zıplayan memeler

EliffVVav

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2015
1.609
1.055
83
Evet bu konuda fobim olsa da ismini doğru yazdım işte , göğüs değil meme :)
Şimdi şöyle anlatayım arkadaşlar , 3 çocuğum var biri 9 aylık diğerleri 3 ve 5 yaşında . Onlarla coşmak oynamak zıplamak istiyorum pervasızca .. zaten enerjik biriyim ama kafaya taktığım bir husus var ki, memeler..
ya şuan emzirmemin de payı var ama zıpladıkları Zaman çok rahatsız oluyorum . Hatırlıyorum öğrencilik yıllarımda da mesela koşarak otobüse derse falan yetişmeye çalışayım , orayı kolum ile tutardım zıplamasın diye . Bi de işin komik yanı 75 numarayım yani . Puan emzirdiğim için biraz büyüdü mi de zıplarken acı yapıyor gibi orda bi ağırlık var gibi sanki
Neyse derdim bu işte , siz nasıl yapıyorsunuz ? Etraftan insanlar oraya bakıyordur diye evhama kapılmıyor musunuz ?
Küçükken bi düğünde halay çekilirken , halay çeken kadınlara hallenen erkekleri izlemiştim . Yani organları bile şimişti hatta ben çok küçüktüm ilk defa görmüştüm . O adamların iğrenç halleri beni çok etkilemişti . Böyle şeyler psikolojimi mi bozdu acaba ?
Ya da kullandığım iç çamaşırı daha mı sıkı olmalı ? Napmalıyım ?

Canim senin küçük kenden dikkat etmen bozmuş bencede pskikoljini:)))ama haklisin yani hos bi görüntü degil fakat kimsenin olmadigi zamanlar da oynayin disarda cocuklarinizla

Kucucuk cocukken halayda memeleri ziplayan kadinlara dikkat edip, ziplayan memelere bagli olarak ortamdaki erkeklerin pantolonlarina bakip şiştigini farkedip etkilendin??

Kimsenin memesinin dikkatimi cekecek kadar haldir huldur zipladigini hatirlamiyorum, halay da dahil. Sizin gozunuz surekli milletin memesinde, pantolonunda oldugu icin en ufak hareketler fazla gozunuze batiyor ve buyuzden kendinizi de devamli izleniyor gibi hissetmeniz dogal. Normal gorunmediniz bana.

Benim de 70 beden ama kap ölçüsü emzirirken d idi..spor sütyeni giyince zıplamıyordu,spor sütyeni kullanın;)

Evet bu konuda fobim olsa da ismini doğru yazdım işte , göğüs değil meme :)
Şimdi şöyle anlatayım arkadaşlar , 3 çocuğum var biri 9 aylık diğerleri 3 ve 5 yaşında . Onlarla coşmak oynamak zıplamak istiyorum pervasızca .. zaten enerjik biriyim ama kafaya taktığım bir husus var ki, memeler..
ya şuan emzirmemin de payı var ama zıpladıkları Zaman çok rahatsız oluyorum . Hatırlıyorum öğrencilik yıllarımda da mesela koşarak otobüse derse falan yetişmeye çalışayım , orayı kolum ile tutardım zıplamasın diye . Bi de işin komik yanı 75 numarayım yani . Puan emzirdiğim için biraz büyüdü mi de zıplarken acı yapıyor gibi orda bi ağırlık var gibi sanki
Neyse derdim bu işte , siz nasıl yapıyorsunuz ? Etraftan insanlar oraya bakıyordur diye evhama kapılmıyor musunuz ?
Küçükken bi düğünde halay çekilirken , halay çeken kadınlara hallenen erkekleri izlemiştim . Yani organları bile şimişti hatta ben çok küçüktüm ilk defa görmüştüm . O adamların iğrenç halleri beni çok etkilemişti . Böyle şeyler psikolojimi mi bozdu acaba ?
Ya da kullandığım iç çamaşırı daha mı sıkı olmalı ? Napmalıyım ?
kullandığın çamaşır modelinden, yada çok eski kullanıyorsun, yada alırken büyükmü alıyorsun.

Bizim evde herkesin göğsü 90 üstüdür ben hariç. Kimsenin göğsünün zıpladıgını fark etmedim. 75 beden göğüs nasıl zıplıyor onu da anlamadım ama loya'nın sütyenlerini tavsiye ederim.
Zıplamaz uslu uslu dururlar yerlerinde siz de her ne istiyorsanız yaparsınız...
Modelinden kaynaklıdır, bedende büyük de duruyor olabilir...
Değişik değişik deneyip kabinde zıplayın bakalım oynuyorlar mu hala.
Sizin gibi derdim olsa dedim keşke....

Kucucuk cocukken halayda memeleri ziplayan kadinlara dikkat edip, ziplayan memelere bagli olarak ortamdaki erkeklerin pantolonlarina bakip şiştigini farkedip etkilendin??

Kimsenin memesinin dikkatimi cekecek kadar haldir huldur zipladigini hatirlamiyorum, halay da dahil. Sizin gozunuz surekli milletin memesinde, pantolonunda oldugu icin en ufak hareketler fazla gozunuze batiyor ve buyuzden kendinizi de devamli izleniyor gibi hissetmeniz dogal. Normal gorunmediniz bana.
İnsanlar birbirini uyarmıştı adam da orasına dokunuyordu düzeltmeye çalışıyordu . Bi de çok küçük değildim ortaokul yaşları .

Bizim evde herkesin göğsü 90 üstüdür ben hariç. Kimsenin göğsünün zıpladıgını fark etmedim. 75 beden göğüs nasıl zıplıyor onu da anlamadım ama loya'nın sütyenlerini tavsiye ederim.
Zıplamaz uslu uslu dururlar yerlerinde siz de her ne istiyorsanız yaparsınız...
Modelinden kaynaklıdır, bedende büyük de duruyor olabilir...
Değişik değişik deneyip kabinde zıplayın bakalım oynuyorlar mu hala.
Sizin gibi derdim olsa dedim keşke....
Ya evinizdeki insanlarla bi pikniğe falan gidin , zıplamıyor mu
Ben kimseye zıplıyor mu diye baktığımı hatırlamıyorum ama kendimden rahatsız oluyorum işte
O markayı mutlaka araştıracağım çok sağolun

Benim 95 yani napalım keselimmi
Hiç zıplsmıyor yada siz çok kafaya takıyorsunuz
Allah allah çok şaşırdım . Rahat rahat aktif hareket ediyor musunuz yani ? Mesela çocuklarla zıpzıp parkına gittik anne sende zıpla dediler. Etrafta adamlar var diye zıplamadım :( oranın sağlam duracağından emin olsam hiç takmam

benim 95 ama hiç zıplamıyor. siz biraz değişiksiniz galiba.

Back
X