- 15 Kasım 2021
- 58
- 12
- 38
- 36
- Konu Sahibi Donutlatte
-
Burayı anlamadım başka nasıl hitap etmen gerekiyordu ki üstüne?Merhaba, ben bence kafamı toplayamıyorum ve bu yüzden söylediğim yaptığım şeylerden sonradan pişman oluyorum.Mesela isyerinde bir şey anlatırken çok uzun anlamsiz detaylı anlatıp insanları sıkıyorum. Bir şeyi iki cümle ile üstüme söylemem gerekirken beş cümle söylüyorum ve anlaşılmıyor. İstemesemde o anki düşüncesizlikle masamda bir kaç cümle sarki söylüyorum. İnsanlarla konuşurken yüzlerine biraz daha fazla uzun bakıyorum. Gunde kırk kez Telefonla konuştuğum üstüme hep ... bey diye hitap edip konuşuyorum. Sizce de saçma mı görünüyor
insanları sıkıyorum gereksiz detay verip uzatıyorum diyorsunuz ,yani farkındasınız daha dikkat edersinizMerhaba, ben bence kafamı toplayamıyorum ve bu yüzden söylediğim yaptığım şeylerden sonradan pişman oluyorum.Mesela isyerinde bir şey anlatırken çok uzun anlamsiz detaylı anlatıp insanları sıkıyorum. Bir şeyi iki cümle ile üstüme söylemem gerekirken beş cümle söylüyorum ve anlaşılmıyor. İstemesemde o anki düşüncesizlikle masamda bir kaç cümle sarki söylüyorum. İnsanlarla konuşurken yüzlerine biraz daha fazla uzun bakıyorum. Gunde kırk kez Telefonla konuştuğum üstüme hep ... bey diye hitap edip konuşuyorum. Sizce de saçma mı görünüyor
Merhaba, ben bence kafamı toplayamıyorum ve bu yüzden söylediğim yaptığım şeylerden sonradan pişman oluyorum.Mesela isyerinde bir şey anlatırken çok uzun anlamsiz detaylı anlatıp insanları sıkıyorum. Bir şeyi iki cümle ile üstüme söylemem gerekirken beş cümle söylüyorum ve anlaşılmıyor. İstemesemde o anki düşüncesizlikle masamda bir kaç cümle sarki söylüyorum. İnsanlarla konuşurken yüzlerine biraz daha fazla uzun bakıyorum. Gunde kırk kez Telefonla konuştuğum üstüme hep ... bey diye hitap edip konuşuyorum. Sizce de saçma mı görünüyor
muhtemelen kitap okumadığınız için kendinizi ifade etmekte zorlanıyorsunuz. kitap okuyacaksınız.
Burcunuz başak mıMerhaba, ben bence kafamı toplayamıyorum ve bu yüzden söylediğim yaptığım şeylerden sonradan pişman oluyorum.Mesela isyerinde bir şey anlatırken çok uzun anlamsiz detaylı anlatıp insanları sıkıyorum. Bir şeyi iki cümle ile üstüme söylemem gerekirken beş cümle söylüyorum ve anlaşılmıyor. İstemesemde o anki düşüncesizlikle masamda bir kaç cümle sarki söylüyorum. İnsanlarla konuşurken yüzlerine biraz daha fazla uzun bakıyorum. Gunde kırk kez Telefonla konuştuğum üstüme hep ... bey diye hitap edip konuşuyorum. Sizce de saçma mı görünüyor
Zaten pazar esnafi degilsek ustlerimize abla, abi demeyizAbla abi değil sürekli telefonda birebir konusurken isimle hitap ederek konuşma saçma mı diye düşünüyorum.
Bence seni anlamadiklarini dusunuyorsun :) Boyle olunca ayrintili anlatayim derken konu iyice karisiyor.Yuzlerine de o yuzden bakiyorsun bence.Seni anladiklarindan emin olmak icin.Merhaba, ben bence kafamı toplayamıyorum ve bu yüzden söylediğim yaptığım şeylerden sonradan pişman oluyorum.Mesela isyerinde bir şey anlatırken çok uzun anlamsiz detaylı anlatıp insanları sıkıyorum. Bir şeyi iki cümle ile üstüme söylemem gerekirken beş cümle söylüyorum ve anlaşılmıyor. İstemesemde o anki düşüncesizlikle masamda bir kaç cümle sarki söylüyorum. İnsanlarla konuşurken yüzlerine biraz daha fazla uzun bakıyorum. Gunde kırk kez Telefonla konuştuğum üstüme hep ... bey diye hitap edip konuşuyorum. Sizce de saçma mı görünüyor
Ben abla abi demeliyim demiyorumki. Sürekli telefonda konuştuğumuz birine hitap etmeden konuşulur diye söylüyorumÜstüme abi demek yerine x bey diye hitap ediyorum diye kendini suçlayanı da görmemiştim onu da gördük
Ben abla abi demeliyim demiyorumki. Sürekli telefonda konuştuğumuz birine hitap etmeden konuşulur diye söylüyorumHepsine eyvallah eyvallahta üstüne .... bey demenin neresine kafayı taktınız onu anlamadım.
Zaten abi, abla hitabı olmaması gereken samimiyet ibaresidir.
Kimse ne abimiz ne ablamız.
Bey demeniz lazım zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?