bir keresinde şuna denk geldim
bayada dertli biri kocasından filan şikayetleniyor , bayada sıkıntılı
zıpzıp burcunu sordu herifin, kadında söyledi, hayır söyledi birde medet umdu yani bişi söylicek filan sandı ama
devamı yok tabi
ablacım o zaman fikrini kendine saklıyorsa buda bizi baglamaz kigetirmiyor ama okuyor.konuyu okuyor belki tüm yorumları okuyor, düşünüyor sonuç çıkarıyor.bilemeyiz yani devam var mı yok mu? burayı takip eden herkes cevap yazmıyor ki
getirmiyor ama okuyor.konuyu okuyor belki tüm yorumları okuyor, düşünüyor sonuç çıkarıyor.bilemeyiz yani devam var mı yok mu? burayı takip eden herkes cevap yazmıyor ki
bizede aynı cevabı veriyor kazen yalnız değilsinSon mesajları Z zipzip isimli üyenin : ) Bu konuda çok fazla şikayet alıyoruz. Kendisi bir çok kez ceza aldı ama soru sormadan duramıyorum diyor !
%80 yaş soruyor ceza aldığında ise diğer sorulara yönleniyor. Yani tüm mesjalarında soru var.
Kendisi ile konuştum ama merak ediyorum diye cevap geldi. Yaş neden sordu diye komik bir şekilde ceza vermek te olmaz. Bizde arada kaldık.
Z zipzip bu arada sen kaç yaşındasın ?
Beni daha gecememis malesefki
Aynen Millan bacımın dediği gibi. YAŞ soruyor sonra yok! Neyse buaralar gözükmüyor mahpusta mı?Sorun zıpzıpın yaş sorması değil,o yokken de bizler soruyorduk hoş,muhattabımızın halini daha net degerlendırebılmek için..
Sorun olan sadece yaş sorup çekılmesi..
Eee yaşı ogrendın konuya yorumun ne peki?
evet peşin peşin cevaplanacak sonra gelsin yorumlarYaş 27, - Burç Akrep ,Eş Yaş 28-Burç Balık, Bebe yaş 5-Burç Kova
Şehir istanbul
sonrada konuya giricez herhalde bundan sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?