Dut kurusu vardı bende un gibi öğütmüştüm. O unla deneyeyim. Teşekkür ederim tarif için. Yaptığınızda fotografıda atabilir misiniz?2 yumurta akı (beyaz köpük oluncaya kadar çırpılacak)
100 gr kurutulmuş dut şekeri
100 gr badem unu
160 derecede 20 dk da pişiyor.
Böylede çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık.ben hamura bastırdım. ondan böyle oldu. dondurma kaşıyla koyup bastırmayınca daha yüksek ve farklı duruyor. ikisi de güzel. Eki Görüntüle 3631299
teşekkür ederimBöylede çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık.
İyi geceler fulyaa ben geldim tut elimdenteşekkür ederim
Afiyet olsun canım ben hala düzene giremedim gelenler benim gitmelerim şimdi kışlık hazırlıklar domates miş tarhanaymis bahanelerim hep yiyorum eylül de başlarım tam olarak heraldeben sabah yarım simitle peynirli omlet, zeytin, söğüş salata ve 1 adet kayısı reçelinin meyvesini yedim.
öğlen 3 etli dolma ve yoğurt
akşama da hindi tandır ve makarna var. yanında salata
Merhaba lar hosgeldinizİyi geceler fulyaa ben geldim tut elimden
Merhaba hoşgeldiniz, birlikte motive olalımSelam, iyi geceler.
Gecenin bu saati sebebi ziyaretim bellidir malumunuz.... Çok ciddi kilo almış bulunuyorum, 30 kgcuknerdeyse benim kızlar kadar üzerimde sürekli taşıdığım bir yük... Başlamam lazım olmadı yapamadım, yapmak zorundayım.
Zipzip- eskiden adım aijoo idi. Bir dönem sizin takımla güzel kg vermiştim
Günaydın kordişim,ara ara hepimizde oluyor o bulutlar geçiyor sonraTünaydın ben de bulutlu bir hava var ama geçecek teşekkürler sorduğun için
Teşekkür ederimGünaydınlar. İyi eğlenceler diliyorum
Hoşgeldin canımSelam, iyi geceler.
Gecenin bu saati sebebi ziyaretim bellidir malumunuz.... Çok ciddi kilo almış bulunuyorum, 30 kgcuknerdeyse benim kızlar kadar üzerimde sürekli taşıdığım bir yük... Başlamam lazım olmadı yapamadım, yapmak zorundayım.
benim de işler çok yoğun. saldım gidiyorum valla hiç iyi değil ama bu durum
Selam, iyi geceler.
Büşracım hoşgeldin. kilo aldığına çok üzüldüm ama seni gördüğüme de çok sevindim. canım ben de kilo alıyorum son zamanlarda. işte çok yoğunum bu aralar. yeme bozukluğum iyice arttı. 2 gündür tatlı tuzlu karıştıİyi geceler fulyaa ben geldim tut elimden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?