• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zina yapanlar canlı canlı yansa keşke.. 😠

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sadece banlamak mı @Mune ? Bölücülük yapan birini sadece banlayarak mı cezalandırıyorsunuz bu platformda?

Ne yapalım mahkeme kurup asalım mı ?
Ne yapmamızı bekliyorsunuz ?
Yasal süreç sebebi ile mesajları aynen kalıyor buyrun sizde zahmet olacak ama Bimer'e şikayet edin adamı !
Bu nasıl bir cümle "sadece banlıyor" musunuz ?
Birde gidip 2 kişi bu mesajı beğenmiş...

Yasal süreç sebebi ile mesajları aynen kalıyor buyrun sizde zahmet olacak ama Bimer'e şikayet edin adamı !
Bu kişisel bir mevzu değil o sebeple sizin de bişeyler yapmanız gerektiği kanısındayım.

biz saçma sapan yüzünden banlanıyoruz ama böyleleri ortalıkta fink atıyor, kimsenin oralı olduğu yok.

Bir de sana gelelim ....

Saçma sapan yüzünden değil konu dışı yazdığınız için banlanıyorsunuz. Bir diğer konuda zahmet olacak ama konuyu şikayet et linkinden şikayet etseydiniz bu kadar uzun süre konu burada kalmazdı. Lütfen biraz kendinize bir şeyler katın şiakey et butonunu kullanmayı ve sitede işleyişi öğrenin.

Ben banlanırım bu hiç mühim değil ama şunu bilin ki yazdıklarım size dert olsun !
Numaranızdan fotoğrafınıza baktım da, bi dönüp sizde bi bakın. Nefret, kin, düşmanlık bakışlarınıza bile işlemiş. Aslında islamın en büyük düşmanı sizsiniz ama farkında değilsiniz. Uzun uzun yazmaya gerek yok. Buraya kustuklarınız kimseye dert olmayacak. Zira hayalini kurduğunuz gibi bi ülke asla olmayacağız. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün naçizane bedeni toprak olmuş olsa da Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır !

IP den bilgilerini bulup dava açın mesela?

Bilgileri zaten bende var. Ben benim taraf ile ilgili kısmı zaten yapıyorum, siz vatandaşlık görevinizi yapın !

Bimere şikayet edecek olan sizsiniz. Her şeyi bizden beklemeyin söylenmek yerine biraz elinizi taşın altına koyunda siz dava edin.

Ben bdv “kedim” ile ilgili sorunumu yazınca ban yedim, yasak olduğu halde “din” konusu açılınca bişey olmamış

Can kimsede Allah korkusu kalmamış herkes normal bişeymiş gibi zina yapmaya başladı bide demezler mi kızlık zarı bekaret namus olarak görmüyorum diye burda öyle olan bi çok kişi var herkesin hayatı kendi bilir demek olmuyo eğer sen bi müslümansan müslüman kardeşin için endişe duymak zorundasın halis iman bunu gerektirir Allah hidayet versin (Fe Eyne Tezhebun)BU gidiş nereye bilmiyorum bütün müslümanların doğru yolu bulmaları için dua etmekten başka çaremiz yok malesef
Sanane herkesin namusu kendine . Ülkede herkes tam müslüman her şeyimiz tam tek sorun zina zaten .

Bilgileri zaten bende var. Ben benim taraf ile ilgili kısmı zaten yapıyorum, siz vatandaşlık görevinizi yapın !

Bimere şikayet edecek olan sizsiniz. Her şeyi bizden beklemeyin söylenmek yerine biraz elinizi taşın altına koyunda siz dava edin.
Şikayet için bazı bilgiler gerekiyor. Biz de sizin konuyla ilgilendiğinizi bilmek istiyoruz o kadar. Banlamaktan başka ne yapmamızı bekliyorsunuz asalım mı demenizi değil.

Bu nick ile uyelik acilmasina musade nasil edildi ben ona uzuldum. Bu arada alenen suc islendi yukardaki ibareler ile..

Sanırım şaka yapıyorsunuz ! Üye adınızı seçerken bize onaya mı düşüyor ? Müsade edildi ne demek ? biz mi üye adına onay veriyoruz ? Sanırım şaka yaptınız yoksa böyle bir onay mekanizması olmadığını herkes biliyor.

Bir de sana gelelim ....

Saçma sapan yüzünden değil konu dışı yazdığınız için banlanıyorsunuz. Bir diğer konuda zahmet olacak ama konuyu şikayet et linkinden şikayet etseydiniz bu kadar uzun süre konu burada kalmazdı. Lütfen biraz kendinize bir şeyler katın şiakey et butonunu kullanmayı ve sitede işleyişi öğrenin.
Konu kapansa nolur ki, başka başlıklara da yazıyordu o kişi..

Siz yoneticisiniz, lutfen biraz sakin olun cok sinirlenmissiniz.. konu hassas, kelimeler kiskirtici, alenen hakaretler vs dogal olarak tepki olacak. Sizlerin elinden tam ne gelir teknik olarak bilmiyorum. Belkide "ne yapilabilirse bizim kontrolumuzde" mesajini vererek beklentileri karsilamaniz ortami sakinlestirmeniz mumkun olur. Insanlar da bir argo ile banlanmak ile Ataturk'e vb konulara hakaret etmeyi bir gormek istemiyorlar tabii bu da cok dogal :). Ama teknik olarak elden bir bu geliyorsa elbette yapacak bir sey yok. Ama Kazen bey boyle bir tarzda yukselmesin şık durmuyor üzerinde 🥰

Sanırım şaka yapıyorsunuz ! Üye adınızı seçerken bize onaya mı düşüyor ? Müsade edildi ne demek ? biz mi üye adına onay veriyoruz ? Sanırım şaka yaptınız yoksa böyle bir onay mekanizması olmadığını herkes biliyor.

Sahsen cidden bilmiyordum..ogrenmis oldum saka yapmiyorum yani :) ornegin kufurlu falan bir nick sanki konulamaz gibi bir sistem var saniyordum, cahilligime verin:)

herkes biliyorsa super.

Şikayet için bazı bilgiler gerekiyor. Biz de sizin konuyla ilgilendiğinizi bilmek istiyoruz o kadar. Banlamaktan başka ne yapmamızı bekliyorsunuz asalım mı demenizi değil.

Bimer diye defalarca yazdım ama yeniden yazayım. Bimer'e şikayet edebilirsiniz. Savcılığa gidip suç duyurusunda bulunabilirsiniz. Bizim tarafta neler yapıldığı, açıkçası önlem alınmaması adına burada açıklanmıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X