Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim canım, misafir vardı1 haftadır. Biraz da usta, elektrik kaçağı varmış çarpıldım bulaşık makinesinden. 2 gün boyunca evdeki bütün prizler düğmeler vuatlar açıldı kablolar tek tek ayrıldı ve yorucu bir hafta oldu. Bi de hastaydım
Harikasın canım
Vereceğiz inşallah bu hafta canım. Elhanım yok mu?Bende bu hafta artidayim çok hızlı geri kilo alıyorum
Geçen cuma 63.75
Bugün 64.35
Aslında salı günü 63.2 görmüştüm
Başınız sağolsun canım Allah rahmet eylesinAllah kolaylık versin canım bende stresli olunca yemeğe saldiriyorum gerçi uzuntuluykende yiyorum aklına yemek geldikçe su iç gerçekten bastiriyor
Hiç sorma canın artık sinir sistemlerimiz bozuldu gece terden yatilmıyor gercekten
Sağol canım benim iyiyim bende bugün cenaze vardı teyzemi kaybettim 70 gündür entube yatıyordu yaşlıyı zaten kurtuldu bugün koşturmaca kacamakli bir gün oldu
Başın sağolsun nergiscim mekanı cennet olsun.
Sagolun Allah razı olsunBaşınız sağolsun canım Allah rahmet eylesin![]()
Çok geçmiş olsun pastelfitimGeldim canım, misafir vardı1 haftadır. Biraz da usta, elektrik kaçağı varmış çarpıldım bulaşık makinesinden. 2 gün boyunca evdeki bütün prizler düğmeler vuatlar açıldı kablolar tek tek ayrıldı ve yorucu bir hafta oldu. Bi de hastaydım![]()
Elhan misafirleriyle ilgileniyor sanırım yaz bitene kadar yoğunluğu devam edecekVereceğiz inşallah bu hafta canım. Elhanım yok mu?
Geçmiş olsun canım Allah korusun elektrik tehlikeli islerGeldim canım, misafir vardı1 haftadır. Biraz da usta, elektrik kaçağı varmış çarpıldım bulaşık makinesinden. 2 gün boyunca evdeki bütün prizler düğmeler vuatlar açıldı kablolar tek tek ayrıldı ve yorucu bir hafta oldu. Bi de hastaydım
Günaydın canım kaptanımGünaydın![]()
Bence kendisine bir pansiyon açsın en azından para kazanır akrabalar aradığında da yer yok derÇok geçmiş olsun pastelfitim
Elhan misafirleriyle ilgileniyor sanırım yaz bitene kadar yoğunluğu devam edecek
ben de sanırım artıyım ama tartıya bakmadım.Bende bu hafta artidayim çok hızlı geri kilo alıyorum
Geçen cuma 63.75
Bugün 64.35
İyi akşamlar canım geçmiş olsuniyi akşamlar kızlar.
ben bu hafta çok kaçamak yaptım. bir de sanırım enfeksiyon oldu, bağırsak düzenim bozuldu. tartıya çıkmadım.
bu hafta işyerindeki öğünlerime dikkat edeceğim.
Geçmiş olsun canımiyi akşamlar kızlar.
ben bu hafta çok kaçamak yaptım. bir de sanırım enfeksiyon oldu, bağırsak düzenim bozuldu. tartıya çıkmadım.
bu hafta işyerindeki öğünlerime dikkat edeceğim.
Bi düzen oturtamadik hepimiz artiya dönüyoruz sağlık olsun çabuk gelen çabuk giderBende bu hafta artidayim çok hızlı geri kilo alıyorum
Geçen cuma 63.75
Bugün 64.35
Ne yazık ki oyle benım duzen oturtmam eylülü bulacakBi düzen oturtamadik hepimiz artiya dönüyoruz sağlık olsun çabuk gelen çabuk gider