- 8 Eylül 2016
- 103.327
- 438.190
- 898
- 36
Teşekkür ederim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim
Sağol canımGeçmiş olsun![]()
Bende onu kullanmayı düşündüm kalori hesabını yaparken tartı olarak yazıyorsun yoksa kaşık veya adet olarakmi bende tartı yok daKalori hesabında bu ara Chatcpt yi kullanıyorum hem kalori hesabı yapıyor hem de diyete uygun tariflerde veriyor![]()
Aminnnn canım benimGecmis olsun Allah şifa versin![]()
Evet canım sabah çıktın çıktın yoksa asla cikilmiyor çok sıcak oluyor neyse yarın erkenden sende çıkGünaydın
Keşke bende çıkıp yuruseydim hava bu sabah çok serin öğleden sonra sıcak oluyor
Buradan uzaklaşmak iyi gelmiyor bence sık sık gel uğra ve bir yerden başlamak için harekete geç başka türlü motive olunmuyorGecen Selamlar dedim ciktim, kizlar ben aldikca aliyorum.
Motive de olamiyorum.
Yüzüm yok vallahi ,yazmissiniz sagolasiniz gelip cekindigimden yazmadim tekrar buraya.
Ne olacak böyle böyle ya![]()
Yaz geldi millet verir ben aliyorum.
Eee hosgeldin o zamanAksamdan itibaren yazayim sabah yine fena idi.
Sevabimla günahimla gelecegim. Bi ara diyetisyen denedim bana burasi kadar etkili gelmedi.
Cok tesekkür ederim destekleiriniz icin.
Tartı yoksa kaşık hesabı olarak da yapabilirsin o yönlendirme yapıyorBende onu kullanmayı düşündüm kalori hesabını yaparken tartı olarak yazıyorsun yoksa kaşık veya adet olarakmi bende tartı yok da
Yarın zor ama Pazartesinden sonra olabilir aşırı sıcaklar geliyor sabah yürüyüş en mantıklısı olacakEvet canım sabah çıktın çıktın yoksa asla cikilmiyor çok sıcak oluyor neyse yarın erkenden sende çık
![]()
E et pazar bende çıkamıyorum pazartesi iyi bir başlangıç yapmak için güzel bir gün herzamanTartı yoksa kaşık hesabı olarak da yapabilirsin o yönlendirme yapıyor
Mesela ürünlerin markasini da yazınca daha net kaloriler hesaplıyor
Eki Görüntüle 3622373
Yarın zor ama Pazartesinden sonra olabilir aşırı sıcaklar geliyor sabah yürüyüş en mantıklısı olacak
Rica ederimE et pazar bende çıkamıyorum pazartesi iyi bir başlangıç yapmak için güzel bir gün herzaman
Kaşık hesabı iyimiş bende kullanayım onu teşekkürler![]()
Afiyet olsun canım
Harika adımlar
Afiyet olsun sabah kahvaltisini akşam dengelemissin adımların harikaKahvaltı kıymalı börek (bir buçuk porsiyon) , ara öğün sütlü kahve, akşam tavuklu salata ve limonata Bugün güzel bir yürüyüş yaptım. 21 bin adım.
Afiyet olsun canımGünaydin
Dün aksami yaziyorum.
Bugunden de hergün yazarim.
Aksam 18.00
Bi tanidigimiza davetli idik .
Salata
2 el ici kadar lavas
4 5 köfte
Bi bardak Licht siyah seyden
Spor öglen 2.30 kadar temizlik.
Mutlu pazarlarGünaydın mutlu pazarlar![]()
![]()
Afiyet olsun spor harika
Spor harika börek erimiştirKahvaltı kıymalı börek (bir buçuk porsiyon) , ara öğün sütlü kahve, akşam tavuklu salata ve limonata Bugün güzel bir yürüyüş yaptım. 21 bin adım.
Afiyet olsunGünaydin
Dün aksami yaziyorum.
Bugunden de hergün yazarim.
Aksam 18.00
Bi tanidigimiza davetli idik .
Salata
2 el ici kadar lavas
4 5 köfte
Bi bardak Licht siyah seyden
Spor öglen 2.30 kadar temizlik.
Mutlu pazarlar canımGünaydın mutlu pazarlar![]()
![]()
Evet sürekli sıcak diye dolanıyorum. Daha da sıcaklar gelecekmişKızlar bu ay en çok kullandığımız kelime “ sıcak “
Ama gerçekten sıcak![]()
hiç sormaKızlar bu ay en çok kullandığımız kelime “ sıcak “
Ama gerçekten sıcak![]()
Hayırlı olsun kızlarKendine meydan okumaya, birlikte motive olmaya ve daha fit bir yaşam için adım atmaya hazır mısın?
Teşekkür ederizHayırlı olsun kızlar![]()