• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynepkamilde aşılama yaptıranlar???

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Cankiriklarim

İki prens annesi 👑
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2017
4.217
5.571
158
33
kızlar ben infertiliteye gittim ocakta bana bi kağıt verdi bunları tamamla gel dedi ultrasonda rezerv iyi kist vs bisi yok dedi rahim filmi cekildim temiz cıktı kan verdim hormonlarda tsh 5.04 cıktı ve prolaktin 64 cıktı bunun tedavisi olmadan olmaz dedi ikisini de nisanda normale cektik ilaclarla sonra esimin spermiyogramı da normal cıktı bana deneyin dedi ve yumurta takibi yapmadı. Sonra mayısta tekrar gittim olmadı yine gebelik diye dosya tüm evraklarla acıldı. Smdi sorum şu ben gidince aşılama mı olucak yumurta takibi mi? Bir de pek olumlu bişi duymuyorum zeynepkamilde aşılama ile ilgili bana umut verebilcek hamişler var mı zeynepkamilden?

ayni benim gibisin evraklari yaptim hepsi temiz tsh yuksekti ilac kullaniyorum o ilacta bende kalp carpintisi yapiyo sizdede yaptimi ve asilamaylami baslatti ikinci gitmenizde

evraklarimi hazirladim kultur testi kaldi hormon testinden uzerinden bi sene gecti yenilicem onuda adet olmayi bekliodum 15 gun gecti biturlu tedaviye baslayamadim

evraklarimi hazirladim kultur testi kaldi hormon testinden uzerinden bi sene gecti yenilicem onuda adet olmayi bekliodum 15 gun gecti biturlu tedaviye baslayamadim
acele etme kendini strese sokma geç olsun temiz olsun. zeynep kamil bu süreci nedense biraz uzatıyor. katı kuralları var onları tamamlaman gerek bence en doğru yaklaşım bu ama. insan sabırsızlanıyor biliyorum bana da sürekli test ekleyip durdular yok oydu yok buydu bi imza için eşin yok dedi geri çevirdiler en son ama bitti sonunda. senin de bitecek sabırlı ol. Allah yardımcın olsun. iyi haberlerini alırız inşallah.:KK24:

sen hemen hazirladinmi evraklarini benim aylar geciyo yaa kabul edmezlerse die endiseleniyorum
ben ilk kez 2015 nisanda gittim senin daha 1 yıl olmamış dediler döndüm. sonra bir yıl dolacağı zaman yine gittim( erkenden gittim ki güya bir yıl dolunca hemen yaparlar ne yapacaklarsa ) yine yok dediler 1 yıl dolduktan sonraki ilk adetinde gel. ( eylülde doldu bu arada) gittim smir filan 1 ayda çıktı sonra yine adetimi bekledim velhasıl aşılama raporunun çıkması ocağı buldu tam bitti derken hiperstimüle oldum haliyle tedavi iptal.demem o ki kendini şartlandırma şu veya bu diye istenen evrakların listesini veriyolar hemşireler biraz uyuz çok rahat soru soramıyosun orda sekreter kızlar var onlar daha anlayışlı. bende yardım edebilirim elimden geldiğince tatalım. Allah işlerini rast getirsin

kızlar ben infertiliteye gittim ocakta bana bi kağıt verdi bunları tamamla gel dedi ultrasonda rezerv iyi kist vs bisi yok dedi rahim filmi cekildim temiz cıktı kan verdim hormonlarda tsh 5.04 cıktı ve prolaktin 64 cıktı bunun tedavisi olmadan olmaz dedi ikisini de nisanda normale cektik ilaclarla sonra esimin spermiyogramı da normal cıktı bana deneyin dedi ve yumurta takibi yapmadı. Sonra mayısta tekrar gittim olmadı yine gebelik diye dosya tüm evraklarla acıldı. Smdi sorum şu ben gidince aşılama mı olucak yumurta takibi mi? Bir de pek olumlu bişi duymuyorum zeynepkamilde aşılama ile ilgili bana umut verebilcek hamişler var mı zeynepkamilden?
merhaba zeynep kamile tedaviye gittimizmi tekrardan bendede tsh yuksekligi varda zeynep kamilde tedavi olcaktim sizi merak ettim

Merhabalar cnm oncelikle rabbim hayirlisini versin. Ben butun evraklari hazirladiktan sonra dosyam acildi daha sonra adetin 2. gunu cagiriyorlar muayene ediyorlar ilac raporundaki ilaclari aliyorsun o gun hemsire nasil kullanilmasi gerektigini anlatiyor ben igne kullandim. 5 gun kullandim 6. gun ultrasyona gittim yumurtaliklarim gelismedigi icin 3 gun daha kullanmam gerektigi soylendi kullandim daha sonra tekrar ultrasyona gittim yumurtaliklarim gelismis ondan sonra 2 gun daha ayni igneyi kullandim ertesi gun yani dun gece catlama ignemi vurdum pazartesi yani yarin asilamam olucak insallah cnm bu arada bende zeynep kamilde yaptiriyorum hemsireler doktorlar cok ilgililer ve guler yuzluler rabbim herkese sifalar nasip etsin hepimizin gonlune gore hayirlisini versin insallah

Merhabalar cnm oncelikle rabbim hayirlisini versin. Ben butun evraklari hazirladiktan sonra dosyam acildi daha sonra adetin 2. gunu cagiriyorlar muayene ediyorlar ilac raporundaki ilaclari aliyorsun o gun hemsire nasil kullanilmasi gerektigini anlatiyor ben igne kullandim. 5 gun kullandim 6. gun ultrasyona gittim yumurtaliklarim gelismedigi icin 3 gun daha kullanmam gerektigi soylendi kullandim daha sonra tekrar ultrasyona gittim yumurtaliklarim gelismis ondan sonra 2 gun daha ayni igneyi kullandim ertesi gun yani dun gece catlama ignemi vurdum pazartesi yani yarin asilamam olucak insallah cnm bu arada bende zeynep kamilde yaptiriyorum hemsireler doktorlar cok ilgililer ve guler yuzluler rabbim herkese sifalar nasip etsin hepimizin gonlune gore hayirlisini versin insallah
bende evraklari yapiodum bi sene oldu hormon testini verdik yekrar vermem gerekiomu acaba onu tekrar gitcem bide kultur testim kaldi

asilamami olcak bilmiyorumki daha hic tedavi olmadim neyaparlar bilmiyorum bu evraklari yap gel dediler

20171008_135106.webp
bana boyle bi kagit verdiler cnm infertilite bolumune gittigimde bunlari hazirlayinca tekrar gittim asilama icin dosyam acildi

banada bunu verdiler ben gecen sene gittim .sonra cok evraklar die gitmedim 4ay once basladim cogunu yaptirdim .kultur testi kaldi ilk gittigimdede hormon vermistim ama onu kabul etmezler yeniden veririm ben cok uzattim bu isleri ya tekrar hepsini istemezler insallah gecen ay rahim filmini cektirdim

Back
X