Zincirlerim var benim..

Bence ne iş yaparsanız yapın yazarlığı da düşünmelisiniz. Kaleminiz güçlü. Roman, hikaye, gazete ve dergilere makale herşey olabilir. Önce sizi ve çocuklarınızı ayakta tutacak bir iş bulun ve sonra fırsat buldukca yazın. Bu büyük bir yetenek.

Senin gibi zeki bir kız kendini nasıl ezdirdi onu anlayamadım.

İlk okuduğum an şiir tadında şair kıvamında geldi bana
Bence düşünmelisiniz şairlik olabilir ,edebiyat olabilir
Ayrıca buradan çok güçlü bir kadın hissiyatı verdiniz bana
Ne mutlu size 2 tane yavrunuz var hayatınız anlamı var
Sizin gibi biri eminim bu sınavı kazanıp hayatta daha net adımlarla basacak
Ardına bile bakmadan bu yolda devam edecek inşallah
Kolaylıklar diliyorum size...

Aslında hemen ayrılmak gibi bir düşüncem yok. Çocuklarım var, düşünmeden, fevri hareket etmek istemiyorum. Önce bir okul bitirip bir yerlere gelmeliyim. Bunu sadece kendime yeni bir hayat kurmak için değil, okumayı çok istediğim için de istiyorum. Bu sene şansımı deneyeceğim bakalım Allah hayırlı bir kapı açacak mı benim için. Teşekkür ederim cevap verdiğin için.

tatlim sen bosver yurt disini felan edebiyat ogretmeni ol sen

@Manap @Samsonn @monalazo @arnir @aseeg çok teşekkür ediyorum güzel yorumlarınız için. Kimseye yorumundan dolayı kızmadım, herkes bu duyguları hissedecek, anlayacak diye birşey yok. Ama kendimi hiç ifade edememekten korkuyordum. Neyse ki başka insanların duyguları, üzüntüleri, yaşanmışlıklarına mermer gibi tepkisiz kalmayan insanlar da var:) roman denemem oldu ama hep yarım bırakıp yok ettim. Belki birgün tamamlama, yayınlama cesareti gösteririm.
Birgün, ailesi tarafından hayatı karartılmış, hayalları çalınmış bir kadına dair birşeyler okursanız beni hatırlayın:)

Yurtdışı olayı benim için amaç değil, garanti. Yani Türkiyede yaşamak istiyorum ama bu ülkenin bana dar edilebileceği gerçeğine karşı sığınabileceğim bir limanım olmalı diye düşündüm. Olsa çook iyi olur ama olmasa da hiçbir şeyi yarım bırakmaya niyetim yok. Bir defa geldiğim bu hayatın zaten 25 yılını başkaları için yaşadım, bıraksınlar da geri kalanında kendim için mücadele edeyim.

Ne güzel ifade etmişsiniz. Derin bir iç dünyanız var belli ki. Güzel bir ömür ve hayatınızı olumlu yönde etkileyecek fırsatlar diliyorum.

Yeniden okuma fikri bence gayet iyi bir başlangıç noktası. Şuan uzun vadeli planlar yapıp kafanızı karıştırmayın hiç. Daha net ve belirlenmiş hedefler izleyin. Sınava iyi hazırlanmak için plan programı yapın, nerden nasıl başlanacak vs.. Seçeceğiniz bölümü belirlerken gerçekten aşkla yapabileceğiniz bir bölüm seçin. Ben psikoloji öğrencisiyim ve aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarında hem gönüllü hem profesyonel anlamda çalışıyorum. İşin gönüllülük ve stk ayağı yurtdışı için iyi bir basamak olabilir dil konusunu hallederseniz. Referans noktanız getirisinden ziyade gönlünüzü koyacağınız bir iş olması noktası olsun.

Ne güzel ifade etmişsiniz. Derin bir iç dünyanız var belli ki. Güzel bir ömür ve hayatınızı olumlu yönde etkileyecek fırsatlar diliyorum.
çok teşekkür ederim..

çocukluğumdan beri psikolojiye ilgim vardı. İlk aklıma gelen de o oluyor. Dediğim gibi, yurtdışı şansını amaçtan ziyade seçenek için istiyorum. Şu an iyi bir puan almaya odaklanmış durumdayım. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…