Annesi asla engelli kız almam ugrasamsm ikinciyle dedi namazinda niyazinda akilli bi kiz alcakmis,allah rizasi icin ogluna iyi bakicakmis yaa bole konusuyorum sonrada kiziyorum kendime hamileyim bende allah korusun cok zor ama istekleri bitmiyor kaynanacigimin.
Kaynanama dedim diyelm ki evlendi cocugu oldu huylarini birakmadi hastaligi hic duzelmedi kadin birakip gittj nolucak cocuk varsa ortada abisi (esim)bakar sen bakarsin dediSen niye mecburmussun bakmsya,
Ne ksdar sacma degilmi, evlilik akilli adami deliye ceviriyor bazen,akil sagligi bozuk biri nasil idame ettirsin bu kurumu..bence hukuki bi duzenleme olsa keske..sacmalik otesi..korunmaktan bile anlamazki zihinsel engelli kisi
Haklisin ama veren olmus bunlar daha yasi kücuk die almamislar iki yıl once,insanlar cok tuhaf esimin ailesi aşirı zengin evler arabalar arsalar ona güveniyorlar heralde
Yuh o kızın suçu ne peki bunu düşünmüş mü? Resmi nikah düşünmüyorlarsa kız da reşit olur ve birlikte yaşamaya rıza gösterirse yapacak bir şey kalmıyor sanırım. Ama yine de yazık birinin kayınvalidenize bi akıl vermesi lazım.Annesi asla engelli kız almam ugrasamsm ikinciyle dedi namazinda niyazinda akilli bi kiz alcakmis,allah rizasi icin ogluna iyi bakicakmis yaa bole konusuyorum sonrada kiziyorum kendime hamileyim bende allah korusun cok zor ama istekleri bitmiyor kaynanacigimin.
Ayy ne çektim ya daha evleneli 6 ay oldu görmedigim sey kalmadı vallahiOfff Dicle senin derdin bitmez bu insanlarla
Canim senin engelin nedir,zihinsel degil sanirim cunku burdasın ve mantikli yorum yapmissin..kişi zenginse fakir olan kız tarafı verir ama kız çöker bende engelli biriyim ama evliliği düşünmüyorum
Bizim işyerinden - patronun tanıdıgı- evlendi ve boşanıyor bile adam.
Ama çok tehlikeli bir engeli yok obsesif kompulsif.ama pek işe yarar bi tip değil.
cocugu gayet normal. cocuk değil mesele. adam cocugu simdiden unuttu bile boşanma asamasında. o evlatlara yazık.
bence engeli olanlar evlenmemeli ama görüyorumki evlenebiliyorlar. saglık raporu filan hikaye. onda fizyolojik rahatsızlıklara ve bulaşıcı hastalık taşıyıcılığına bakılıyor. akıl meselesi es geçiliyor.
Ileri derecede ,asagida yoruma yazdim okur musun belki o zaman anlarsin canim sence cocuk yapabilir mi? Yani biz bile dugun gunü malum olayda cok zorlandik hem bedenen hem zohinsel engelu olan anlar mi bu islerden
Canim senin engelin nedir,zihinsel degil sanirim cunku burdasın ve mantikli yorum yapmissin..
Evet bende şasirdim okb engel degilki psikolojik rahatsizlik her yuz kisiden 3 unde var tedavi ediliyor zaten bi cesit takınti neden engel dediniz kiOkb zihin engeli değildir ki? Engelli saydığınıza göre başka davranışsal problemleri olmalı. Psikiyatrik hastalıklar engel sayılmaz. Hele ki okb
kişi zenginse fakir olan kız tarafı verir ama kız çöker bende engelli biriyim ama evliliği düşünmüyorum
Sen bakarsın ben bakamam baştan anlaşalım dedin mi?Kaynanama dedim diyelm ki evlendi cocugu oldu huylarini birakmadi hastaligi hic duzelmedi kadin birakip gittj nolucak cocuk varsa ortada abisi (esim)bakar sen bakarsin dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?