- 22 Ocak 2013
- 41.820
- 210.944
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hiç bilmiyordum teşekkürler canımTeşekkür ederim. Öğün tozu bir öğünde alınması gereken protein, karbonhidrat, yağ ve vitaminleri barındıran toz karışım. Dışarı çıktığımda genelde sağlıklı alternatif bulamıyorum. Aç kalmak da istemiyorum. Onu götürüyorum yanımda. Su ile karıştırıp içiyorum. Hem tadı güzel, hem protein ihtiyacımı karşılıyor, hem de 3-4 saat tokluk sağlıyor. Birçok markanın öğün tozları var.
Ne demek :)Hiç bilmiyordum teşekkürler canım![]()
Cumaya kadar ödemi atar eksiye düşersinGünaydın, tartım 74.00 Sanırım biraz ödemim var. Bugün yeşil çay içeceğim.
Selamhallowwwwwwwww![]()
![]()
![]()
![]()
Cumaya eksiye düşersin canım77,9 kg +250 gram maalesefZipzip-
Harikasın hafta sonu iyi geçmiş demek bravoCumaya 63.5 un altına inmem lazım bu rakamlarda çok oyalandım
Teşekkür ederim canım hafta sonu biraz kacamaklarim oldu ama hareketli iki gün olunca yediklerimi yakmayı başarmışimHarikasın hafta sonu iyi geçmiş demek bravoki bende ödem olduğunu düşünüyorum yarın düşer inşallah
![]()
Teşekkür ederim canım hafta sonu biraz kacamaklarim oldu ama hareketli iki gün olunca yediklerimi yakmayı başarmışim![]()
Her zaman buradayım canımcım çok sağolUğrayıp selam veriyosun ya bize yetiyor![]()
GünaydınGünaydınlar![]()
Günaydınlar. Listeye başlayabilirim. Pazartesi günü olan tartınızı tekrar eklerseniz ya da bugün tartılabilirsiniz, ekim sonu için hedef kilonuzu yazarsanız eklerim![]()
Günaydın canım,ben de dün 63.9 çıktımGünaydınlar. Listeye başlayabilirim. Pazartesi günü olan tartınızı tekrar eklerseniz ya da bugün tartılabilirsiniz, ekim sonu için hedef kilonuzu yazarsanız eklerim![]()
Eşyayı attım eve ailemin yanına geldim. Haftaya gidip yerleştireceğiz artık. Ekliyorum listeye bol eksili ayımız olsunGünaydın
Günaydın canım halledebildin mi işlerini? Ben cuma günü 77 65 çıktım pazartesi günü 77 90 çıktım Ekim sonu hedef kilom 73![]()
Çok iyi sonra 60 kilo altıGünaydın canım,ben de dün 63.9 çıktım
Ekim sonu hedefim 61.5