Arkadaşlar ben oldum olası bekarkende şimdide sürekli yorgunum. 6 aylık bebeğim var onu bile tasıyamayacak oyunlar oynayamayacak kadar yorgun enerjisi düşük sürekli baygın gibi gezen biriyim. Hep böyleydi . BU yapı meselesi mi? Çözümü yok mu bunun . Kafam bomboş gibi . Bekarken nescafe içer ayılırdım artık oda fayda etmiyo. Onun dışında afedersiniz düşüncesiz bi insan oldum. İnsanlarla sohbet edecek konu bulamıyorum . Biri bişey yapsa/dese ona diyecek bişey bulamıyorum. Dün ufak kaynım yanımdaydı kv üst katta onlara cıkacaktık Kaynıma hadi dedim ben kapıdayken dur abla sen çık ben bi su içiyim dedi sanki yukarda su yokmuş gibi. O an tmm dedim cıktım. Sürekli evi karıştırma merakı var özellikle mutfagı yani esirgediğimdende değilde rahatsız olmaya başladım özellikle dun gözüme çok battı. Görümcemn 4 yasındakı kızı bende iççem dedi ona diyo' yukarda içersinn . Neyse konuma döneyim o başka bi konu, Bugün çaydanlıktaki suyu boşalttım, boş çaydanlıgı sobanın üstüne koydum. Kaynanam uyardı. Dün poğaçaları fırında unuttum kül oldu resmen. Düzenlide beslenmeye çalısıyorum ama bebekle zor oluyo oda. Bana önerebileceğiniz bişey var mı . Zinde, enerjik kıpır kıpır insanların uyguladığı bi sırrı mı var?
Son düzenleme: