zgedgn Burun Estetiği Ameliyatı

aynı sorun malesef bende de var benim 4ay oldu. ilk alçı çıktığında burun ucum gayet güzeldi sonra aşağı inmeye başladı. ameliyat süreci ve sonrası benim için çok zor geçti ve sonucunda böyle bir durumla karşılaştığım için mutsuzum çok düşünmemeye takmamaya çalışıyorum ama elimde olmuyo. insan o kadar acıya katlandıktan sonra iyi bişeyler olsun istiyo. doktorum burun ucunun hala sert oldunu 3aya kadar kendini toparlayıp yukarı kalkıcanı söyledi ama daha önce hiç öle bişe duymamıştım bilmiyorum. bide burun kemiklerim dışa doğru ellenince fark ediliyo onun içinde 2.operasyon kalıcı dolgu önerdi.

yasmin sen abdülkadir beye mi ameliyat oldun

özge sen abdülkadir beye mi ameliyat oldun yoksa bşka bir doktora mı.Ayrıca ameliyatını kime olduysan ikinci ameliyatını başka bir doktora olmalısın bence

özge sen abdülkadir beye mi ameliyat oldun yoksa bşka bir doktora mı.Ayrıca ameliyatını kime olduysan ikinci ameliyatını başka bir doktora olmalısın bence

yok ben abdülkadir beye ameliyat olmadım baska bir doktora oldum. şuan bende çok karasızım tekrar aynı şeyleri yaşamayı göze alamıyorum ama nası olucak bilmiyorum.

canım fotolarını nasıl görebilirimm ? :)

zgedgn bence burnunun son koyduğun fotoğrafları yüzüne tam oturmuş ama sen tabi başka bir beklenti içinde ameliyat olmuşsan bu seni tatmin etmiyor olabilir. Bence kafana takacak bişey yok derim.

zgedgn bence burnunun son koyduğun fotoğrafları yüzüne tam oturmuş ama sen tabi başka bir beklenti içinde ameliyat olmuşsan bu seni tatmin etmiyor olabilir. Bence kafana takacak bişey yok derim.

aslında fazla bir beklentim yoktu ama hafif kalkık burunlar hoşuma gitmiyor değildi. arkadaşlarımın yorumları çok etkiliyor beni o kadar ameliyat oldun keşke biraz kavisli ve kalkık bir burun yaptırsaydın demeye başladılar onlar öyle dedikçe bende takmaya başladım. bir de burun ucum hala şiş ve sert olduğu için hiç düzelmeyecek böyle kalacakmış gibi geliyor. dün suratıma çok sert bir darbe almaktan son anda kurtuldum bundan sonra kalkık değilmiş falanmış filanmış diye dert etmeyeceğim nerdeyse burnum kırılabilirdi

darbelerden bende çok korkuyorum:26:

canım beni ekleyebilir misin fotolar için? ben de olmayı düşünüyorum Göksel Bey'e,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…