Zipzip ile En Fit Benim

Geldim canım, misafir vardı1 haftadır. Biraz da usta, elektrik kaçağı varmış çarpıldım bulaşık makinesinden. 2 gün boyunca evdeki bütün prizler düğmeler vuatlar açıldı kablolar tek tek ayrıldı ve yorucu bir hafta oldu. Bi de hastaydım😅
80,05 kg geçen hafta
79,55 kg. 01.08.2025

-500 gram
Zipzip- Zipzip- kaptanım❤️
Harikasın canım🥰
Bende bu hafta artidayim çok hızlı geri kilo alıyorum
Geçen cuma 63.75
Bugün 64.35
Aslında salı günü 63.2 görmüştüm
Vereceğiz inşallah bu hafta canım. Elhanım yok mu?

Allah kolaylık versin canım bende stresli olunca yemeğe saldiriyorum gerçi uzuntuluykende yiyorum aklına yemek geldikçe su iç gerçekten bastiriyor

Hiç sorma canın artık sinir sistemlerimiz bozuldu gece terden yatilmıyor gercekten

Sağol canım benim iyiyim bende bugün cenaze vardı teyzemi kaybettim 70 gündür entube yatıyordu yaşlıyı zaten kurtuldu bugün koşturmaca kacamakli bir gün oldu
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin 🙏

Geldim canım, misafir vardı1 haftadır. Biraz da usta, elektrik kaçağı varmış çarpıldım bulaşık makinesinden. 2 gün boyunca evdeki bütün prizler düğmeler vuatlar açıldı kablolar tek tek ayrıldı ve yorucu bir hafta oldu. Bi de hastaydım😅
Çok geçmiş olsun pastelfitim
Vereceğiz inşallah bu hafta canım. Elhanım yok mu?
Elhan misafirleriyle ilgileniyor sanırım yaz bitene kadar yoğunluğu devam edecek

Geldim canım, misafir vardı1 haftadır. Biraz da usta, elektrik kaçağı varmış çarpıldım bulaşık makinesinden. 2 gün boyunca evdeki bütün prizler düğmeler vuatlar açıldı kablolar tek tek ayrıldı ve yorucu bir hafta oldu. Bi de hastaydım
Geçmiş olsun canım Allah korusun elektrik tehlikeli isler

iyi akşamlar kızlar.

ben bu hafta çok kaçamak yaptım. bir de sanırım enfeksiyon oldu, bağırsak düzenim bozuldu. tartıya çıkmadım.
bu hafta işyerindeki öğünlerime dikkat edeceğim.

Kızlar kopmuyoruz sağlıklı besleniyoruz değil mi? Kabul ediyorum havalar sıcak misafirler deniz dondurma vs derken kopuyor gibi oluyoruz ama asla kopmayacağız❤️❤️ lets goooooo

Back
X