N _nisa_ Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Ocak 2010 687 3 118 İstanbul 2 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _nisa_ #1 Merhaba arkadaşlar Zeytinburnunda hangi mağazalardan alışveriş yapıyorsunuz acaba yakın zamanda kıyafet bakmak istiyorum kendime tavsiyelerinizi bekliyorum
Merhaba arkadaşlar Zeytinburnunda hangi mağazalardan alışveriş yapıyorsunuz acaba yakın zamanda kıyafet bakmak istiyorum kendime tavsiyelerinizi bekliyorum
CitlembiK Bir kalbe girmek nasip, kalmak marifet... Kayıtlı Üye 23 Mayıs 2007 3.705 1.993 723 30 Mart 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi _nisa_ #2 Zeytinburnunu neresindesin? bulvarda süper şeyler var, öyle belirli bir mağaza değil önüme gelen yerden alırım ben. K.m.Paşaya daha çok giderim yada Şehremini, Fındıkzade pazarı çok çeşitli şeyler var her tarza ve bütçeye uygun.
Zeytinburnunu neresindesin? bulvarda süper şeyler var, öyle belirli bir mağaza değil önüme gelen yerden alırım ben. K.m.Paşaya daha çok giderim yada Şehremini, Fındıkzade pazarı çok çeşitli şeyler var her tarza ve bütçeye uygun.