• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zipzip ile En Fit Benim

Noldu gruba dagıldımı

Kızlar merhaba beraber wp grup ile devam edelim mi burada olanlarla

Merhabalar nasılsınız ? Grupta kilo verme devam ediyor mu ? Hiç motivasyonum yok gerçi ama devam ediyorsa ucundan bende başlamam istiyorum tekrar..

Merhabalar nasılsınız ? Grupta kilo verme devam ediyor mu ? Hiç motivasyonum yok gerçi ama devam ediyorsa ucundan bende başlamam istiyorum tekrar..
biraz boşladık buraları. aslında toparlansak iyi olur.

bence de gelin artık :halay::halay::halay:

selam gençler selam vermek istedim.herşeyi unutmuşum isimlerini görünce çok mutlu oldum :)

İyiyim canım sen nasılsın😀nerde bu millet nerde bu azimli kızlar 💋
çok şükür diyeyim. valla yazın herkes bir yerlere gitti ya da misafirleri vardı. bir de sıcaktan tam diyete adapte olamadık. toplaşırız dedik ama gelmiyorlar. aslında iletişim kurabilen mesaj atsa da herkes toplansa. kış ayları diyet için çok ideal.

bu arada senin kilo durumları nasıl? kaç kilosun şu an?

Valla ben tartilma işini bıraktım canım yaaa.gına geldi artık.🥴dar gelen bir pantolonum var arada onu giyip duruyorum ölçü olarak onu kullanıyorum 🤭bir kilo alıyorum bir veriyorum anlayacağın elimden geldikçe de yürüyüş yapmaya çalışıyorum🥰

çok şükür diyeyim. valla yazın herkes bir yerlere gitti ya da misafirleri vardı. bir de sıcaktan tam diyete adapte olamadık. toplaşırız dedik ama gelmiyorlar. aslında iletişim kurabilen mesaj atsa da herkes toplansa. kış ayları diyet için çok ideal.

bu arada senin kilo durumları nasıl? kaç kilosun şu an?
Valla ben tartilma işini bıraktım canım yaaa.gına geldi artık.🥴dar gelen bir pantolonum var arada onu giyip duruyorum ölçü olarak onu kullanıyorum 🤭bir kilo alıyorum bir veriyorum anlayacağın elimden geldikçe de yürüyüş yapmaya çalışıyorum🥰

Back
X