- 30 Kasım 2014
- 29.918
- 132.058
- 798
İyi akşamlar canım geçmiş olsun![]()
çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi akşamlar canım geçmiş olsun![]()
çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım
Ne yazık ki oyle benım duzen oturtmam eylülü bulacak
Kızlar kopmuyoruz sağlıklı besleniyoruz değil mi? Kabul ediyorum havalar sıcak misafirler deniz dondurma vs derken kopuyor gibi oluyoruz ama asla kopmayacağızlets goooooo
Canım tartıda altıyla başlayan bir sayı da görebilirsin dokuz ile başlayan bir sayı da görebilirsin hangisini görmek istiyorsun hangisini görürsen mutlu olursun hangisinin sonuçları senin için daha faydalı olur bunları güzel düşün her ikisi arasında da 10 kg var tam ortadayızsabah bir kontrol tartısı alayım ben. bakayım kaç çıkıcam![]()
evet valla şu 70 lere kalıcı olarak geçebilseydim iyi olacaktı. yine 70 lere inmeye çalışacağımCanım tartıda altıyla başlayan bir sayı da görebilirsin dokuz ile başlayan bir sayı da görebilirsin hangisini görmek istiyorsun hangisini görürsen mutlu olursun hangisinin sonuçları senin için daha faydalı olur bunları güzel düşün her ikisi arasında da 10 kg var tam ortadayız![]()
Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsınCanım kaptanım nasılsın![]()
evet bende de bir bıkkınlık hali var.Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın
Havalar biraz serinledi burda ama hiç birşey yapasim gelmiyor bir an önce tembellik halinden çıkmam lazım
Canım hiçbir şey yapmama istemği bazen vitaminsizlik kansızlık gibi şeyler nedeniyle olabiliyor bu ara ara oluyorsa birkaç haftaya geçiyorsa mutlaka kan değerlerine baktır.Teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın
Havalar biraz serinledi burda ama hiç birşey yapasim gelmiyor bir an önce tembellik halinden çıkmam lazım
Evet kopmak yok asla yoksa ipin ucunu kacirdikmi baş edemiyoruz su sıralar evet havaların etkisi misafir etkisi adapte olamasak da en azından kilo almayalimKızlar kopmuyoruz sağlıklı besleniyoruz değil mi? Kabul ediyorum havalar sıcak misafirler deniz dondurma vs derken kopuyor gibi oluyoruz ama asla kopmayacağızlets goooooo
Evde ne pişdiyse goturebilirsin canım ölçülü olmak şartıyla en azından disardan yemekten iyidir su sıralar salata türevleri hazırlaması kolay haşlanmış bakliyatlarla karıştırıp kavonozlara yapabilirsinbu ara işe yemek götürmeye üşeniyorum. zorla hazırlayınca stres oluyorum.
bu hafta için proteinli, sağlıklı karbonhidratlı, belki az baklagilli salatalar hazırlama planım vardı. ama yarın için köfte ve zeytinyağlı biber dolması götüreceğim. bugüne biber dolması yapmıştık. bana da hazır yemek oldu.
Günaydın. Hafta sonu kalabalıktı, kaçamaklar oldu. Bugün yeniden başlıyorumGünaydınlar hanımlar haydi pazartesi günü diyet başlama günüdür her zamanyeni hafta yeni umutlar bol eksiler olsun hepimize
Sende sağol nergiscim.Sagolun Allah razı olsun![]()
1 ay önce baktırdım aslında kan değerlerine ama demir degerim dusmus olabilir 10 gün sonra tatile gideceğim gelince tekrar kan vereceğimCanım hiçbir şey yapmama istemği bazen vitaminsizlik kansızlık gibi şeyler nedeniyle olabiliyor bu ara ara oluyorsa birkaç haftaya geçiyorsa mutlaka kan değerlerine baktır.
Ben de iyiyim canım teşekkür ederim![]()
GünaydınGünaydınlar hanımlar haydi pazartesi günü diyet başlama günüdür her zamanyeni hafta yeni umutlar bol eksiler olsun hepimize
GünaydınGünaydın. Hafta sonu kalabalıktı, kaçamaklar oldu. Bugün yeniden başlıyorum. İyi haftalar herkese
GünaydınGünaydınlar
Günaydın canımGünaydınlar hanımlar haydi pazartesi günü diyet başlama günüdür her zamanyeni hafta yeni umutlar bol eksiler olsun hepimize
Günaydın tatlımGünaydınlar
Günaydın kaptanımGünaydın![]()
Günaydın kordişimGünaydın canım
Günaydın tatlım
Günaydın kaptanım![]()
Günaydın kuzum1 ay önce baktırdım aslında kan değerlerine ama demir degerim dusmus olabilir 10 gün sonra tatile gideceğim gelince tekrar kan vereceğim
Günaydın
Günaydın
Günaydın![]()