Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın![]()
![]()
Hastalık dışında iyi gidiyor bu sene sürekli grip oluyorum,sen nasılsın diyet nasıl gidiyorMerhabalar, nasıl gidiyor
Geçmiş olsun. Bu ara salgın herkeste. Benim iyi gidiyor bu iki aya vedalaşma zamanı gelicek umarım. Bol sporlu sebzeli yola devam ediyorumHastalık dışında iyi gidiyor bu sene sürekli grip oluyorum,sen nasılsın diyet nasıl gidiyor
geçmiş olsun. bağışıklık sistemin düşmüştür. dikkat et kendine canım.Hastalık dışında iyi gidiyor bu sene sürekli grip oluyorum,sen nasılsın diyet nasıl gidiyor
Teşekkür ederimGeçmiş olsun. Bu ara salgın herkeste. Benim iyi gidiyor bu iki aya vedalaşma zamanı gelicek umarım. Bol sporlu sebzeli yola devam ediyorum
Teşekkür ederim canımgeçmiş olsun. bağışıklık sistemin düşmüştür. dikkat et kendine canım.
Günaydın![]()
Tebrik ederim, her gün daha da azalıyorsunGeçen cuma 63.2
Bugün 63.0
Fark 200 gram
Çok geçmiş olsun. Salgın zamanı. Bol bol bağışıklık güçlendirmek ve dinlenmek lazımnasılsınız kızlar? benim boğazlar kötü. evde dinleniyorum.
sağolasın aynen öyle canım.Çok geçmiş olsun. Salgın zamanı. Bol bol bağışıklık güçlendirmek ve dinlenmek lazım
Geçmiş olsun canımnasılsınız kızlar? benim boğazlar kötü. evde dinleniyorum.
Teşekkür ederim,yavaş ama kararlı bir şekilde hedefime ulaşmak istiyorumTebrik ederim, her gün daha da azalıyorsun
sağol canım. kızlara ulaşabildin mi?Geçmiş olsun canım![]()