Zinde ,enerji dolu insanlara özeniyorum :(

1mirac

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2016
5.098
4.178
173
Arkadaşlar ben oldum olası bekarkende şimdide sürekli yorgunum. 6 aylık bebeğim var onu bile tasıyamayacak oyunlar oynayamayacak kadar yorgun enerjisi düşük sürekli baygın gibi gezen biriyim. Hep böyleydi . BU yapı meselesi mi? Çözümü yok mu bunun . Kafam bomboş gibi . Bekarken nescafe içer ayılırdım artık oda fayda etmiyo. Onun dışında afedersiniz düşüncesiz bi insan oldum. İnsanlarla sohbet edecek konu bulamıyorum . Biri bişey yapsa/dese ona diyecek bişey bulamıyorum. Dün ufak kaynım yanımdaydı kv üst katta onlara cıkacaktık Kaynıma hadi dedim ben kapıdayken dur abla sen çık ben bi su içiyim dedi sanki yukarda su yokmuş gibi. O an tmm dedim cıktım. Sürekli evi karıştırma merakı var özellikle mutfagı yani esirgediğimdende değilde rahatsız olmaya başladım özellikle dun gözüme çok battı. Görümcemn 4 yasındakı kızı bende iççem dedi ona diyo' yukarda içersinn . Neyse konuma döneyim o başka bi konu, Bugün çaydanlıktaki suyu boşalttım, boş çaydanlıgı sobanın üstüne koydum. Kaynanam uyardı. Dün poğaçaları fırında unuttum kül oldu resmen. Düzenlide beslenmeye çalısıyorum ama bebekle zor oluyo oda. Bana önerebileceğiniz bişey var mı . Zinde, enerjik kıpır kıpır insanların uyguladığı bi sırrı mı var?

Son düzenleme:
Duzenli ve saglikli beslendiginize emin misiniz?

Pogaca ve nescafe mesela bana sagliksiz beslendiginizin ipuclarini veriyor :)

Ben de cok gucsuzum oglum 12 kg imkani yok gucum yetmiyor. Ha ama enerjigim. Kipir kipirim.
Aslında evet cokta saglıklı beslenemiyorum ama akşamları çorba sulu yemek salata hiç eksik olmaz sebze yemekleri et balık vs tüketiyoruz bitek gündüzleri es geçiyorum ,çogu zaman aksam öyle bi enerjik oluyorm ki bebegimle felan ilgileniyorum gayet güzel:)

Aslında evet cokta saglıklı beslenemiyorum ama akşamları çorba sulu yemek salata hiç eksik olmaz sebze yemekleri et balık vs tüketiyoruz bitek gündüzleri es geçiyorum ,çogu zaman aksam öyle bi enerjik oluyorm ki bebegimle felan ilgileniyorum gayet güzel:)

Yemekleri çok yapın, gün içerisinde kalanları yersiniz. Ben öyle yapıyorum, oğlum 5 aylık ve ilgi delisi. Yemek yapayım desem 10 saatte anca yaparım, durmaz çünkü. :)

Arkadaşlar ben oldum olası bekarkende şimdide sürekli yorgunum. 6 aylık bebeğim var onu bile tasıyamayacak oyunlar oynayamayacak kadar yorgun enerjisi düşük sürekli baygın gibi gezen biriyim. Hep böyleydi . BU yapı meselesi mi? Çözümü yok mu bunun . Kafam bomboş gibi . Bekarken nescafe içer ayılırdım artık oda fayda etmiyo. Onun dışında afedersiniz düşüncesiz bi insan oldum. İnsanlarla sohbet edecek konu bulamıyorum . Biri bişey yapsa/dese ona diyecek bişey bulamıyorum. Dün ufak kaynım yanımdaydı kv üst katta onlara cıkacaktık Kaynıma hadi dedim ben kapıdayken dur abla sen çık ben bi su içiyim dedi sanki yukarda su yokmuş gibi. O an tmm dedim cıktım. Sürekli evi karıştırma merakı var özellikle mutfagı yani esirgediğimdende değilde rahatsız olmaya başladım özellikle dun gözüme çok battı. Görümcemn 4 yasındakı kızı bende iççem dedi ona diyo' yukarda içersinn . Neyse konuma döneyim o başka bi konu, Bugün çaydanlıktaki suyu boşalttım, boş çaydanlıgı sobanın üstüne koydum. Kaynanam uyardı. Dün poğaçaları fırında unuttum kül oldu resmen. Düzenlide beslenmeye çalısıyorum ama bebekle zor oluyo oda. Bana önerebileceğiniz bişey var mı . Zinde, enerjik kıpır kıpır insanların uyguladığı bi sırrı mı var?
Doktora gittiniz mi hiç?

Enerjik mi enerjik bi kızım var bide tam tersi ben.Aynı sizin gibi neleri neleri unutmadım,ve sürünerek kalkmadım ki yataktan.Bence mutlaka kan testi ve b12 ye baktırın,benim ikiside düşük kan iğnesi ve b12 kullanırken çok iyiyim düşünce yine sürünmeye başlıyorum.

Mutsuz kadın tembeldir , mutsuz kadın uyuşuktur...
Neşeli olunca böyle olduğunuzu hatırlıyor musunuz ?
Bekarken mutsuz olduğum günler dışında hiç bukadar oldugunu hatırlamıyorum ... evlendikten sonra kronikleşti resmen

Enerjik mi enerjik bi kızım var bide tam tersi ben.Aynı sizin gibi neleri neleri unutmadım,ve sürünerek kalkmadım ki yataktan.Bence mutlaka kan testi ve b12 ye baktırın,benim ikiside düşük kan iğnesi ve b12 kullanırken çok iyiyim düşünce yine sürünmeye başlıyorum.
Zor bi durum ya ne kadar uyusam da hep uykusuzum gerçekten sıkıldım bu durumdan artık :(

Bünye meselesi diecmde ne alaka ya ?? Siz bence rahat bi tipsinz kafaya takmysnz bazı rutin şeyler dışında bana öyle geldi çocuğun olacaktaa herseyden öncesi böyle bi yapıda olcksn ben olaym desem yavrulrm izin vermez zaten evim kotluklrm baya açık renk tam is bitti yoruldum diorum otryrm oğlum elinde ki biberondaki meyve suyunu halıya damltck oluyo ben oluyorum o an Superman öyle bir fırlyrmki mesela eşim yemek çeşidi çok sever aaa bi bakmsm ben pert ama eşimin işten geliş saati yaklsms hemen yemek olck pilav salata ayran şu bu aaa bi bakmsm benim o yorgun halimden eser yok ayrıca titizlik hastlgm mevcut istesmde uyuşuk olamam onu da geçtim bi soğuk duş altına girin bi kan can gelsin irkilin nas Felak okuyun evinizi sirkeli su ile silin lütfen yani konu sahibecim bu nedir ya yine vitamin de alın tabi ama ben ons baglymyrm insanın eşi çocuğu bi evin sorumlulugu olckta böyle olck mümkün değil :P

Zor bi durum ya ne kadar uyusam da hep uykusuzum gerçekten sıkıldım bu durumdan artık :KK43:
Evet sizi çok çok iyi anlıyorum kızım bugün parka gidelim diye çekiştirirken ben ayakta uyuyordum :uykucu:sanki gece hiç uyumamışım öyle bir yorgunluk.İnsanın normal hayatını düzenini Altınay ediyor bu durum sürekli ertelemek zorunda kalıyoruz bişeyleri:110:

Evet sizi çok çok iyi anlıyorum kızım bugün parka gidelim diye çekiştirirken ben ayakta uyuyordum :uykucu:sanki gece hiç uyumamışım öyle bir yorgunluk.İnsanın normal hayatını düzenini Altınay ediyor bu durum sürekli ertelemek zorunda kalıyoruz bişeyleri:110:
Mutlaka en kısa zamanda bir doktora gözükmeyi ihmal etmeyin.

Ben kendinden bildiğimi söyleyeyim in anki çok fayda ediyo benden oda
Hareket kesinlikle hemde
Evde yapabilecegin egzersizleri yap bol bol su ic bak bakalim nasil zinde oluyorsun bunu dene lutfen

yorgunluk ,zihin bulanıklığı (puslu gibi) unutkanlık ,gece uzun yatsan da sabah yorgun uyanmak bunlar tiroit hastalığının belirtisi. en kısa zamanda bir doktora gidin .kan değerlerinize baktırın .genelde b12 demir veya dvitamini düşüklüğüde yapıyor bunları.bende de haşimato hastalığı var ordan biliyorum

Back
X