- 4 Eylül 2011
- 19.696
- 70.508
- 798
Hadi bakalım hayırlısı inşallahBaşlangıcın hayırlı olsun canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi bakalım hayırlısı inşallahBaşlangıcın hayırlı olsun canım![]()
Hayırlı olsun canım güzel bereketli bol eksili bir hafta olsunBugün ki tartım Eki Görüntüle 3649651
İnşallah canımHayırlı olsun canım güzel bereketli bol ekşili bir hafta olsun![]()
Ay ne güzel eksilerle gelmişiz hadi ben 76’yı sen de 63’ü görelimGeçen cuma 64,4
Bugün 64.0
Fark 400 gram
Pazarteside bu rakamı görmüştüm haftaya artık 63 leri görmek istiyorum
Ha ha ben de şimdi tam bunu yazdımGeçen cuma 64,4
Bugün 64.0
Fark 400 gram
Pazarteside bu rakamı görmüştüm haftaya artık 63 leri görmek istiyorum
Ben saymam da tartı her şeyi sayıyor vallahiİnşallah canım
Akşam biraz dengesiz oldu. Bunu saymayalim![]()
İnşallah canım 2 gün çok dikkat edemeyeceğim ama pazartesiden sonra sporu artırıp yediklerime daha çok dikkat edeceğimAy ne güzel eksilerle gelmişiz hadi ben 76’yı sen de 63’ü görelim![]()
Dengeli tutmaya çalış canım öğünlerini ye iç dengele yaniİnşallah canım 2 gün çok dikkat edemeyeceğim ama pazartesiden sonra sporu artırıp yediklerime daha çok dikkat edeceğim![]()
Umarım dengelemeyi başarabilirimDengeli tutmaya çalış canım öğünlerini ye iç dengele yani![]()
Uğrayıp selam veriyosun ya bize yetiyorGünaydın tatlım diyip kaçıyorum hemen dışarı çıkıyorum![]()
![]()
İ hope tooUmarım dengelemeyi başarabilirim![]()
Merhaba canım tekrar motive olamadın sen galiba. Hadi bir topla gel bekliyoruzkızlar ben pek uğrayamadım yoğunluktan. beslenmem bu hafta kötüydü. yarın il dışına çıkacağım Allahın izniyle. 2 hafta sonra döneceğim.
Ooo82 ile başladım, güncel 73.8. Hedef 52. Temiz beslenilip kardiyo ve direnç antrenmanı yapılıyor. Konuda olmak istedim
Teşekkür ederimmmm. Mart 2026 gibi hedefime ulaşmayı planlıyorum da bakalım. Hepimiz en konforlu olduğumuz kiloda olalımOoo
Hoşgeldin çok iyi kilo vermişsin bravo umarım hedefine de en kısa sürede ulaşırsın![]()
Benim de Martı bulur verelim de inşallahTeşekkür ederimmmm. Mart 2026 gibi hedefime ulaşmayı planlıyorum da bakalım. Hepimiz en konforlu olduğumuz kiloda olalım![]()
Canım kolay gelsinMerhabalar, ben taşınma işleri ile uğraşıyorum pazartesi listeyi ekleyemeyeceğim. Devir almak isteyen olursa, ya da Ekim listesi için sonrasında başlayabilirim.