Zihinsel engeli olan adamın evliligi ?

ben baska noktalara takıldım
bu adam evlenınce bu durtulerı duzelır dıye bırsey yok
aksine daha cok başa iş açar
Annesi oglum evlenince düzelir diyor ben bisey deyince hemen yanlis anliyor evlenmesin daha erken falan dedim onunda hakki diyo

Öyle birine evlenme ehliyeti vereceklerini sanmıyorum ben bi hile vs yapmadıkları sürece doktor anlar. Eşiniz ne düşünüyor bu konuda? Onunla konuşup aileyi engelleyin derim.
Esimi dinlemiyorlar malesef onlar her turlu hileye basvurur

8 yaşındaki kardeşine dokunması çok irite edici...

geçimini neyle sağlayacak...

yani kusura bakma ama bence o çocuktan çok senin kv denin zihinsel problemleri var.
bu çocugu hangi kafayla evlendirip torun hayali kuruyor anlamıyorum. Size koyduramadıgı ismi koymak için mi. teee allahım,
çok paraları var ya resmi nikaha gerek yok bile der şimdi bu

Der valla hersey beklenir :)

Evlenince düzelir nedir? Sanki bir kişilik özelliğinden bahsediyor.

Kayınvalideniz bıkmış belli ki bakacak birisi olsun istiyor torun filan bahane. Mutlaka çok zordur bakımı anlıyorum fakat evlenecek kız da robot değil.

Çok gereksiz.

Şikayet edilmeli. Hayat karartmanın alemi yok.

Ya sen şikayet et ya da bilgilerini bana yaz ben şikayet ederim öyle saçmalık olmaz, en azından resmi nikah olamaz, olamaz diyorum bak olmaz değil, sokarım onların parasına zenginliğine
Nereye sikayet ediliyor boyle bir durumda ,cezai ehliyeti yok die biliyorum bi yeri yakmisti evdi sanirim mahkemesi vardi falan ama bisey cikmadi evlenemez heralde bu durumda,ama resmi nikah yapmazlarsa imam nikahi yeter derlerse nolucak

Sen niye mecburmussun bakmsya,
Ne ksdar sacma degilmi, evlilik akilli adami deliye ceviriyor bazen,akil sagligi bozuk biri nasil idame ettirsin bu kurumu..bence hukuki bi duzenleme olsa keske..sacmalik otesi..korunmaktan bile anlamazki zihinsel engelli kisi

Nereye sikayet ediliyor boyle bir durumda ,cezai ehliyeti yok die biliyorum bi yeri yakmisti evdi sanirim mahkemesi vardi falan ama bisey cikmadi evlenemez heralde bu durumda,ama resmi nikah yapmazlarsa imam nikahi yeter derlerse nolucak

Ceza ona değil bu işe ön ayak olanlara, muhtemelen imam nikahı düşünülüyor aileler de veriyorsa kızlarını geçmiş olsun

Zaten resmi nikah düşünmüyolardır nereli bunlar dicem ama cevabı biliyorum sanırım

Aklıma mucize filmi geldi.
Tabi adam sonradan düzelmişti falan.
Evlendirecekleri kişi de kendisine uygun olmalı ama ne derece sağlıklı bir evlilik olur bilmiyorum.
Annesi asla engelli kız almam ugrasamsm ikinciyle dedi namazinda niyazinda akilli bi kiz alcakmis,allah rizasi icin ogluna iyi bakicakmis yaa bole konusuyorum sonrada kiziyorum kendime hamileyim bende allah korusun cok zor ama istekleri bitmiyor kaynanacigimin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…