Hoş geldin canım65.75 ile yeniden başlıyorum
Hoş geldin canım senin mavili bir nickin var mıydı ile girmiştin sanırım çalışıyor musunSelam, iyi geceler.
Gecenin bu saati sebebi ziyaretim bellidir malumunuz.... Çok ciddi kilo almış bulunuyorum, 30 kgcuknerdeyse benim kızlar kadar üzerimde sürekli taşıdığım bir yük... Başlamam lazım olmadı yapamadım, yapmak zorundayım.
Zipzip- eskiden adım aijoo idi. Bir dönem sizin takımla güzel kg vermiştim
Aijio yu hatırlıyor musun? Büşra o. ev hanımıHoş geldin canım senin mavili bir nickin var mıydı ile girmiştin sanırım çalışıyor musun
Hoşbuldum canımHoş geldin canımbu hafta 1 kilo eksi hedefliyorum.
Bugünden itibaren dikkat et canım haftaya eksiler gelecek
GünaydınGünaydınlar. 53.5 ile başlangıç yapıyorum yeniden
Sanada Günaydın güzellik
Haftaya eksi görürsün canim
GünaydınGünaydın
Günaydın hedef kaç senin kilon gayet guzelGünaydınlar. 53.5 ile başlangıç yapıyorum yeniden
tatlıyı ve karboyu arttırdım. çok dikkat etmem gerekli.Bugünden itibaren dikkat et canım haftaya eksiler gelecek
Hedefim doğumdan önceki kiloma dönmek. 51-50 civarına.Sanada Günaydın güzellik
Haftaya eksi görürsün canim
Günaydın
Günaydın hedef kaç senin kilon gayet guzel
Hafta yeni başlıyor. Kararlar alınsınmerhaba kızlar. cumartesiye inşallah 82 ye inmek istiyorum. artık yavaş yavaş yollamalıyım bu artıları. yeniden 70 li rakamları görmek istiyorum.
valla iş yoğunluydu, sıcaklardı, yorgunluktu, stresti derken ne bulursak yiyoruz. dur demek lazım. aslında pazar hariç genelde adım sayım günde 10.000 ile 14.000 arasında. çok şükür en azından hareket var.Hafta yeni başlıyor. Kararlar alınsın
Haklısın en azından son kilolar iyice yerleşmesine izin vermemek gerekiyor inşallah tez zamanda 70 leri görürsünmerhaba kızlar. cumartesiye inşallah 82 ye inmek istiyorum. artık yavaş yavaş yollamalıyım bu artıları. yeniden 70 li rakamları görmek istiyorum.
Merhaba katılabilirsin tabi kiBende katılabilir miyim.
Ne yapıyoruz peki şimdi tartılma gunu falan varmiMerhaba katılabilirsin tabi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?