Zipzip ile En Fit Benim

ben sabah yarım simitle peynirli omlet, zeytin, söğüş salata ve 1 adet kayısı reçelinin meyvesini yedim.

öğlen 3 etli dolma ve yoğurt
akşama da hindi tandır ve makarna var. yanında salata

Selam, iyi geceler.
Gecenin bu saati sebebi ziyaretim bellidir malumunuz.... Çok ciddi kilo almış bulunuyorum, 30 kgcuk nerdeyse benim kızlar kadar üzerimde sürekli taşıdığım bir yük... Başlamam lazım olmadı yapamadım, yapmak zorundayım.

Zipzip- eskiden adım aijoo idi. Bir dönem sizin takımla güzel kg vermiştim

ben sabah yarım simitle peynirli omlet, zeytin, söğüş salata ve 1 adet kayısı reçelinin meyvesini yedim.

öğlen 3 etli dolma ve yoğurt
akşama da hindi tandır ve makarna var. yanında salata
Afiyet olsun canım ben hala düzene giremedim gelenler benim gitmelerim şimdi kışlık hazırlıklar domates miş tarhanaymis bahanelerim hep yiyorum eylül de başlarım tam olarak heralde Zipzip- ve Elhan kesin donus yaptiklarinada sopayı alırlar eline o zaman iyi olur
İyi geceler fulyaa ben geldim tut elimden
Merhaba lar hosgeldiniz

Merhaba hoşgeldiniz, birlikte motive olalım

Hoşgeldin canım
3 4 gün daha buralarda olmayacağım sonrasında bende kilo vermek için gelecegim, sen menü vs paylaşmaya basla yine birlikte güzel kilolar verelim

benim de işler çok yoğun. saldım gidiyorum valla hiç iyi değil ama bu durum

İyi geceler fulyaa ben geldim tut elimden
Büşracım hoşgeldin. kilo aldığına çok üzüldüm ama seni gördüğüme de çok sevindim. canım ben de kilo alıyorum son zamanlarda. işte çok yoğunum bu aralar. yeme bozukluğum iyice arttı. 2 gündür tatlı tuzlu karıştı
hep beraber burada birlikte zayıflayacağız.
sen daha önce çok güzel tariflerle zayıflamıştın. yine yaparsın güveniyorum ben sana

kendine bir program yap. menü yazmaya başla.

Günaydınlar hanımlar nasılsınız bir an önce düzene girelim inşallah Zipzip- Elhan evinize dönün artık sizlere ihtiyacımız var bizleri ancak sizler yola sokarsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…