zihinsel aldatma.....:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU2

Ziyaretçi
zihinsel aldatma diye bişey var mıdır? yada düşünce aldatması?
neyse bi arkadaşım var sürekli sevgilisinin arkasından habersiz bişeler yapıyo
ama aldatmıyo hani birisiyle bişeyle yaşamak değil kastım arkadaşım kız:1rolleyes: onlar
ayrı şehirlerdeler yani bişey yapmamak ama düşünmek aldatmak mıdır?
bu konuda fikirlerinizi almak istedim ben onla görüşmemeyi yeğliyorum ama
arada görüşüyoruz genede ..
onu gördükçe sinirleniyorum sizlerin ne düşündüğünü bilmek istedim bacılara.s.a.s.

bu arada benim fikrim bana bu da bir aldatmadır gibi geliyo yani sadece düşünmüş uygulamamış diyemiyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence aldatmak kadar kötü bu.
Yani gerçekten seven biri aklına başkasını sokamaz diye düşünüyorum.

Bence aldatmak kadar kötü bu.
Yani gerçekten seven biri aklına başkasını sokamaz diye düşünüyorum.

bende aynen canım allah bize göstermesin yaptığı yanlışı

kabullenmiyo zaten konuyu açmamdaki amaç fikirlerinizi almak

a.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım zihinsel aldatma bedensel aldatmadan emin ol daha kötü birşey...erkek kadın farketmez bi anlık aldanmaya gelip bedensel yaşamıştır dersin...ama beyne bi başkasını sokmak bi başkasını düşünmek çokkk daha çirkin ve aşalık bi durum BENCE... CADIARZU

zihinsel aldatma tabiki aldatmadir...cok kotu birseydir.dusunsene sevgilinin hayalinde baska biri ........... neyse akla gelmesi bile itici

kızlar anlamadığım o değil

mesala belli bi kişi değil her hangi birisiylede muhabbet kuruyo hani ali yada veli değil:

bana itici geldi:)

benim abartmadığıma sevindim..

abartmıyosun benim de lisede öle bi arkadaşım vardı. sevgilisi uzaktaydı. kıza da sinir olurdum yüzüne de sölerdim. seviyorum diosun ama yaptıın doru deil ayrılcaksın derdim. ayrıldı da. gözden uzak gönülden de uzaktır biraz.

Bence de zihinsel aldatmadır, düşünmesi bile mide bulandırıcı..Allah korusun:Saruboceq:
Ay böyle insanlarda da ne mide varmış..-tatlicadiarzu-

aldatmanın gerçekleşebilmesi için tensel temasa gerek yok bence..

daha bıraz once yorum yaptım fızıksel aldatma zıhınsel aldatma olan bır konuya.aldatmanın seklı semalı turu mu olur allasen.aldatma aldatmadır.her ne olursa olsun.gozum kaydı elımı tutamadım uckuruma sahıp olamadım seytana uydum dıyorlar yabu tarzlara da aklımı beynımı zeynımı fıkrımı dusuncelerımı tutamadım sahıp olamadım vesvese tuttu kendımı tutamadım mı dıyecekler.bu mu bahanelerı olay bu mu yanı?...

canım ben arkadaşının ne yaptığını anlayamadım. "birşey yapmamak ama düşünmek" dediğin bedensel aldatmayı mı düşünüyor yoksa hayalinde başka bir adamı mı yaşatıyor.

canım ben arkadaşının ne yaptığını anlayamadım. "birşey yapmamak ama düşünmek" dediğin bedensel aldatmayı mı düşünüyor yoksa hayalinde başka bir adamı mı yaşatıyor.

canım yani erkeklerle muhabbet ediyoyasakkelime

ama hani çıkmıyo yada bedensel bişey yaşamıyo yani takılıyo mu denir işte

öyle bişey muabbeti var ama bişey yaşamıyo:uhm:

Gözü dışarda olan insan her türlü aldatır bence,bugün zihinsel aldatır yarın fiziksel aldatır,aç gözlü insanlar her türlü aldatır şutarafagitti

Çirkin bir durum,aldatmnın romantiği ve bedenseli vardır yani biri soyut diğer somut..
Ben ikisini de bir tutarım ikisi de aynı şey ..
Ayrıca erkek arkadaşı,eşi olduğu halde başkaları için bu tür şeyler düşünebilen bünyeler bana uzak Allaha yakın olsun..

amin canım amin hepimizde uzak olsun benimde ıtkım sıyrıldı zaten doyumsuz yahu

kızlar anlamadığım o değil

mesala belli bi kişi değil her hangi birisiylede muhabbet kuruyo hani ali yada veli değil:

bana itici geldi:)

benim abartmadığıma sevindim..

bu muhabbet arkadaşça mı.? yani kız arkadaşı gibi. yoksa,duygusal şeylerde var mı. insanların sevgilisi varken erkek arkadaşları da olabilir
nasıl kız arkadaşları varsa.....
bu arkadaşlık dostluk babındaysa bence ,asla aldatma değildir.
ama işe duygusallık girerse ,o zaman başka tabii.

canımcım etkilenme var sanırım hani takılma amaçlı

asicimm canım benim aldatmanın zihinseli mantığı kalbi beynimi olur allah aşkına, gelelim soruna bence buda bir aldatma gibidir yani erkek arkadaşından başka herhangi bir erkeği düşünüp hayal kurup yüzyüze olmasada msn yada telden göürüşüyorlarsa sevgilisinin bilgisi haricinde.. bence BUDA ALDATMAYLA EŞ DEĞERDİR...

önce öyle başlar kendini kandırır
sonra bir bakmış zihinsel derken konuşup dururken bedensele dönüvermiş
ilk zaten herşey öyle başlamıyormu

aynen valla haklısınız ben çok söyledim ama dinleyen yok ne hali varsa görsün

çok görüştüğüm biri değil zaten şimdi hiç görüşmüyorum sevdiceğimde izin vermiyo artık

sevgilisi duysun da görsün diyo mesafede uzak allah nasıl biliyosa öyle etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…