Zipzip ile En Fit Benim

Çok sıcak , nasıl spor yapacağım bilmiyorumHayatım, biz reklamsız nerden giriyoduk, chrome’dan mı?
Ankara'da çok sıcak bu sene yaniyoruz
5 bin adıma ulaşmaya çalışıyoruz Cordelia ile birlikte havalar serinledikce artiracagiz
Opera dan giriyorduk bende silmiştim yeniden yüklemem gerekecek reklamlar zorluyor

sensiz olmaz tabi ki

Yarından itibaren düzenli, şipor ve menü bildirimi yapacağım kaptanım. Viyanadan misafir bekliyorum bizim gelin gelecek biraz yoğunum birkaç gündür. Antep misafirlerini gönderdim. Çarşafları pikeleri yıkadım. Bugün de içli köfte yaptım dolaba attım. Diyetime pür dikkat devam fire vermek yok. Yarın ilk bildirimle siftah yapacağım Allahın izniyle. Aşkitom da geldi içim rahat.

Ellerine sağlık ablacım kolay gelsin.Bu sıcaklarda misafir ağırlamak kolay olmaz,oğlunu evlendirdin mi gelin geliyormuş

Hoşboldum aşkitom
pastelfit in geleceğini dıyduğumdan beri iki gündür ağzıma tek cıs koymuyorum. Allahım bu kadını hayatımdan çıkarma noluuuur
Ben ne bulursam onu yiyiyorum yaaaaa
35 dk eliptik yapıldı
Vallahi tebrikler
Kolay gelsin hayatım
Kadın hamarat , ben de iki çamaşırı zor katlayıp yerleştirdim. Çok sıcak başım kaynıyo

Hoşboldum aşkitom

Ben ne bulursam onu yiyiyorum yaaaaa

Vallahi tebrikler

Kolay gelsin hayatım
Kadın hamarat , ben de iki çamaşırı zor katlayıp yerleştirdim. Çok sıcak başım kaynıyo
Mesajlarını okumak bilsen nasıl keyifli
Hamaratlığı sevmiyorum misafir gelmese kılımı kıpırdatmazdım. Çamaşırları sepetten alıp giysin kocam. Burası da çok sıcak. Klimaya mahkum yaşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…