Hem zihinsel hem bedensel engelli ama bedenen daha iyi bi eli felcli gibi yamuk yürüyor,sayi saymaz para saymayi bilmez konustuklari tam anlaşılmiyor yani cocuk yapabilir mi bilmiyorum ama akli cinsellige calişiyor ben nisanliyken yanimda pipisini acmisti bir hafta agladim psikolojim bozulduSürekli olarak ayırd etme gücünden yoksun olan kişilerin evlenmesi hukuken mümkün değil zaten. Kaynınızın durumu ne? Şikayet falan edip evlenmesine mani olabilirsiniz belki. Yazık onunla evlenecek kıza da doğacak çocuğa da.
Haklisin ama veren olmus bunlar daha yasi kücuk die almamislar iki yıl once,insanlar cok tuhaf esimin ailesi aşirı zengin evler arabalar arsalar ona güveniyorlar heraldeKim kız verecek bu devirde hiçbir engeli olmayan bile evlenmekte zorlanıyorken zihinsel engeli olan biri nasıl evlenecek
Öyle birine evlenme ehliyeti vereceklerini sanmıyorum ben bi hile vs yapmadıkları sürece doktor anlar. Eşiniz ne düşünüyor bu konuda? Onunla konuşup aileyi engelleyin derim.Hem zihinsel hem bedensel engelli ama bedenen daha iyi bi eli felcli gibi yamuk yürüyor,sayi saymaz para saymayi bilmez konustuklari tam anlaşılmiyor yani cocuk yapabilir mi bilmiyorum ama akli cinsellige calişiyor ben nisanliyken yanimda pipisini acmisti bir hafta agladim psikolojim bozulduyani cocuk yapar mi anlar mi bilmiyorum
Arkadaşlar iyi ki varsıniz ya fikir alısverisine ihtiyacım var,eşimin erkek kardeşi zihinsel engelli,22 yaşinda,ailesi onu evlendirmek istiyor ben karşiyim ama bu konudaki düsüncelerimi belli etmek istemiyorum simdilik..bu gencin cinsel dürtüleri cok fazla ben bile yaninda duramiyorum dikunmaya calisiyo 8 yasindaki kardesim var ona bile dokunuyo doktorda evlenirse cocugu olur demis bunlarda torun ha torun diyenlerden ve evlrbdirceklermis kız arıyorlar bulacaklarindan eminler kayinvalidemde ben ölursem abisi hem o na gem cocuklarina bakar sende mecbursun diyor ki evlense bile karisi onla zorla evlendirilmis olur birakir gider sonunda,zihinsel engel dogacak cocuga da gecer mi simdi evlenirse cociklari olursa saglikli olma ihtimali nedir sizce cevrenuzde örneği var mı
Ileri derecede ,asagida yoruma yazdim okur musun belki o zaman anlarsin canim sence cocuk yapabilir mi? Yani biz bile dugun gunü malum olayda cok zorlandik hem bedenen hem zohinsel engelu olan anlar mi bu islerdenHastalığı ne derece
Akıl hastalığı evlenme engelidir
Anlarlar ya ben bi sosyal sorumluluk projesine katılmıştım zihinsel engelli öğrencilerle birlikte çalıştık. Hocalar bixi özellikle uyardı cinsel eğilimleri yüksek öğrenciler var size dokunmasına izin vermeyin diye. Kur bile yapıyorlardı :))Ileri derecede ,asagida yoruma yazdim okur musun belki o zaman anlarsin canim sence cocuk yapabilir mi? Yani biz bile dugun gunü malum olayda cok zorlandik hem bedenen hem zohinsel engelu olan anlar mi bu islerden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?