Tüp Bebek Merkezleri Zika virüsü

Aminebdy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2015
430
210
33
31
Dünyayı saran bi virüs var Survivor da o taraflara gidiyor mus ve tehdit altında olmayan Türkiye Survivor yüzünden o virüs gelebilir ulkemize

Merhaba...
Hic sormayin duydugumdan beri.endise icindeyim 20+2 hamileyim dogumum nasip olursa haziranda ve simdiden sinek kovar ve elektrolikit sinek savarlari arastirmaya basladim ...evimin yakinlarinda birkac. Agac var ve yazin cok sinek oluyor ne yapacagimi sasirdim .. umarim bir an once ilaci yada asisi bulunur .. cok onemli bir husus .. daha cok bilgilendirilmeliyiz kanimca .. Türkiye de de bu virusu tasimaya elverisli sinek cinsleri bulunuyormus ... yasadigim yerde kisinda sivrisinek oluyor normalde .. yaklasik 2-3 hafta once isirdi parmagimdan .. o yuzden kafama takmiyor degilim ...

Merhaba...
Hic sormayin duydugumdan beri.endise icindeyim 20+2 hamileyim dogumum nasip olursa haziranda ve simdiden sinek kovar ve elektrolikit sinek savarlari arastirmaya basladim ...evimin yakinlarinda birkac. Agac var ve yazin cok sinek oluyor ne yapacagimi sasirdim .. umarim bir an once ilaci yada asisi bulunur .. cok onemli bir husus .. daha cok bilgilendirilmeliyiz kanimca .. Türkiye de de bu virusu tasimaya elverisli sinek cinsleri bulunuyormus ... yasadigim yerde kisinda sivrisinek oluyor normalde .. yaklasik 2-3 hafta once isirdi parmagimdan .. o yuzden kafama takmiyor degilim ...
Ben hamile değilim çocuğum da yok ama bence dikkat edilmesi gereken bir husus benim bulunduğum yer de aynı sizinki gibi bende korktum açıkçası yasaklanmasi lazımdı o bölgelere gidilmesi ni özellikle de Survivor yarışması oraya gidiyormuş biliyor musun

evet onu da bir süre önce duydum .. yeterki buraya taşımasınlar .. önümüzdeki birkaç yıl içinde çocuk sahibi olmak isteyen anneler ne yapacak 9 ay evde mi tıkılacaklar :( offffffff bir an önce çözüm yolunu bulurlar umarım Allah yardımcımız olsun

Back
X