• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zipzip ve Yaş Takıntısı

Sayın patron, üyeler hakkında konu açmak yasak :KK53:

(vuhuuu hep yapmak istemişimdir)
Ben de bunu diyecektim :KK9:

Bence zip zip çoğunda dalga geçiyor ya da merak gideriyor. Benim en çok sinirlendiğim cevap aldıktan sonra başka yorum yapmaması. Acaba "her konuda yaş sorup kaçacağım" diye bir tik i filan mı var?

Bu konu üyeye özel açılmadı. Bu konuda çok fazla kötü içeirk aldık. Lütfen artık kötü içerik bildirmeyin bu konuda diye açıldı. Çünkü gerçekten soruyor dalga geçmek amaçlı değil.

Lakin dediğiniz gibi yaşı sorduktan sonra yok oluyor. Bu arada profiline bakın tüm yazdıkları soru.

birileri zipzipin bir rahatsızlığı olduğunu söylemişti şu an hatırlamıyorum tam olarak ama aklında da tutamıyormuş aynı konuda aynı şeyleri sorup duruyordu ama gerçekliği hakkında bir fikrim yok tabi:KK14:

Ben de bunu diyecektim :KK9:

Bence zip zip çoğunda dalga geçiyor ya da merak gideriyor. Benim en çok sinirlendiğim cevap aldıktan sonra başka yorum yapmaması. Acaba "her konuda yaş sorup kaçacağım" diye bir tik i filan mı var?

Öyle deme bazı konularda 2-3 soru farklı farklı mesajlarda sorduğuda oluyo :)
Aldatma konularında özellikle

Bu konu üyeye özel açılmadı. Bu konuda çok fazla kötü içeirk aldık. Lütfen artık kötü içerik bildirmeyin bu konuda diye açıldı. Çünkü gerçekten soruyor dalga geçmek amaçlı değil.

Lakin dediğiniz gibi yaşı sorduktan sonra yok oluyor. Bu arada profiline bakın tüm yazdıkları soru.

işte sorun bu zaten..konu sahibi bir cevap bekliyor zipzip hoop başka konuya gitmiş canım sizin burçlar ne diye soruyor bu sefer konu sahibi tamam burçlardan anlayan biri geldi diye heyecanlanıp yazıyor zipzip bu sefer de başka konuya geçmiş canım kaynananın yaşı kaç diye soruyor

ne kısır döngü ama :KK45:

o zaman biz de onun her yaş kaç sorusuna fix olarak "45" diye cevap versek ban yemeyiz değil mi kazen? :KK53:

kadın kocamdan dayak yiyorum diyor, bu kalkıp yaş kaç diyor ya da burcu ne diyor.. belki yaş sorusundan değil ama dalga geçtiği için ceza alabilir..
:KK70:

Birde saf bir tarafı var kendisinin,bir kaç kere kızdım kendisine kaale bile almadı..

ben başlarda zıpzıpı yaşlarla ılgılı anket yapıyor sanıyordum ama anket yapmıyormus cıdden butun konularda aynı soru yaşlar kaç canım? dıye soruyor acaba neden bende merak edıyorum

Bence sitede asıl sorun, bu konu fake diyip cogu konuyu p.c eden arkadaşlar. Klavye basinda belki de birilerinin yasadigi trajedilere gevrek gevrek gülüp, soytari gibi cevaplar yazmak da moda olmuş..
Açıkçası zipzip'in yaptığı hic gozume batmadi bunlar kadar.
En baslarda ben de 'bunlar eski üyeler vardir bir bildikleri' diyip bu furyaya katilmisimdir belki. Lakin artik bi dakka la ne oluyo? Diyorum. .

Back
X