Az çok hatirliyordum bu kısmını da uzun zamandir konusmayinca tekrardan başkasıyla evlenmiş olabilir diye düşündüm ama hakkında hayırlısı olsun ablacımSağ ol bitanemoğlumun nişanı nikaha iki gün kala bozulmuştu anlattım zannediyordum. Yok kuzum ölen abimin hanımı geliyor.
Hoşgeldin canım tekrar biraraya gelmek harikaTünaaaydıııın
Herkese
Helal35 dk eliptik yapıldı
Hoşbulduk fit kaptanımHoşgeldin canım tekrar biraraya gelmek harika
nasılsın görüşmeyeli 150 gram aldın uyuyamıyor musun
Helal
Afiyet olsun canımGünüm böyleydi eliptik dısında spor yapmadım
Gece yaparım o zaman serin oluyor
Kolay gelsin kaptanım. Yarın tartı mı vereceğiz, kurallar aynı mı?Bende yürüyüşe çıktım
Aynı kurallarla devam edelim sizlerede uyarsaKolay gelsin kaptanım. Yarın tartı mı vereceğiz, kurallar aynı mı?
Afiyet olsun. Menüler çok güzelGünüm böyleydi eliptik dısında spor yapmadım
Tamam canım hadi hayırlısıAynı kurallarla devam edelim sizlerede uyarsa
Güzel adım atmışsınBugün 12.000 adım attım. Aslında daha fazla da saati geç takıp erken çıkartım
Yürüyüş insana iyi geliyor. İyi yapmışsın canım.Ben de yürüdüm geldim komşumla iyi oldu. Çok yokuş iniş çıkıştı güzel kalori yaktım inşallah
Güncel kilon 74 mü?Tamam canım hadi hayırlısı
Güzel adım atmışsın
Bende eve dönünce napıcam sıcaklarla bilmiyorum. Bir de işe gidilecek. Burası daha iyi nem açısındanMesajlarını okumak bilsen nasıl keyifli
Hamaratlığı sevmiyorum misafir gelmese kılımı kıpırdatmazdım. Çamaşırları sepetten alıp giysin kocam.Burası da çok sıcak. Klimaya mahkum yaşıyoruz.
Geçen hafta öyleydi , inşallah artmamıştırGüncel kilon 74 mü?
Afiyet olsunGünüm böyleydi eliptik dısında spor yapmadım
İyi geceler canım harikasınBen de 10.166 adım ile bitirdim günü fakat ağır geldi dizlerim ağrıyor
Hepinize iyi geceler hanımlar, sabah tartıda görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?