Merhaba Yazını okuyunca cevap vermek istedim canım ilk oğlum 15 ay hiç uyku uyumadı Max yarım saatte uyanıyordu ve ben 8 aylıkken calışmaya başlamıştım gündüz iş gece uykusuzluk öldürüyodu sürekli bi Arayış içindeydim sab,nurse,zinko,rezene,kimyon hepsini kullandım ama sonuç faydasız yediklerime dikkat ettim emzirme dönemi boyunca fasulye bulgur doğru düzgün yemedim gaz yapmasın diye ama faydası olmadı 15 ay sürdü sonra bir gün uyudu ve ondan sonra gece hiç uyanmamda başladı ikinci Oğlumu büyüttüm dedimki Nasılsa değişmiyor herşeyi yedim gaz yapan yapmayan hiç ayırmadım gazı içinde h birsey kullanmadım sadece kendi yemeklerine bolca kimyon koydum...şunu gördüm ne zmn bitecekse Ozmn bitiyor ama bizler uğraşarak ümitlenerek kendimizi ve bebeğimizi yoruyoruz yapacak bişey yok bebeğimde böyle deyip sakin kalmak gerek asıl Ozmn sakinleşiyor beneklerimiz..birde ayakta sallama olayı bence şöyle ilk Oğlumu ayağa alıştırdılar diye çok kızmıştım küçüğü hiç ayağımda sallamadım ama bu sefer de ben olmadığımda uyuyamayan bi çocuk oldu büyük oğlum hiç değilse nerde olursa olsun ayağa Alınca hemen uyuyordu salıncak vs misafirlikte bulunmuyor bu severde sürekli kucakta kalıyor bebek bence bu daha çok yorucu naçizane fikrim.. Sağlıkla büyüt Bebeğini ....