Tam da sizin durumunuzda bir arkadasim var. Kardesini yanina aldi. Ama anne babasi hayatta. Memlekette kardesine gore egitim kurumu sosyallesme alani vs sifir. Arkadasim istanbulda oldugu icin para biriktirdi burda kardesini ozel okula yazdirdi. Evlenecek yakinda. Kiz arkadasi bu durumu biliyor ve kabul ediyor. Evet cok zor tabii ki ama kiz sadece diyor ki "bu durumdaki kardesine sahip cikmayan bir adamla ben zaten guvenip evlenemem."
Esim boyle bir durumda tepki gosterseydi "kardesimi verip yenisi alma sansim yok ama seni catir catir bosarim icinde 2 gram merhamet olanini alirim" der konuyu kapatirim. Hele ki sizin durumunuzda bile bile evlenmis.
Ancak cocugu simdiden alistirin. Engelli olup olmamasi degil bir anda yeni biriyle yasamak bile cocuga degisik gelir. Bir de disarda elalem sacma sapan konusup cocugu da etkilemesin. Biri bisey sorar veya derse cocugunuz ne cevap verecegini bilsin. Ne kendisini ne teyzesini ezdirmesin. Benim arkadasimla kucukken o kadar dalga gecerlerdi ki sinifta senin kardesin soyle boyle diye