ZeYNeP_15_ DiYeT GünLüGü : )

mrb zeynep ben bahar :) ben de lise öğrencisiyim ben de 97 kiloyum :D bnm de zayıflamam lazım ve yarın başlıyorum inş :) ramazandan önce 97den 93e düşmüştüm ama ramazanda hooopp o 4 kilo geri geldi inş yine vericem istersen beraber kiloları verelim destek olalım birbirimize derslerden bile konuşuruz yeter ki konu olsun :D

tabiki nedn olmas birbirimizi gaza getiriz beraber zyflarız spr olur sempatiksalakcinni senin hedf kilon ne ?
mrb zeynep ben bahar :) ben de lise öğrencisiyim ben de 97 kiloyum :D bnm de zayıflamam lazım ve yarın başlıyorum inş :) ramazandan önce 97den 93e düşmüştüm ama ramazanda hooopp o 4 kilo geri geldi inş yine vericem istersen beraber kiloları verelim destek olalım birbirimize derslerden bile konuşuruz yeter ki konu olsun :D

meraba günlügüm dn sana yazamadm dn sbh kahvaltıda yrm domates salatalk yedm kk. peynr k.k kadarda yumrta yedm akşmda birz plv ve tavk yedm bu sbhda bi pgça domates pynr fln byrm içn aldıgm 46 bdn pantaln çok bol gelmeye başladı blmden düşüo o zman sıkıyodu 44 alsydm keşke bayanssulusmile

ben de lise 2ye geçtim oo boyun varmış senin baya :)) ya soyadını özel mesajla at da eklim seni facede veya sen ekle bni :)

Ya ben bu msnin şifresini unuttum giremiorum bi türlü eski msn çünkü :) de-escuela@ bunu ekle cnm olur mu seni de yordum k. bakma :)

meraba günlügm bu sbh yedklerm 2 brek we domats we peynr bn pynire bayılırımda brzdan yeşl çayımı içp sporumuda yapıcam bakalım cuma günü sonuç ne oluck kaydirigubbakcemile3

Back
X