Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet rahatım taciz edilmedim hiç zıplama koşma takla hepsini yapıyoruz siz küçüklüğünde şeyi kafaya takıyırsunuzAllah allah çok şaşırdım . Rahat rahat aktif hareket ediyor musunuz yani ? Mesela çocuklarla zıpzıp parkına gittik anne sende zıpla dediler. Etrafta adamlar var diye zıplamadımoranın sağlam duracağından emin olsam hiç takmam
ıste dogru camasırı secmek gerekıyorAllah allah çok şaşırdım . Rahat rahat aktif hareket ediyor musunuz yani ? Mesela çocuklarla zıpzıp parkına gittik anne sende zıpla dediler. Etrafta adamlar var diye zıplamadımoranın sağlam duracağından emin olsam hiç takmam
Ama benden hallenmesi çok iğrenç hissettiriyorKendini rahat bırak. hallenecek olan damacanadan bile hallenir.
Arkadaşlarla da konuşmuştuk , bırak zıplasın hiç kafaya takma demişlerdi . Ama ben zıplamaması için yöntem arıyorumEvet rahatım taciz edilmedim hiç zıplama koşma takla hepsini yapıyoruz siz küçüklüğünde şeyi kafaya takıyırsunuz
Çok teşekkür ederim , daha önce bi sporcu tarzı almıştım ama hatırlayamadım onunla aynı hali yaşadığımı . Şimdi özellikle dikkat edeceğim . Zaten doğru sütyen seçme hususunda da sorunum var. Şu emzirme dönemim de bi bitsin deıste dogru camasırı secmek gerekıyor
afedersiniz de sarkık mı?ondan mı zıplıyor. öyleyse dikleştirin bence.Arkadaşlarla da konuşmuştuk , bırak zıplasın hiç kafaya takma demişlerdi . Ama ben zıplamaması için yöntem arıyorumsütyen markası çok iyi oldu ya
Hah ha başlık tam konuyu anlatıyor ama :)Konu başlığını gördümve ben şok
Fake zannetmistim ama Allaha şükür değilmiş
Gündelik olarak da sporcu tarzı kullanayım benBencede yanlis sutyen kullaniyosun. Cocuklarla spor filan yapacaksan spor sutyenleri var onlardan tak mesela. Haricinde gundelik dogru sutyen alman lazim bence.
Valla bence gerek yok illa sporcu tarzi kullanmana gogsum kucuk diyosun birde:)Gündelik olarak da sporcu tarzı kullanayım ben
Valla benimkiler zıplamıyor zıplasada yapacak. Bişey yok herkesin annesi var onlarında memesi var bu doğal bişey kadın olduğun için utanılmaz pentininkide fena değil sütyeniArkadaşlarla da konuşmuştuk , bırak zıplasın hiç kafaya takma demişlerdi . Ama ben zıplamaması için yöntem arıyorumsütyen markası çok iyi oldu ya
Sarkık olunca mı zıplar ? Aslında bunu düşündüm ve kafaya taktım . Sonra öğrencilik yıllarımı hatırladım . Konuda da dediğim gibi o zamanlar da hep koşarken orayı tutardım direk elimle değil ama mesela çantamı çapraz geçirirdim falan . Ve o zamanlar gayet de dikti yani. Bi de ben hayatım boyunca hiç doğru sütyen seçimi yapamadım . En rahat ettiğim penye yarım atlet gibi modeller , ama onlar da tam sıkı tutmuyor demekki. Hatta bikini üstünü günlük iç çamaşır olarak kullanmışlığım bile var . Olay o boyutta yaniafedersiniz de sarkık mı?ondan mı zıplıyor. öyleyse dikleştirin bence.
Küçüktü, şuan emziriyorum. İlk hamileliğimde ciddi manada büyüdüğünü fark etmiştim . Zaten son 6 yılım hep hamilelik doğum ve emzirmeler ile geçti . Acaba göğsüm yine eski küçüklüğüne döner miValla bence gerek yok illa sporcu tarzi kullanmana gogsum kucuk diyosun birde:)
Öyle C D falan benim aldıklarımda hiç yazmıyordu kiBedeninizi yanlis biliyorsunuz, bu yuzden yanlis sutyen kullaniyorsunuz muhtemelen.
75 sutyen bedeni degil sizin bedeniniz, meme bedeni cup ile olculur; A,B,C,D.. Beden 75 ama gogusler buyukse muhtemelen C veya D cup gogusleriniz. 75D veya 75C sutyen giymelisiniz.
yalnış anlamayın da takıntı yada yansıtma sorununuz olmasın sakın. psikoloğa gitmeniz iyi olmaz mı?Küçüktü, şuan emziriyorum. İlk hamileliğimde ciddi manada büyüdüğünü fark etmiştim . Zaten son 6 yılım hep hamilelik doğum ve emzirmeler ile geçti . Acaba göğsüm yine eski küçüklüğüne döner mi
Donuyor. Benim ilk 2 sinde hic degisiklik olmamisti 3 nunarada cok kilo verdim istemeden ama bu yuzden deforme oldu. Zaten kilo al ver o kadar cok sutyen bedeni degisiyo ama kimse onla ugrasmiyoki. Tek isimiz sutyen almak mi yani:)Küçüktü, şuan emziriyorum. İlk hamileliğimde ciddi manada büyüdüğünü fark etmiştim . Zaten son 6 yılım hep hamilelik doğum ve emzirmeler ile geçti . Acaba göğsüm yine eski küçüklüğüne döner mi
Ben göğsümden utanan biriyim . Dar birşey bile giyemem giysem hep rahatsız olurum yani . Hele bugün sadece üst kısmı dar gelen bi gömlek giymiştim , hani düğme arasından hafif açılır ya, dk başı alttan gömleği düzeltiyordum . (Eski kıyafetlerime yeni yeni girmeye başladım doğum kilolarım gidiyor ama üst beden hala büyükValla benimkiler zıplamıyor zıplasada yapacak. Bişey yok herkesin annesi var onlarında memesi var bu doğal bişey kadın olduğun için utanılmaz pentininkide fena değil sütyeni