zıplayan memeler

Ben göğsümden utanan biriyim . Dar birşey bile giyemem giysem hep rahatsız olurum yani . Hele bugün sadece üst kısmı dar gelen bi gömlek giymiştim , hani düğme arasından hafif açılır ya, dk başı alttan gömleği düzeltiyordum . (Eski kıyafetlerime yeni yeni girmeye başladım doğum kilolarım gidiyor ama üst beden hala büyük :KK43:
Bunlar küçükken ayıpkapat bilmem ne gibi kıstaslar yüzünden valla çok meme var eğer ekleniyor sa çarşaf giy yine etkilenir 100 erkekli yerde çalışıyorum göğsüme bakanı görmedim baksana yapacak bişey yok

yalnış anlamayın da takıntı yada yansıtma sorununuz olmasın sakın. psikoloğa gitmeniz iyi olmaz mı?
Takıntı haline gelmiş olabilir evet . Yansıtma nedir ya? Psikolog bana kadın olduğumu utanmamam gerektiğini falan söyleyecek . Çocukluğumdaki izleri silmeye çalışacak . Mesela bu düşüncemdeki en büyük etken, annem . Hatırlıyorum ilk iç çamaşırı taktığımda dayımlar bizi ziyarete gelmişlerdi , anneme demiştim ki; dayıma sarılsam iç çamaşırımı hisseder mi demiştim . Aöa bunu utandığım için söylemiştim . Ve kastettiğim hissetme tarzı hani arkadan sırtıma elini koyduğunda oradaki çıkıntıyı hisseder miydi. Annem sapıkmışım gibi beni azarlamıştı . Hayatımda gerçekten çok kötü rolü var . Ve bunu ona söyleyemiyorum ama ben öyle bir anne olmayacağım

Benimki yururken bile zıplar çok büyük olmamasına rağmen hic rahatsız olmam kim bakarsa baksın meme benim ister ziplatarak gezerm koşarım ister alttan sarar kaybederim yok gibi gezerm. Sizin meme fobiniz küçüklükten kalan bişey ama dikkatimi çekti erkeklerin kadınlara hallendigini:) küçük yaşta nasıl anladınız şişti flan bişeyler yazmssnz nasıl algilayabldnz acaba :) ben 18 yasima kadar hiç öyle şeyler bilmezdim çünkü :)

Takıntı haline gelmiş olabilir evet . Yansıtma nedir ya? Psikolog bana kadın olduğumu utanmamam gerektiğini falan söyleyecek . Çocukluğumdaki izleri silmeye çalışacak . Mesela bu düşüncemdeki en büyük etken, annem . Hatırlıyorum ilk iç çamaşırı taktığımda dayımlar bizi ziyarete gelmişlerdi , anneme demiştim ki; dayıma sarılsam iç çamaşırımı hisseder mi demiştim . Aöa bunu utandığım için söylemiştim . Ve kastettiğim hissetme tarzı hani arkadan sırtıma elini koyduğunda oradaki çıkıntıyı hisseder miydi. Annem sapıkmışım gibi beni azarlamıştı . Hayatımda gerçekten çok kötü rolü var . Ve bunu ona söyleyemiyorum ama ben öyle bir anne olmayacağım
hay allah ya. baskı baskı insanı çıldırtır bu anneler.
bence bu kadar takıp kendinizi yıpratmayın ne olur.
gidin güzel bir mağzaya bir yetkiliden de yardım isteyin olsun bitsin.
bu arada yansıtma ise gerçekte var olan sorunları beynin görmezden gelip sorunu başka bir yöne aktarması.

Ke
Bunlar küçükken ayıpkapat bilmem ne gibi kıstaslar yüzünden valla çok meme var eğer ekleniyor sa çarşaf giy yine etkilenir 100 erkekli yerde çalışıyorum göğsüme bakanı görmedim baksana yapacak bişey yok
kesiblikle katılıyorum çok baskıcı ve suçlayan bir annem vardı . Yani hala var .. mesela bir erkek sana yanlış gözle baktıysa suç senindir . Bu yüzden ona hiç bir derdimi anlatanazdım, çünkü beni suçlardı

Ke

kesiblikle katılıyorum çok baskıcı ve suçlayan bir annem vardı . Yani hala var .. mesela bir erkek sana yanlış gözle baktıysa suç senindir . Bu yüzden ona hiç bir derdimi anlatanazdım, çünkü beni suçlardı
Çık bu psikolojiden inan senin memebe kadar internette sürüyle var artık devir özgür devir

Benimki yururken bile zıplar çok büyük olmamasına rağmen hic rahatsız olmam kim bakarsa baksın meme benim ister ziplatarak gezerm koşarım ister alttan sarar kaybederim yok gibi gezerm. Sizin meme fobiniz küçüklükten kalan bişey ama dikkatimi çekti erkeklerin kadınlara hallendigini:) küçük yaşta nasıl anladınız şişti flan bişeyler yazmssnz nasıl algilayabldnz acaba :) ben 18 yasima kadar hiç öyle şeyler bilmezdim çünkü :)
He he çünlü herkes konuşmuştu o adamı , belki de çok konuşulduğu için aklımda kaldı . O an beni etkiledi ama o şişme muhabbetini çok sonra anladım . Yani küçükken zihnimde kalan adamın orasını sürekli saklamaya çalıştığı pantolonunu öne doğru çektiğiydi. Ama büyüdüğümde anladım ki adam resmen düğünde hallenmiş yani

Ergenlikte yeni yeni gelisirken bendd kollarimla kapatmata calisirdim sonra beni annem korkuttu. Kizin biri bole gezmis bole kalmis diye. Vazgecmistim. Bi donem utaniyosun nornal bu ama koskoca kadiniz.. gogsunu gere gere gezmen gerek.

kucukken kurdugunuz baglantıyı ben cocukken bılmıyordum zıplayan meme gorup baglantı kurup dırek adamların ozel bolgesıne bakmanız tamamen saka degıl mı
?

sorunuza cevap
dogru camasır kullanınca kıpırdıyorlar ama zıplamıyorlar
Ortaokul yaşlarında , bilmiyor muydunuz ? Yani adamın eli direk oraya giderse , millet de o adamı birbirine gösterirse ..

Bak işte zıplar diyorsunuz bence herkesinki zıplıyor ama zıplamıyor diyorlar çünkü twkmıyorlar . Bende takmıcam o zaman :63:

Ortaokul yaşlarında , bilmiyor muydunuz ? Yani adamın eli direk oraya giderse , millet de o adamı birbirine gösterirse ..
yoo bılmıyordum yanı hıc memelere de bakmadım dıkkat etmedım , oyle adamlara da bakmadım, sahsen oyle bır adam olsa bırbırlerıne gostermek yerıne 2 adam kolundan tutar cıkarır bır guzel agzını burnunu kırarlardı sanırım . herkesın ıcınde erekte olcak elı oraya gıtcek falan... kımsede buna mudahale etmeyecek durup bırbırıne gosterecek . ben saka yaptıgınızı sanmıstım

Back
X