- Konu Sahibi meltem_eymen
Arkadaslar 6 aylık bebeğim var zıp zıp öneriyormusunuz zararları varmı yorum bekliyorum sizden ben almayı düşünüyorum oğluma ama kararsızım?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biz kullanıyoruz oğluma. çok zevk aldığı herhalinden belli oluyor ama koyduğumuz günden beri normal dururkende zıplamaya başladı :) hoppalada (zıp zıp)kendine çeşitli zıplama çeşitleri bile yarattı saatlerce bıraksak bıkmadan zıplar. seyretmeside bir o kadar keyifli. Ama dediğim gibi zıplamaya çok alışıyor. bizimki 9 aylık yavaş yavaş yürütüyoruz. 1 adım atıyor 2 zıplıyor :) gece uykudan uyandığında bile yatağına tırmanıp bir yandan ağlıyor bir yandan zıplıyor
Bende kullaniyorum kizima cunku cok erken ayaklandi kullanmak zorunda kaldim oyalamak icin ama iyiki almisim diyorum okadar hoslaniyoki ustundeyken surekli guluyo ve zipliyo cok mutlu o ziplarken onu seyrediyorum cok mutlu oluyorum bende benimkinin markasi prego cok memnunum iyiki bunu almisiz muzigide var ustunde birsuru oyuncaklarida var o yuzden cok guzel oyalaniyo hem oyuncaklariyla oynuyo muzik caliyo muzik calinca zipliyo kesinlikle tavsiye ederim dis kasima oyuncaklarida var uzerinde tasarim olarakta cok tatli pembe puantiyeli koltugu var fiyati pahali biraz ama oyun halisi bile 200 lira buna verdigim para 350 lira ama kesinlikle deger bu zip zip olmasa naparmisim diye dusunuyorum.Biz doktorumuza sorduk alın çok keyif alır dedi kızım 7 aylık bende iyi bir marka bulmaya çalışıyorum tavsiyesi olan var mıdır?
Gece gece okadar güldümki anlatamam :)))) esime anlattim oda cok guldu :)) hayalimde canlandiriyorumda yurumeye calisirken ziplayan bi bebegi :)) bizimki 2.5 aylik bizde dusunuyoruz almayi ama henuz erken. Kacinci ayda baslaniyor zip zip kullanma?biz kullanıyoruz oğluma. çok zevk aldığı herhalinden belli oluyor ama koyduğumuz günden beri normal dururkende zıplamaya başladı :) hoppalada (zıp zıp)kendine çeşitli zıplama çeşitleri bile yarattı saatlerce bıraksak bıkmadan zıplar. seyretmeside bir o kadar keyifli. Ama dediğim gibi zıplamaya çok alışıyor. bizimki 9 aylık yavaş yavaş yürütüyoruz. 1 adım atıyor 2 zıplıyor :) gece uykudan uyandığında bile yatağına tırmanıp bir yandan ağlıyor bir yandan zıplıyor
O takilmali olanlar bana hic guvenli gelmiyo. Onlarin yurutec tipli olanlari var onlardan alin hem guvenli hem daha eglenceki uzerinde oyuncaklar var bebekler bayiliyo benim kizim bayiliyo surekli zipliyo o ziplarken bende islerimi yapiyorum o zipzip olmasa naparmisim dusunemiyorum:)Nasıl kullanılıyor? Nereye takılıyo acaba bide güvenlik açısından nasıl biraz anlatabilirsenz memnun oluru.
Teşekkürler... Bizde şuan örümceğe biniyoruz ama çok fazla koymuyorum erkek bebeklerde yarım saatten sonrası zararlı diye biliyorum . Bi araştıralım bakalım zıpzıpları :)O takilmali olanlar bana hic guvenli gelmiyo. Onlarin yurutec tipli olanlari var onlardan alin hem guvenli hem daha eglenceki uzerinde oyuncaklar var bebekler bayiliyo benim kizim bayiliyo surekli zipliyo o ziplarken bende islerimi yapiyorum o zipzip olmasa naparmisim dusunemiyorum:)
Evet erkek bebeklerde zararli diye bende duymustum. Benim doktorum yuruteci onermiyo zipzipa binsin ama yurutece bindirmemeye calisin yurutecle yuruyen bebekler normal yurumek istemezler yurutec kolayina gelir dedi zaten benim kizim yuruteci hic sevmiyo onu da zipzip saniyo ziplamaya calisiyo olmayincada agliyo yazik:))Teşekkürler... Bizde şuan örümceğe biniyoruz ama çok fazla koymuyorum erkek bebeklerde yarım saatten sonrası zararlı diye biliyorum . Bi araştıralım bakalım zıpzıpları :)
Oyy kuzum benim kaç aylık sizin prenses ? Bizimki 6 aylık oldu tamEvet erkek bebeklerde zararli diye bende duymustum. Benim doktorum yuruteci onermiyo zipzipa binsin ama yurutece bindirmemeye calisin yurutecle yuruyen bebekler normal yurumek istemezler yurutec kolayina gelir dedi zaten benim kizim yuruteci hic sevmiyo onu da zipzip saniyo ziplamaya calisiyo olmayincada agliyo yazik:))
Bizimkide 9 aylik oldu 1 yasinda nasil olucak cok merak ediyorum sizinkide 6 aylik bide bakmissiniz bir yasinda cabuk buyuyolar bu hallerini ozliycez allah saglik sıhat versin insallah yakisikli prense:)Oyy kuzum benim kaç aylık sizin prenses ? Bizimki 6 aylık oldu tam
Çok teşekkür ederim .. Rabbim tüm yawruları korusun inş.. Öpüyorum bebeğinizn mminnak ellerndenBizimkide 9 aylik oldu 1 yasinda nasil olucak cok merak ediyorum sizinkide 6 aylik bide bakmissiniz bir yasinda cabuk buyuyolar bu hallerini ozliycez allah saglik sıhat versin insallah yakisikli prense:)