Sivilceli Ciltler Zeytinyağı Sabunu

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

asksarhosuyum

Aşk*
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2013
443
49
53
Arkadaşlar yüzünü zeytinyağı sabunu ile yıkayan var mı bi arkadaşım tek tük sivilcelerim zeytinyağı sabunuyla geçti, cildi güzel yapıyor dedi kararsız kaldım kullananlar yorum yaparsa sevinirim☺️

ben kullanıyorum valla öyle bir etkisini görmedim:D
ama cildi çok yumuşatıyor orası doğru..
tabi saf zeytin yağı ile yapılanı almak lazım

Ben vücudum içinde kullanıyorum, sivilcelere pek etkisini görmedim doğal olduğu için tercihim
Sivilce problemlerimde Sebamed'in sabununu kullanmıştım vücudum için, ondan çok memnun kaldım

Arkadaşlar yüzünü zeytinyağı sabunu ile yıkayan var mı bi arkadaşım tek tük sivilcelerim zeytinyağı sabunuyla geçti, cildi güzel yapıyor dedi kararsız kaldım kullananlar yorum yaparsa sevinirim☺️
Ben zeytinyağlı orijinal sıvı sabun kullanıyorum. %100 doğal yazıyor üstünde ve zeytinyağının soğukta donma özelliğinden dolayı sıvı sabunun bile soğukta donabileceği yazıyor.
Ben memnunum, yumuşak bir yapısı var.

zeytinyağlı sabunu saçım için kullandım. kazık gibi yaptı. bende vazgeçtim...

doktor tavsiyesi ile limonlu nilera sabun kullanıyorum. alerki kabarıklıkları ve sivilce problemime iyi geldi.

Bir ara kullanmıştım iyi ya da kötü bir etkisini göremedim sadece nemlendirici sürmezsem kurutuyordu... Sivilcelerim için sebamed likit çok iyi gelmişti ..Temizlemesi güzel hala ara ara kullanırım ... Şunu da söyleyim babamın yıllardır kepek problemi var zeytinyağlı sabunla geçmişti hala kullanır....Sanırım kişiden kişiye fark ediyor...

Back
X