Zeytinburnu Avrasya hospital (Doktor Nurcan hanım )'a Gidenler

billgel

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Mart 2008
1.564
7
683
İstanbul
Merhaba arkadaşlar ;

aranızda avrasya hospıtal'a giden orada doğumunu yapan varmı sezeryan yada normal ??

ben doktor Nurcan hanım'a gittim çok iyi bir doktor çok güleryüzlü ona devam etmek istiyorum aranızda giden varmı acaba ?

selam canım bende nurcan hanıma gidiyorum 8 haftalık hamıleyim bencede dr güler yüzlü fakat sankı acele davranıyo gıbı gelıyo bana muayene ederken ve avrasyayı cevremde kımse tavsıye etmıyo belkıde ondan soguyorum hastaneden baskada yakın hastahane yok
sen kac haftalık hamılesin canım

öylemi ya benim çevrem de kimseden avrasya hakkında bilgi edinemedim oraya giden tanıdığım yok hiç bende yakın diye oraya gitmiştim .. acaba neden tavsiye etmiyorlar :26:
bende 18 haftalık hamileyim. bu arada hayırlı olsun canım senin de sağlıkla kucağına al inşallah kolaylıkla..
ben ilk gittiğimde baya ilgilenmişti nurcan hanım iyice bilgilendirdi sağolsun şimdi kontrollere gittiğimde bende fazla durmuyorum çabuk muayene olup çıkıyorum. ama sormak istediğim şeyleri rahatlıkla soruyorum güzel güzel yanıtlıyor, daha önce hep ters doktorlara denk geldiğim için ilk defa rahat olabildiğim bi doktor buldum ondan çok iyi gelmiş de olabilir. :)

İyi akşamlar Bende Avrasya hospitalde de doktorluk yapan Gamze Baykana muayene oldum yalnız özel muayenesine gittim 100 tl alıyor hastaneden randevu almak için 1 hafta beklemek gerekiyordu bende özel yerine gittim tabi özel yerine gidince herşey daha detaylı oluyor muamele çok güzel uzun uzun konuşabiliyorsunuuz herşeyi :) daha sonraki zamanda hastaneye giderim artık Gamze hanım çok tatlı biri insanı rahatlatıyor

iyi akşamlar ... gamze hanımın ismini duymamıştım. özel muayenesine gidince doktorlar daha ii ilgileniyor o kadar ücret alıyorlar.. ben hastaneye gidiyorum 27 tl randevu almadan gidiyordum orada yarım saat bekliyorum ama en son gittiğimde randevulular çoktu bizi sonraya attılar bida bende randevu alıcam. sizde mi avrasya da doğum yapmayı düşünüyorsunuz ?

canım ben avrasyayı degıstırmeyı dusunuyorum hizmet hastanesini cok meth ettiler fıyatları bıraz pahalı ama orayı dusunuyorum haftaya oraya kontrole gıdıcem aksılık olmazsa.

canım ben avrasyayı degıstırmeyı dusunuyorum hizmet hastanesini cok meth ettiler fıyatları bıraz pahalı ama orayı dusunuyorum haftaya oraya kontrole gıdıcem aksılık olmazsa.

hizmet hastanesi sanki ismini duydum ama hakkında hiç bişey duymadım iyidir inş gidersen haberlerini bekliyorum

canım bugun hızmet hastanesıne meltem hanıma gıttım ve cok memnun kaldım cok ılgılı sureklı anlatıyo ultrasonla hemen bakıp kaldırmıyo ve konusuyo doya douya bakabılıyosun ultrasona ve acıklayıcı acıkcası ben memnun kaldım verdıgın paraya degıyo yanı tatlım

gerçektenmi ya ne güzellll bende rahat rahat bakmak istiodum ultrasonda.. muayene ücreti ne kadar acaba . bu hizmet hastanesi bahçelievlerdeki mi ?
bilgilendirdiğin için çok tşk ederim bu arada canım

gerçektenmi ya ne güzellll bende rahat rahat bakmak istiodum ultrasonda.. muayene ücreti ne kadar acaba . bu hizmet hastanesi bahçelievlerdeki mi ?
bilgilendirdiğin için çok tşk ederim bu arada canım

inan rahat rahat bakabılıyosun ve kafanda hıc soru ısaretı kalmıyo dr rahatca sorabılırsın kı senın sormana gerek bıle kalmadan o acıklıyo herseyı evet canım E5 yolun uzerındekı hızmet hastanesı sgk lıya 77 tl muane ucretı normal dogum 1450 tl sezeryanda 2200 tl canım haftaya cuma tekrar gıdıcem 2li test ıcın cagırdı o zmanda yazarım ayrıntıları ama tavsıye ederım canım

doğum ücretleri pahalıymış baya ama verdiğin paraya değiyorsa gerçekten değer o zaman . medicalpark ta bu civardı sgk 60 tl muayene ücreti doğumlarda 2000 küsüratındaydı fatihtekine gitmiştim bin pişman oldum ne soru sorabildim doğru düzgün nede bilgilendirildim bide üstüne azar işittim muayenede sesim çıktı diye.. benimde eylül başında kontrolm birdaha gidip bakacam duruma artık . rabbim ii insanlarla karşılaştırsın ..

canım ben avrasyanın dıbınde oturuyorum ama yınede burdan kalkıp hızmete gıtmeyı dusunuyorum cunku ınsan dr rahat konusmak ıstıyo ben zaten 6 ay once 8 haftalık bebegımın kalp atısları durdugu ıcın kaybettıgımden bu sefer cok telaslıyım onun ıcın sanırım artık parayı gozum gormuyo yeter kı bebısım sglıklı olsun elımızden gelenı yapmaya calısıcaz valla canım medıcalparkada baktım bahcelıevler ama burasını daha cok meth ettıler ondan burayı buldum sen zeytınburnundasın dımı tatlım

çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın. rabbim sağlık sıhhat versin bebeğine ve sana inşallah. bende zeytinburnundayım bulvar caddesinin oraya yakın oturuyorum. yakın diye avrasya yı tercih ettik başka burda hastanede bilmiom. onun öncesinde nisa hastanesi ve medicale gittim ama hiç memnun kalmadım. bu hizmet hastanesini okudum gerçekten herkes ne kadar memnun kalmış doğumda ve sonrasında falanda . eşime söyledim belki doğuma yakın bizde oraya geçeriz. ama ben sezeryan düşünüom :26: hayırlısı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…