zıplayan memeler

kucukken kurdugunuz baglantıyı ben cocukken bılmıyordum zıplayan meme gorup baglantı kurup dırek adamların ozel bolgesıne bakmanız tamamen saka degıl mı
?

sorunuza cevap
dogru camasır kullanınca kıpırdıyorlar ama zıplamıyorlar

Allah allah çok şaşırdım . Rahat rahat aktif hareket ediyor musunuz yani ? Mesela çocuklarla zıpzıp parkına gittik anne sende zıpla dediler. Etrafta adamlar var diye zıplamadım :KK43: oranın sağlam duracağından emin olsam hiç takmam
Evet rahatım taciz edilmedim hiç zıplama koşma takla hepsini yapıyoruz siz küçüklüğünde şeyi kafaya takıyırsunuz

Allah allah çok şaşırdım . Rahat rahat aktif hareket ediyor musunuz yani ? Mesela çocuklarla zıpzıp parkına gittik anne sende zıpla dediler. Etrafta adamlar var diye zıplamadım :KK43: oranın sağlam duracağından emin olsam hiç takmam
ıste dogru camasırı secmek gerekıyor

Kendini rahat bırak. hallenecek olan damacanadan bile hallenir.
Ama benden hallenmesi çok iğrenç hissettiriyor :( yani gerçi öyle birşey yaşamadım ama hayali bile iprenç .
Nedense hamileliklerim beni erkeklerden çok uzaklaştırdı , gerçekten neredeyse sosyalliğimi kaybedeceğim . Erkekler çok iğrenç geliyor onlarda cinsel bir yönelim hissettiğimde
Mesela önceden kendimi iğrenç hissetmezdim ama 3 hamilelikten sonra ... bi erkek bana o gözle bakacak olsa kendimi kötü hissediyorum , garip

yav arkadaşlar ALLAHruh sağlığımızı korusun ne diyeyim.

Evet rahatım taciz edilmedim hiç zıplama koşma takla hepsini yapıyoruz siz küçüklüğünde şeyi kafaya takıyırsunuz
Arkadaşlarla da konuşmuştuk , bırak zıplasın hiç kafaya takma demişlerdi . Ama ben zıplamaması için yöntem arıyorum :( sütyen markası çok iyi oldu ya

ıste dogru camasırı secmek gerekıyor
Çok teşekkür ederim , daha önce bi sporcu tarzı almıştım ama hatırlayamadım onunla aynı hali yaşadığımı . Şimdi özellikle dikkat edeceğim . Zaten doğru sütyen seçme hususunda da sorunum var. Şu emzirme dönemim de bi bitsin de

Bencede yanlis sutyen kullaniyosun. Cocuklarla spor filan yapacaksan spor sutyenleri var onlardan tak mesela. Haricinde gundelik dogru sutyen alman lazim bence.

Arkadaşlarla da konuşmuştuk , bırak zıplasın hiç kafaya takma demişlerdi . Ama ben zıplamaması için yöntem arıyorum :KK43: sütyen markası çok iyi oldu ya
afedersiniz de sarkık mı?ondan mı zıplıyor. öyleyse dikleştirin bence.

Arkadaşlarla da konuşmuştuk , bırak zıplasın hiç kafaya takma demişlerdi . Ama ben zıplamaması için yöntem arıyorum :KK43: sütyen markası çok iyi oldu ya
Valla benimkiler zıplamıyor zıplasada yapacak. Bişey yok herkesin annesi var onlarında memesi var bu doğal bişey kadın olduğun için utanılmaz pentininkide fena değil sütyeni

afedersiniz de sarkık mı?ondan mı zıplıyor. öyleyse dikleştirin bence.
Sarkık olunca mı zıplar ? Aslında bunu düşündüm ve kafaya taktım . Sonra öğrencilik yıllarımı hatırladım . Konuda da dediğim gibi o zamanlar da hep koşarken orayı tutardım direk elimle değil ama mesela çantamı çapraz geçirirdim falan . Ve o zamanlar gayet de dikti yani. Bi de ben hayatım boyunca hiç doğru sütyen seçimi yapamadım . En rahat ettiğim penye yarım atlet gibi modeller , ama onlar da tam sıkı tutmuyor demekki. Hatta bikini üstünü günlük iç çamaşır olarak kullanmışlığım bile var . Olay o boyutta yani

Bedeninizi yanlis biliyorsunuz, bu yuzden yanlis sutyen kullaniyorsunuz muhtemelen.
75 sutyen bedeni degil sizin bedeniniz, meme bedeni cup ile olculur; A,B,C,D.. Beden 75 ama gogusler buyukse muhtemelen C veya D cup gogusleriniz. 75D veya 75C sutyen giymelisiniz.

Valla bence gerek yok illa sporcu tarzi kullanmana gogsum kucuk diyosun birde:)
Küçüktü, şuan emziriyorum. İlk hamileliğimde ciddi manada büyüdüğünü fark etmiştim . Zaten son 6 yılım hep hamilelik doğum ve emzirmeler ile geçti . Acaba göğsüm yine eski küçüklüğüne döner mi

Bedeninizi yanlis biliyorsunuz, bu yuzden yanlis sutyen kullaniyorsunuz muhtemelen.
75 sutyen bedeni degil sizin bedeniniz, meme bedeni cup ile olculur; A,B,C,D.. Beden 75 ama gogusler buyukse muhtemelen C veya D cup gogusleriniz. 75D veya 75C sutyen giymelisiniz.
Öyle C D falan benim aldıklarımda hiç yazmıyordu ki

Küçüktü, şuan emziriyorum. İlk hamileliğimde ciddi manada büyüdüğünü fark etmiştim . Zaten son 6 yılım hep hamilelik doğum ve emzirmeler ile geçti . Acaba göğsüm yine eski küçüklüğüne döner mi
yalnış anlamayın da takıntı yada yansıtma sorununuz olmasın sakın. psikoloğa gitmeniz iyi olmaz mı?

Donuyor. Benim ilk 2 sinde hic degisiklik olmamisti 3 nunarada cok kilo verdim istemeden ama bu yuzden deforme oldu. Zaten kilo al ver o kadar cok sutyen bedeni degisiyo ama kimse onla ugrasmiyoki. Tek isimiz sutyen almak mi yani:)
Seninkide deforme olmadiysa olabilir

Valla benimkiler zıplamıyor zıplasada yapacak. Bişey yok herkesin annesi var onlarında memesi var bu doğal bişey kadın olduğun için utanılmaz pentininkide fena değil sütyeni
Ben göğsümden utanan biriyim . Dar birşey bile giyemem giysem hep rahatsız olurum yani . Hele bugün sadece üst kısmı dar gelen bi gömlek giymiştim , hani düğme arasından hafif açılır ya, dk başı alttan gömleği düzeltiyordum . (Eski kıyafetlerime yeni yeni girmeye başladım doğum kilolarım gidiyor ama üst beden hala büyük :(

Back
X