Zipzip ile En Fit Benim

Herkese günaydın :KK68: :KK68:
Pastelime 👉 🍳🥑🥦🥒🍅🥝
1752903152862.webp
Günaydın kaptanım😍

Günaydınlar
Herkese merhabalar nasılsınız bol bol kilo alıp durdum yeter artık siteye girip bi başlangıç yapayım derken bu topigi gördüm Elhan Elhan kankişimi suspushanimcim suspushanimcim Cordelia Cordelia gördüm kabul edilirsem katılmak istiyorum Zipzip- Zipzip-
Canım kankişim neredeyse iyi ki kilo almışız diyeceğim bir araya gelemiyoruz başka türlü :21: :KK68: Çok taze bir topik geç kalmadın. ☺️

Canım yorumun içi teşekkür ederim ❤️❤️❤️ayran içtim simitle. Çay bana küstü ama diyetisyenim ayranla yersen tok tutar diyor😊 bugün nasipse bol protein ile geliyorum. inşallah daha güzel menülerde tekrar görüşmek üzere çaw çaw bye bye☺️
Kahvaltın çok sağlıklı olsun kuzum özen gösterelim kendimize. :rapci:Diyetisyenle ilerlemen çok güzel menülerine uymaya gayret et yeter ki. Senin zayıflayıp mutlu olmanı çok istiyorum 🙏 ❤️

Günaydın uykucular nerdesiniz ❤️☺️
Günaydın canım ♥️
Günaydınlar
Herkese merhabalar nasılsınız bol bol kilo alıp durdum yeter artık siteye girip bi başlangıç yapayım derken bu topigi gördüm Elhan Elhan kankişimi suspushanimcim suspushanimcim Cordelia Cordelia gördüm kabul edilirsem katılmak istiyorum Zipzip- Zipzip-
Günaydın hoşgeldin 🥰
Günaydın canım ♥️
Kilo bildirimi nasıl ne zaman yapiyoruz kurallar nasıl acaba 🤣 pek bi hevesliyim de kilo vermeye :confused: :confused:
Kilo bildirimini cuma ve pazartesi yapıyoruz,daha çok fazla kural koymadık sayfayı yeni açtık ☺️
Ne güzel birlikte kilo verelim🥰🥰

Back
X