- 3 Kasım 2015
- 2.547
- 3.237
- 63
- 34
Benim derdimi bilenler surekli buraya gelisen olaylari yaziyorum.evet sizi tanimiyorum ama hepinizden Allah razi olsun hersey gonlunuzce olsun yardimlariniz icin cok tresekkur ediyorum simdiiden.esime geri donmustum 2 ay kus kaldiktan sonra geldim adam hala ayni adam hala annesine gitmemi bekliyor.gecen bana tekrar neden annemlere gotmiyon dedi bende laftan anlamicaginii bildigim icin hic uzatmadim.Bir adim attim cesaretimi toplayip dedim esim olacak adama ne yapsak olmaz ben senin istedigin biri olamam sende benim istedigim gibi olamazsin surekli bana anneme git diceksin ben gitmicem dedim yine ayni olacak gel yol yakinken bitsin dedim esime sen yoluna ben yoluma dedim arkadaslar .Kocam olcak adam bu sozlerim karsisinda hic beklemedigim tavir sergiledi sadeece sustu ..Aksam isten geldi ben kabullendi ayrilicaz bu evllik biticek diye dusunurken kabulendi diye dusunurken sanki hic konusmamisim gibi gulucik.dagitip normal davrandi anlicaginiz isine gelmeyince kendi havasinda anlamiyorum oda anlamiyor ben bi evlilikte yapamam mutlu degililm istedigim hayati yasamiyorum baskasinin hayatini yasiyorum resmen adam suan yine anasini gezmeye goturdu bense evde tekim yine kendimi cesaretimi toplayip bavulumu hzirlayip yarin ben gidiyorum demek istiyorum ama nas l Neden bunu yapamiyorum kizlar basta ailem arkamda degill cocougum yok kendi ayaklarimin ustunde cok rahat dururum ama iste hayatan korkuyorum bosanmis bayanlara ozellikle soruyorum cok zorlandinizmi bana anlatin lutfen sizleri cok seviyorum cevaplariniz icin tesekkur ediyorum herkese