Zeytinyağlı Yiyemem Aman

Derdim yok seninle de neden bu kadar görmek istemiyorsun anlamıyorum
Ya da sana değer vermeyen bir adama bu kadar enerjini, zamanını harcaman
Ben aşık olduğunu sanmıyorum
Bence boşluktan ona sarıyorsun
Zamanını doldurabileceğin bir sürü güzel şey var hayatta
İlle de bir erkek dersen bir sürü adam var etrafta

Yani: I dont have a problem with but you have a problem with yourself
vallah aşığım billah aşığım :D
kanıtlamak için napayım kalbimi yerinden mi sökeyim, üstüme benzin döküp yakayım mı he napayımmm

vallah aşığım billah aşığım :KK70:
kanıtlamak için napayım kalbimi yerinden mi sökeyim, üstüme benzin döküp yakayım mı he napayımmm

Bana kanıtlamana gerek yok
Adamın samimiyeti, ilgisi yok
İhaleyi sana yıkmış, seni suçlamış
Sen de inanıyorsun bir de içselleştiriyorsun
Kendin suçluymuşsun gibi açmışsın konuyu
Senin suçun kendine şunun 10da biri değer vermemen

Valla 1 aylık flört

Sen sevgilinden ayrılsan/kocandan boşansan konu başlıkların ne olacak merak ediyorum
Deme öyle.
Umutsuz kendime bakıp kendimi takdir etme sebebim oldu, neleri nasıl atlatmışım ben diye.

Yani işin geyiği kalmadı artık bayağı takıntı yaptı adamı. Onlarca farklı insan aynı şeyi söylüyor ama ısrarla görmezden gelip dalga geçer gibi her gün aynı noktada kalıyor. Sağlıklı değil yani. Hepi topu 1 aylık kesintili bir whatsapp konuşması.

Hayır işin kötüsü adam eskaza pas verecek olsa iyice umutlanıp bağlanacak, bu sefer gerçekten ilişkiye dönüp biterse sittin sene kendine gelemeyecek. 1 aylık flörte bu anlamları yükleyip aşığım aşığım diye gezen kadını sen ilişki bitişinde düşün.

Noldu umutsuz adam perşembeden beri hala tek kelime etmedi mi?

Canım hanımlar sizlere bir soru yönelteceğim
Bir flörtünüz var flört aşamasında hep mesafeli durdunuz o size çok ilgiliydi ve fırsat buldukça bana karşı açık ol, duygularını belli et, hep ben adım atıyorum diye dile getirdi bir değişim görmeyince ve bu konuyu yeterince dikkat etmediğinizden dolayı gitti
Aradan 2 buçuk ay geçti onu düşünüyosunuz sürekli bi gece rüyanıza girdi sabah kalkıp instagramdan fotolarına bakıp yanlışlıkla takibe alıp anında geri çektiniz takibi bildirim gitmiyor diye biliyorum
Aradan 5 dk geçince mesaj attı hal hatır faslı vs geçti
Demem o ki bu adamı aklınızdan bir türlü çıkartamadığınız için hazır o adım atmışken çabalar geri kazanmaya mı çalışırsınız, yoksa hiç uğraşmaz önünüze mi bakarsınız
Eski ilgisini geri kazanmak için neler yaparsınız?

Siz baya sonradan pişman olup adama yürümüşsünüz :) Bir de uğraşayım mı uğraşmayayım mı diyorsunuz :D
Yalnız o eski ilgiyi kazanmak zor işte. Çünkü artık o adam o kadar ilgi göstermeyecek. Neden biliyor musun?

--- Sen ona şöyle bir ders verdin:

''Çok fazla ilgi gösterme. Bak önceden peşinden koşuyordun, çok uğraştın ama o sana hiç pas vermezdi. Ama bak şimdi sen bırakınca şimdi o senin peşinden koşuyor. O yüzden sakın o eski hatalarını yapma. Unutma ''Kaçan kovalanır.'' özetinde bir ders verdin :)

NOT: Tabi bunların tam tersi de olabilir :D O yüzden içinden geliyorsa git konuş bence ...

Deme öyle.
Umutsuz kendime bakıp kendimi takdir etme sebebim oldu, neleri nasıl atlatmışım ben diye.

Yani işin geyiği kalmadı artık bayağı takıntı yaptı adamı. Onlarca farklı insan aynı şeyi söylüyor ama ısrarla görmezden gelip dalga geçer gibi her gün aynı noktada kalıyor. Sağlıklı değil yani. Hepi topu 1 aylık kesintili bir whatsapp konuşması.

Hayır işin kötüsü adam eskaza pas verecek olsa iyice umutlanıp bağlanacak, bu sefer gerçekten ilişkiye dönüp biterse sittin sene kendine gelemeyecek. 1 aylık flörte bu anlamları yükleyip aşığım aşığım diye gezen kadını sen ilişki bitişinde düşün.

Noldu umutsuz adam perşembeden beri hala tek kelime etmedi mi?

En son adamın "feleği şaşacaktı"
Umutsuzvaka'ya göre
Ama bilemiyorum
Ondan yazmamıştır belki...

Back
X