• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

zindandan kurtulmak icin bir adim attim

Oyyy oy bu kadinlar beni deli edecek...
Benim konumu oku bacim...
2 yil once bosandim, 1 yil panik bozukluk tedavisi gordum yeni bitti tedavim, evliligimin bana hediyesi...
1 yil zor gecti, bir yandan para kazanmaya calistim, bir yandan zengin koca evinden sonra maddi zorluk icindeki ailemin yaninda huzur icinde nefes aldim.....sonrasinda cok zor bir sinavi, kalp carpintilariyla bogusurken calisip kazandim, eski koca olacak adamin 'sen zaten kazanamazsin ki' demelerine inat..
Hayatini sen sekillendiriyorsun, unutma.. yillar sonra sizlanma sakin, bu yasadikla rin senin secimin hala...
sizi tebrik ediyorum yasadiklarinizdan sonra ne kadar dik durmusunuz Allah banada sizdeki gucu bana versin beimde uzuntum zaman gectikce sizlaniyorum bir gunum bile bi adamin yaninda bosa geciyor rabim yardimciniz olsun her daim

Bu adımınla geçici bir etki yaratmışsın. Eşin 1 hafta sonra yine sana neden annemlere gitmiyorsun diyecek. Gerçekten değişen adam başka bir yere taşınmak için çabalardı.
cok haklisiniz kendiside yivadini kurtatmak isteseydi suan baska bir yere tasinirdi ama yok anasinin kicindan ayrilamiyacak bir adamla evliyim :((konusmamam ragmen hala annesine gitmememi bekliyor

Canim plan yapmadan pat die kacma bence ewden is bul kalcak yer ondan sonra baro avukati ayarla bosan yada ilk adliyeye git avukat ayarla kagit gelmeden çık evden is kalck yer hazr olsun ama oteki türlü zor olur
Mrb canim yorumun icin saol evet zor olucak ama yapcak bir sey yok kacmicam ablama gidicem bir sure orda kalmayi dusunuyorum

geleceğe dair korkularınız var diye mi istemediğiniz bir yaşam sürüyorsunuz? İlişkinizin detaylarını bilmiyorum ama tasvir ettiğiniz şekilde birşey varsa eşiniz aklınızı karıştırma pozitif sağlamlaştırma dönemi. Eğer olduğunuz durumu sevmiyorsanız niye imha etmiyorsunuz bu durumu? İster terkedin veya terketmeyin ama sizi ne üzüyorsa sıkıntı veriyorsa üstünüzden atın ve bu konuda taviz vermeyin geri adımda atmayın. Net olduktan sonra o duvarı aşmak kolay olmayacaktır eşiniz için.Tabi karar size ait.
yorumun icin tresekkur ederim evet gelecek korkusu oldugu icin istemedigim bir yasantiyi surduruyorum malesef:((ne kadar dogru dedibiz net olsam hersey kolaylacacak ama az kaldi insallah net bir seiklde bitiricem bu isi

Rice ederim, Çocuk olmaması çok büyük avantaj senin için e birikim de varmış biraz ,hangi şehirdesin bilmiyorum ama Ege tarafında küçük biyere yerleşebilirsin tek başına ailenden de kurtulmuş olursun...
Valla çocuk olmasa gel beraber gidelim ev arkadaşı olalım derdim bu aralar o derece kötüyüm, ama sen kendine gittiğin yerden bi ev arkadaşı da bulabilirsin bi süre sonra hayatın kolaystığını göreceksin ihtiyacın sadece biraz cesaret...
Saolcanimaynen oyle cocuk olmamadi brnim icin buyuk avantaj ege tarafi cok guzrk evet rabim sizibde yardimciniz olsundedigin gibi tek ihtiyacim icimden olusacak buyik bir cesaret insallah

canim yorumun icin saol annnesi bugun var yarin yok dogru diyoraunuz ama benim onceki konularimi okursaniz esimi sevmiyorum arti bana saygisi yok sadece annesine gitmiyorum diye bana siddet uyguladi hakaret etti eger ben sevseydim bana saygisi olsaydi yuvami yikmazdim yuva kolay kurulmuyor rabim kimsenin yuvasini yikmasin cok zor gercekten ama bende yuva yok sadece resmiyete evli :KK43:(
Canım sevmiyorsanız neden evlendiniz hem size yazık olmuş allah kolaylık versin

Evet zor bir süreçtesin bir kere boşanmaya karar vermiştim ama yapamadım o cesareti kendimde bulamadığım için kendimi hep suçladım sanırım kendimi gaza getirmiş olacaktım ki başka bir sebeple 2 ay sonra esimden ayrıldım
Tam 19 gün onu görmedim
Ve onu çok özledim
Kızgınlık sinir bunlara tepki evi terk etmekti olmasi gereken bu demiştim
Ama kime göre bu ^olmasi gereken^ ??
Anladım ki ben eşimi istiyorum ama daha farklı yoğrulmuş olmalı.
Geri döndüm ve zor bi aşamada olucam ve cok uzulucem belki düzelecek belki duzelmeyecek yine de denemeye değer dedim

He değişti mi ... biraz değişti. . Öyle büyük mucizeler olmadı .. ama yine de yetti
Bu bir kumar arkadaşım ya iyi olacak ya kötü sende şansını deneyeceksin ya giderek ya kalarak
yorumun icin tesekkur ediyor gercekten cok zor bir sureb kumar gibi evet ya iyi ya kotu ama siz esinizi seviyorsunuz ben sevmiyorum.19 gun esinizden ayri kalmisiniz ve onu ozlemisiniz siz devam ettirmek icin ve sans vermek icin bir sebebiniz var ama benim oyle degil.ben esim olacak adamdan 2 ay ayri kaldim inanin bir grm ozlemedim:)cunku sevmiyorum:((

k.bakmayın cevabım görünmeden alıntı oldu.eski konularınızı bilmiyorum ama daha fazla esaret çekmeyin derim.hayatta hiç bişey kolay değil maalesef.yolunuz açık olsun inş.
Saolun esaretten kurtulucam insallah hersey gonlunuzce olsun sizinde

yorumun icin tesekkur ediyor gercekten cok zor bir sureb kumar gibi evet ya iyi ya kotu ama siz esinizi seviyorsunuz ben sevmiyorum.19 gun esinizden ayri kalmisiniz ve onu ozlemisiniz siz devam ettirmek icin ve sans vermek icin bir sebebiniz var ama benim oyle degil.ben esim olacak adamdan 2 ay ayri kaldim inanin bir grm ozlemedim:)cunku sevmiyorum:KK43:(

O zaman bunu kendine neden yapıyorsun?

Şiddet görüyormuşun. Darp raporu almalısın. Darp raporundan sonra aile ve Sosyal politikalar il müdürlüğüne yada kaymakamlığa git. Kalacak yer bulurlar.

İlk önce bir danış konuş. Yapabileceğin birşey var mı öğren.

Şiddet olmasaydı çözüm olurdu.

Bu arada neden ailen seni kocana geri gönderdi. Nasıl ikna etti o herif

yorumunuz icin tresekkur ederim basta evet planim temeli yok ama ailein oldugu sehirde kardeslerim var ablam da bir sure kalirim is bulana kadar onlarin manevi acidan cok ihtiyac duyarim kiz kardeslerimi o yuzden o sehre donucem ama kesinlikle abim ve babam oldugu eve afimimi atmam onlar zaten hic bir zama hosgeldin kizim demzler affetmicem onlari hic

Evet manevi desteğe ihtiyacınız var ama aileniz sizi rahat bırakmaz ki bir kere gonderen yine gonderir
Hatta diğer kardeşleri ablanizi bile ikna edebilirler
Onlar da size tavır alabilir sürekli kaçıp geliyorsun huzur kalmadı diye
Bence bunlara kendinizi hazırlayın
Ya da onlardan hiç medet ummayip kendi başınızın çaresine bakın
En iyi maddi manevi destek yine kendinizsiniz

Yorumunuz icin tresekkur ederim neden ben boyleyim gidemem biliyormusun eger sizinde maddi ve manevi hic bir destreginiz olmasaydi bu kadar gitdip yada gutmemekte zorlanmazdim ama inasallah gidicem az kaldi suan biraz para biriktiriyorum sonra burda kurtuldum diye yazicam insalllah

Canm allah yardımcın olsun takip ediyorum seni. Benm de eşim le aram iyi değil ailem sahip cikmiyo. Sana gidemezsin diyen arkadaşın durumu gayet iyiymis yanımdan gecemezsin evim Arabam var diyo bana çok bakma ona.hakkında hayırlısı olsun canm kendini üzme lütfen inşallah hayirlisiyla kurtulursun

sizi tebrik ediyorum yasadiklarinizdan sonra ne kadar dik durmusunuz Allah banada sizdeki gucu bana versin beimde uzuntum zaman gectikce sizlaniyorum bir gunum bile bi adamin yaninda bosa geciyor rabim yardimciniz olsun her daim
Okadar gucsuzum ki aslinda her kadin gibi. . Ama bir okadar da gucluymusum her kadin gibi...
Davaya kadar yemeden icmeden kesilip aglayip zirladim ben de bitmesini istedigim halde.. ama sonrasinda kararli durdum, gelecegim benim istedgim gibi olacak diye. Cok sukur rabbim hep yardim etti. Siz de sadece kendinize guvenin, gerisi gelir. Ins. Mutlu olursunuz ...

Şiddet görüyormuşun. Darp raporu almalısın. Darp raporundan sonra aile ve Sosyal politikalar il müdürlüğüne yada kaymakamlığa git. Kalacak yer bulurlar.

İlk önce bir danış konuş. Yapabileceğin birşey var mı öğren.

Şiddet olmasaydı çözüm olurdu.

Bu arada neden ailen seni kocana geri gönderdi. Nasıl ikna etti o herif
siddet kusneden once vardi canim suan yok ama psiklojik baski var hakaret var ailem bile demek istemiyorum beni gonderdiler cunku bosanmak ayipmis cahiller olmaz dediler herkes kavga edermis kari koca arasinda olurmus falan filan yani ailemden befret ediyorum hoc bir zaman destek olmadilar mutsuz oldugumu bile bile gonderdiler

Evet manevi desteğe ihtiyacınız var ama aileniz sizi rahat bırakmaz ki bir kere gonderen yine gonderir
Hatta diğer kardeşleri ablanizi bile ikna edebilirler
Onlar da size tavır alabilir sürekli kaçıp geliyorsun huzur kalmadı diye
Bence bunlara kendinizi hazırlayın
Ya da onlardan hiç medet ummayip kendi başınızın çaresine bakın
En iyi maddi manevi destek yine kendinizsiniz
Haklisiniz onlara hic medet umamam lazim ama belki 2nciyeonlarda kabul eder diye dusunuyorum

Back
X