• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zipzip ve Yaş Takıntısı

bir keresinde şuna denk geldim
bayada dertli biri kocasından filan şikayetleniyor , bayada sıkıntılı
zıpzıp burcunu sordu herifin, kadında söyledi, hayır söyledi birde medet umdu yani bişi söylicek filan sandı ama
devamı yok tabi

He tabi bide o var.Soru sorup sanki cevap verecekmis gibi bir hava olusuyor.Ama sanirim zipzip yalnizca "oh be yasini sordum.Gorev tamam.Simdi baska topige gideyim de bir yas diye dusunuyor.

Kimse zipzipin yaslarina gore yorum yapacak diye bu soruyu sordugunu dusunmesin cunku sorduktan sonra kayboluyor ortadan.Onu geciniz yani.

Neyse. Ilginc bir vaka.Kimbilir daha neler gorecegiz burda.

getirmiyor ama okuyor.konuyu okuyor belki tüm yorumları okuyor, düşünüyor sonuç çıkarıyor.bilemeyiz yani devam var mı yok mu? burayı takip eden herkes cevap yazmıyor ki
ablacım o zaman fikrini kendine saklıyorsa buda bizi baglamaz ki
yani banane yazmıyorsa ben nerden biliyim düşünüyormu düşünmüyor mu?
anlık merakını giderip başka konuya gidiyor

ben Z zipzip ile konustum ozelden. cok cici bi kiz! kotu amacla sordugunu sanmiyorum insan merak ediyo belkide o bazi yorumlari karsidaki kisinin yasina gore yapicak bence bu kiz bir fenomennn :)

ben kendi adıma zipzipten şikayetçi değilim. ayrı bir sevimliliği var benim gözümde. konuyu okurken ona rast gelince şöyle bir gülümsüyorum. bence ayrı bir tat katıyor kk'ya :) bayağıdır rast gelmemiştim zipzipe ve konuları okurken yaşı merak ettiğimde hemen aklıma geliyordu. allah allah nerelerde bu kız acaba diyordum. kk'da her türden üye var. ve zipzip de değişik üyelerimizden birisi sadece. ben onu olduğu gibi seviyorum :)

getirmiyor ama okuyor.konuyu okuyor belki tüm yorumları okuyor, düşünüyor sonuç çıkarıyor.bilemeyiz yani devam var mı yok mu? burayı takip eden herkes cevap yazmıyor ki

Ebru gündeş ne kadar mağdur olmuşsa geçen sene zipzip de o kadar mağdur yani...
O ihtimal ne kadarsa troll olma ihtimali de o kadar
Bence rahatsız olanlara da hak vermek lazım

Sorun zıpzıpın yaş sorması değil,o yokken de bizler soruyorduk hoş,muhattabımızın halini daha net degerlendırebılmek için..

Sorun olan sadece yaş sorup çekılmesi..

Eee yaşı ogrendın konuya yorumun ne peki?

Konu sahiplerinin eşlerinin sevgililerinin yaptıklarına sinirlenince ' kaç yaşında bu dangalak ?' Diye soruyor tepkisini de koyuyor yeri gelince yani :D

Aman zipzipin derdi benimi gerdi, yeterince prim aldi zaten... Daha fazla yoruma,en azindan benden, gerek yok...:KK14:

Son mesajları Z zipzip isimli üyenin : ) Bu konuda çok fazla şikayet alıyoruz. Kendisi bir çok kez ceza aldı ama soru sormadan duramıyorum diyor !

%80 yaş soruyor ceza aldığında ise diğer sorulara yönleniyor. Yani tüm mesjalarında soru var.

Kendisi ile konuştum ama merak ediyorum diye cevap geldi. Yaş neden sordu diye komik bir şekilde ceza vermek te olmaz. Bizde arada kaldık.

Z zipzip bu arada sen kaç yaşındasın ?
bizede aynı cevabı veriyor kazen yalnız değilsin:KK70:

Site yönetimi YAŞ KAÇ diye sorduğu için zipzip'a ceza mı veriyorsunuz?
küfür değil hakaret değil dalga değil. istemeyen cevap vermesin.
ben bütün konulara "Allah yardımcınız olsun" yazıp çıksam nasıl göze batmayacaksa bu da öyle bi durum bence. O sorar, isteyen cevap verir.
ceza almasını saçma buldum.

O değilde ben en çok normal hayatta nasıl iletişim kuruyo bu kız onu merak ediyorum :D

Sorun zıpzıpın yaş sorması değil,o yokken de bizler soruyorduk hoş,muhattabımızın halini daha net degerlendırebılmek için..

Sorun olan sadece yaş sorup çekılmesi..

Eee yaşı ogrendın konuya yorumun ne peki?
Aynen Millan bacımın dediği gibi. YAŞ soruyor sonra yok! Neyse buaralar gözükmüyor mahpusta mı?

ilgili kişiden halâ ses yok sanırım :-) insanlar dört gözle seni bekliyor burda Z zipzip o_O Hadi çık gel :KK17::KK53::KK48:

Back
X