- Emoji Skoru
- 133.588
- Puanlar
- 798
nerelerdesiniz Elhanım yaa özledik valla. kayboldunuzSelamun Aleyküm![]()
Sayfanın tozunu alalım gelmişken![]()
gelin artık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nerelerdesiniz Elhanım yaa özledik valla. kayboldunuzSelamun Aleyküm![]()
Sayfanın tozunu alalım gelmişken![]()
herkes düzenli gelmiyorNoldu gruba dagıldımı
biraz boşladık buraları. aslında toparlansak iyi olur.Merhabalar nasılsınız ? Grupta kilo verme devam ediyor mu ? Hiç motivasyonum yok gerçi ama devam ediyorsa ucundan bende başlamam istiyorum tekrar..
şimdilik gelen uğrayan yokArtık bu grup kalktı gibi herhalde
hoşgeldin canım nasılsın?selam gençler selam vermek istedim.herşeyi unutmuşum isimlerini görünce çok mutlu oldum :)
İyiyim canım sen nasılsınhoşgeldin canım nasılsın?
çok şükür diyeyim. valla yazın herkes bir yerlere gitti ya da misafirleri vardı. bir de sıcaktan tam diyete adapte olamadık. toplaşırız dedik ama gelmiyorlar. aslında iletişim kurabilen mesaj atsa da herkes toplansa. kış ayları diyet için çok ideal.İyiyim canım sen nasılsınnerde bu millet nerde bu azimli kızlar
![]()
Valla ben tartilma işini bıraktım canım yaaa.gına geldi artık.çok şükür diyeyim. valla yazın herkes bir yerlere gitti ya da misafirleri vardı. bir de sıcaktan tam diyete adapte olamadık. toplaşırız dedik ama gelmiyorlar. aslında iletişim kurabilen mesaj atsa da herkes toplansa. kış ayları diyet için çok ideal.
bu arada senin kilo durumları nasıl? kaç kilosun şu an?