Zihinsel engeli olan adamın evliligi ?

Pandora_x

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2015
1.091
594
73
Arkadaşlar iyi ki varsıniz ya fikir alısverisine ihtiyacım var,eşimin erkek kardeşi zihinsel engelli,22 yaşinda,ailesi onu evlendirmek istiyor ben karşiyim ama bu konudaki düsüncelerimi belli etmek istemiyorum simdilik..bu gencin cinsel dürtüleri cok fazla ben bile yaninda duramiyorum dikunmaya calisiyo 8 yasindaki kardesim var ona bile dokunuyo doktorda evlenirse cocugu olur demis bunlarda torun ha torun diyenlerden ve evlrbdirceklermis kız arıyorlar bulacaklarindan eminler kayinvalidemde ben ölursem abisi hem o na gem cocuklarina bakar sende mecbursun diyor ki evlense bile karisi onla zorla evlendirilmis olur birakir gider sonunda,zihinsel engel dogacak cocuga da gecer mi simdi evlenirse cociklari olursa saglikli olma ihtimali nedir sizce cevrenuzde örneği var mı

evleneceği kızın isteğine kalmis bu

Bizdede var eşimin akrabasiydi köyünden adam zihinsel engelliymis uç tane oğlu oldu normal çocuklari. Bide çocuklarınida evlendirdi tabi kadina bakiyorum yüzü çökmüş bikmiş ne haldeydi. 35 sene olmuş tabi evleneli çocuklarda birşey olmamış ama kadim çok yiprandi bide ayri biseyde daha
Annemin akrabalardan bi adam vardi o çok fazla zihin engelledi. Ben bile çok korkuyordu. O adamdan. saldriyordu bana. Uzak duruyorsun sigara hastasiydo sürekli sigara arardi. Evlenmedi 50 yasinda yani halada korkuyorum

Kim kız verecek bu devirde hiçbir engeli olmayan bile evlenmekte zorlanıyorken zihinsel engeli olan biri nasıl evlenecek

Hem zihinsel hem bedensel engelli ama bedenen daha iyi bi eli felcli gibi yamuk yürüyor,sayi saymaz para saymayi bilmez konustuklari tam anlaşılmiyor yani cocuk yapabilir mi bilmiyorum ama akli cinsellige calişiyor ben nisanliyken yanimda pipisini acmisti bir hafta agladim psikolojim bozuldu yani cocuk yapar mi anlar mi bilmiyorum

Kim kız verecek bu devirde hiçbir engeli olmayan bile evlenmekte zorlanıyorken zihinsel engeli olan biri nasıl evlenecek
Haklisin ama veren olmus bunlar daha yasi kücuk die almamislar iki yıl once,insanlar cok tuhaf esimin ailesi aşirı zengin evler arabalar arsalar ona güveniyorlar heralde

Öyle birine evlenme ehliyeti vereceklerini sanmıyorum ben bi hile vs yapmadıkları sürece doktor anlar. Eşiniz ne düşünüyor bu konuda? Onunla konuşup aileyi engelleyin derim.

ben baska noktalara takıldım
bu adam evlenınce bu durtulerı duzelır dıye bırsey yok
aksine daha cok başa iş açar

Hastalığı ne derece
Akıl hastalığı evlenme engelidir
Ileri derecede ,asagida yoruma yazdim okur musun belki o zaman anlarsin canim sence cocuk yapabilir mi? Yani biz bile dugun gunü malum olayda cok zorlandik hem bedenen hem zohinsel engelu olan anlar mi bu islerden

Cok ilginc ya. Hem zihnen hem bedenen engelli. Hadi bedenen engel normal bir sey evlenilebilir. Ama zihinsel engelli birinin evlenmesi cok zor ya. Kim neden alsin ki? Aklima İlyas Salman'in oynadigi film geldi. Kiz da erkek de zihinsel engelliydi. Bir sey bilmiyorlardi falan. Cok zor.

Bizim işyerinden - patronun tanıdıgı- evlendi ve boşanıyor bile adam.
Ama çok tehlikeli bir engeli yok obsesif kompulsif.ama pek işe yarar bi tip değil.
cocugu gayet normal. cocuk değil mesele. adam cocugu simdiden unuttu bile boşanma asamasında. o evlatlara yazık.
bence engeli olanlar evlenmemeli ama görüyorumki evlenebiliyorlar. saglık raporu filan hikaye. onda fizyolojik rahatsızlıklara ve bulaşıcı hastalık taşıyıcılığına bakılıyor. akıl meselesi es geçiliyor.

Ileri derecede ,asagida yoruma yazdim okur musun belki o zaman anlarsin canim sence cocuk yapabilir mi? Yani biz bile dugun gunü malum olayda cok zorlandik hem bedenen hem zohinsel engelu olan anlar mi bu islerden
Anlarlar ya ben bi sosyal sorumluluk projesine katılmıştım zihinsel engelli öğrencilerle birlikte çalıştık. Hocalar bixi özellikle uyardı cinsel eğilimleri yüksek öğrenciler var size dokunmasına izin vermeyin diye. Kur bile yapıyorlardı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…