Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaş, burç falan...işte sorun bu zaten..konu sahibi bir cevap bekliyor zipzip hoop başka konuya gitmiş canım sizin burçlar ne diye soruyor bu sefer konu sahibi tamam burçlardan anlayan biri geldi diye heyecanlanıp yazıyor zipzip bu sefer de başka konuya geçmiş canım kaynananın yaşı kaç diye soruyor
ne kısır döngü ama![]()
Ama dalga geçmiyor, gerçekten soruyor. Diyorum ya bana verdiği cevap "yaşı sormadan duramıyorum"
Yaş, burç falan...
Acaba yıldıznamesine mi bakıyor?
Olabilir yani, belki sonuca göre bir öneride bulunacaktır...
MerhabaKazen ; Z zipzip in sorusundan bu denli rahatsız olunmasının tek nedeni konulara bir dönem seri olarak " yaş kaç" yazıp sonrasında başka bir yorumu olmaması idi aslında.
Konulara genel olarak göz atılırsa ben de dahil pek çoğumuz yorumlarımızda yaşları soruyoruz aslında. 15 yaşındaki genç bir kıza sunulacak öneri ile 30 yaşında çalışan bir kadına sunulacak öneri aynı olamayacağı için ; sorarak üyeye yardımcı olabilecek bir öneri sunmaya çalışıyoruz.
Bu konu üyeye özel açılmadı. Bu konuda çok fazla kötü içeirk aldık. Lütfen artık kötü içerik bildirmeyin bu konuda diye açıldı. Çünkü gerçekten soruyor dalga geçmek amaçlı değil.
Lakin dediğiniz gibi yaşı sorduktan sonra yok oluyor. Bu arada profiline bakın tüm yazdıkları soru.
Hani canın burnunda acile gidersin de o ara sorarlar ya böyle sorular onun gibi aynıbeni soru takıntısı rahatsız etmiyor hatta çoğu zaman kahkaha atıyorum ama konuyu açan kişi için can sıkıcı oluyor.
kadın kocamdan boşanacağım beni aldattı diyor,yaşlar kaç canım diye bir soru duyunca cinleniyodur bence