Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende how old are you? Akımını başlatyanarım yanarım zipzip kadar popülaritem olmadığına yanarım
Ben de bunu diyecektimSayın patron, üyeler hakkında konu açmak yasak
(vuhuuu hep yapmak istemişimdir)
bu güzeldi işteSayın patron, üyeler hakkında konu açmak yasak
(vuhuuu hep yapmak istemişimdir)
Ben de bunu diyecektim
Bence zip zip çoğunda dalga geçiyor ya da merak gideriyor. Benim en çok sinirlendiğim cevap aldıktan sonra başka yorum yapmaması. Acaba "her konuda yaş sorup kaçacağım" diye bir tik i filan mı var?
Bu konu üyeye özel açılmadı. Bu konuda çok fazla kötü içeirk aldık. Lütfen artık kötü içerik bildirmeyin bu konuda diye açıldı. Çünkü gerçekten soruyor dalga geçmek amaçlı değil.
Lakin dediğiniz gibi yaşı sorduktan sonra yok oluyor. Bu arada profiline bakın tüm yazdıkları soru.
o zaman biz de onun her yaş kaç sorusuna fix olarak "45" diye cevap versek ban yemeyiz değil mi kazen?
kadın kocamdan dayak yiyorum diyor, bu kalkıp yaş kaç diyor ya da burcu ne diyor.. belki yaş sorusundan değil ama dalga geçtiği için ceza alabilir..
Bu konu üyeye özel açılmadı. Bu konuda çok fazla kötü içeirk aldık. Lütfen artık kötü içerik bildirmeyin bu konuda diye açıldı. Çünkü gerçekten soruyor dalga geçmek amaçlı değil.
Lakin dediğiniz gibi yaşı sorduktan sonra yok oluyor. Bu arada profiline bakın tüm yazdıkları soru.