• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zipzip ve Yaş Takıntısı

işte sorun bu zaten..konu sahibi bir cevap bekliyor zipzip hoop başka konuya gitmiş canım sizin burçlar ne diye soruyor bu sefer konu sahibi tamam burçlardan anlayan biri geldi diye heyecanlanıp yazıyor zipzip bu sefer de başka konuya geçmiş canım kaynananın yaşı kaç diye soruyor

ne kısır döngü ama :KK45:
Yaş, burç falan...
Acaba yıldıznamesine mi bakıyor?
Olabilir yani, belki sonuca göre bir öneride bulunacaktır :KK45:...

Ama dalga geçmiyor, gerçekten soruyor. Diyorum ya bana verdiği cevap "yaşı sormadan duramıyorum"

Merhaba Kazen Kazen ; Z zipzip in sorusundan bu denli rahatsız olunmasının tek nedeni konulara bir dönem seri olarak " yaş kaç" yazıp sonrasında başka bir yorumu olmaması idi aslında.

Konulara genel olarak göz atılırsa ben de dahil pek çoğumuz yorumlarımızda yaşları soruyoruz aslında. 15 yaşındaki genç bir kıza sunulacak öneri ile 30 yaşında çalışan bir kadına sunulacak öneri aynı olamayacağı için ; sorarak üyeye yardımcı olabilecek bir öneri sunmaya çalışıyoruz.

Yaş, burç falan...

Acaba yıldıznamesine mi bakıyor?
Olabilir yani, belki sonuca göre bir öneride bulunacaktır :KK45:...

beni soru takıntısı rahatsız etmiyor hatta çoğu zaman kahkaha atıyorum ama konuyu açan kişi için can sıkıcı oluyor.

kadın kocamdan boşanacağım beni aldattı diyor,yaşlar kaç canım diye bir soru duyunca cinleniyodur bence

zipzip geçen gün cinsel içerikli bir konuda fırtınalar estirdi.hem de bilimsel tespitleriyle :D duvar gibi falan diye :D

Merhaba Kazen Kazen ; Z zipzip in sorusundan bu denli rahatsız olunmasının tek nedeni konulara bir dönem seri olarak " yaş kaç" yazıp sonrasında başka bir yorumu olmaması idi aslında.

Konulara genel olarak göz atılırsa ben de dahil pek çoğumuz yorumlarımızda yaşları soruyoruz aslında. 15 yaşındaki genç bir kıza sunulacak öneri ile 30 yaşında çalışan bir kadına sunulacak öneri aynı olamayacağı için ; sorarak üyeye yardımcı olabilecek bir öneri sunmaya çalışıyoruz.

Tamam yaşları yeri geldimi hepimiz soruyoruz ama,sorunun devamında yardımcı olmaya çalışıyoruz..
Ama zıpzıp öylre yapmıyor ki,yaş kaç canım diyip tüyüyor hemen.
Buda benim sinirlerimin zıplamasına vesile oluyor..

Bu konu üyeye özel açılmadı. Bu konuda çok fazla kötü içeirk aldık. Lütfen artık kötü içerik bildirmeyin bu konuda diye açıldı. Çünkü gerçekten soruyor dalga geçmek amaçlı değil.

Lakin dediğiniz gibi yaşı sorduktan sonra yok oluyor. Bu arada profiline bakın tüm yazdıkları soru.

O yaş sormayı (en azından gereksiz yerlerde) bırakmadığı sürece ben de kiblemekten vazgeçmeyi düşünmüyorum.

siteye kayıt yaparken sizde doğum tarihi istediniz ama . konular zaten soru sorulması ve fikir alış verişi için açılmıyor mu . bana çokta problem gibi gelmiyor sadece yaş sorduğu için ceza mı alıyor . sonuçta hakaret veya küfür etmiyor . yaş soruyor

beni soru takıntısı rahatsız etmiyor hatta çoğu zaman kahkaha atıyorum ama konuyu açan kişi için can sıkıcı oluyor.

kadın kocamdan boşanacağım beni aldattı diyor,yaşlar kaç canım diye bir soru duyunca cinleniyodur bence
Hani canın burnunda acile gidersin de o ara sorarlar ya böyle sorular onun gibi aynı :KK53:...

5 yıllık kk ömrümde bunları da görecekmişim :confused:

kız bdv de hakkında konu açıldığını görse şok olur heralde.bence renk katıyor

Ne var bunda şikayet edecek yada banlanacak bence sorular sormasi yada yas sormasi gayet mantikki durum ddeğerlendirmesi yapacak sonuçta bi ergenden beklenilenle olgundan beklenen davraanislar farklidir o yüzden bence çok abarttinizz

Back
X