• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zipzip ile En Fit Benim

Bugün katılmak isteyenler olursa menü paylaşalım mümkünse fotograflarını da çekebiliriz. Bir yerden başlayalım ♥️
Ben baslayayayim o zaman arkadaşlar arkamdan gelsin 🥰🥰 gerçi bugün kaçamak li bir gün oldu gibi biraz ama yarın da tartı resmi ile başlayalım artık

Sabah
Yulaf elma tarçın ve chia li karışım

Ogle
2 Dilim ev keki
Kahve
Saat 4 gibi kabak çekirdeği

Akşam
4 kaşık barbunya yemeği
2 kaşık tavuklu pilav
Salata
Su.2 litre
Spor yok

Bende paylaşayım ilk günün günahı olmaz diyorum. Sabah çeyrek simit, peynir, sucuk. Öğlen kahve. Akşam kebap, pilav, salata. Spor yok.
Yarın bende tartı ile başlangıç yapacağım.

Ben de sabah 2 yumurta, 30 Gr peynir, 40 Gr muz, 2 ceviz, bir dilim de üno tamtane ile kahvaltı yaptïm. Öğlen tavuk dürüm yedim 300 ml ayran ile. Akşam sadece öğün tozu içtim. Günü 1500 kalori ile kapattım

Evet canım günlük menü paylasirsak burburumize mitive oluruz ben bi ars yazıyordum baktım kimse aktif değil bıraktım sonra eline sağlık sende listeyi yapıyordun 🙏❤️

Ooo baya almışsın gerçekten dur diyelim ki yapismadan gitsin alınanlar cuma tartı günü olsun ve paylaşım yapalım artik ❤️🥰🥰
evet cumaları tartı günü olsun bence. yarın sabah hepimiz tartı bildirimi yapalım.

sabah 09.50
1 mini yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 simit

öğlen 12.40
1,5 kase kıymalı ıspanak yemeği, 2,5 yk yoğurt, 1 dilim organik tbe, 1 küçük dilim cevizli muzlu kek, 20 gr bütün bademli çikolata

aralar 14.40-16.50
2 mandalina, 8 kaju ve badem

akşam 19.00
salçalı 2 köfte ve 3 halka patates, 3-4 yk pırasa yemeği, salata, 2 dilim organik tbe

ara 20.45
1 çay bardağı kabak ve ay çekirdeği

1,5 lt su

biraz da adımım var.

yine fazla bir gündü. simit, kek ve çikolata

evet cumaları tartı günü olsun bence. yarın sabah hepimiz tartı bildirimi yapalım.
Tamamdir canım 👍👍
sabah 09.50
1 mini yumurta, 1 kk peynir, 5 zeytin, domates, salatalık, 1 simit

öğlen 12.40
1,5 kase kıymalı ıspanak yemeği, 2,5 yk yoğurt, 1 dilim organik tbe, 1 küçük dilim cevizli muzlu kek, 20 gr bütün bademli çikolata

aralar 14.40-16.50
2 mandalina, 8 kaju ve badem

akşam 19.00
salçalı 2 köfte ve 3 halka patates, 3-4 yk pırasa yemeği, salata, 2 dilim organik tbe

ara 20.45
1 çay bardağı kabak ve ay çekirdeği

1,5 lt su

biraz da adımım var.

yine fazla bir gündü. simit, kek ve çikolata
Evet karbonhidrat biraz fazla olmuş neyse yarın dengelersin afiyet olsun

karbonhidrat bu ara fena zaten hiç sorma. ondan kilo aldım bu kadar
En kolay yolu şekerli yiyecekleri kesmekle başlıyor. Belki öyle bir kararı da eklersin hemde kan glikoz seviyesi dengeli hale gelir i, böylece daha az öğünle kapatmış olursun ginğ hemde karbonhidrat dengen düzelir. Yeme ataklarının temel sebebi şekerli gıdalar oluyor stres dışında 😅

En kolay yolu şekerli yiyecekleri kesmekle başlıyor. Belki öyle bir kararı da eklersin hemde kan glikoz seviyesi dengeli hale gelir i, böylece daha az öğünle kapatmış olursun ginğ hemde karbonhidrat dengen düzelir. Yeme ataklarının temel sebebi şekerli gıdalar oluyor stres dışında 😅
elimdeki çikolata bitti çok şükür. yeni almayacağım inşallah. elimin altında olursa bitene kadar rahat etmiyorum.

Günaydın kızlar tartı resmi paylasiyormuyuz artık yeter başlayalım yoksa iyice duba olacağız 🤣🤣🤣🥰🥰

Eklentiler

• 1000092241.webp
    1000092241.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 3
iyi akşamlar kızlar. ben yarın sabah yazacağım tartıyı. çünkü bu sabah tartılmayı unutmuşum.

Back
X