• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zipzip ve Yaş Takıntısı

Zıpzıp ünlü oldun el salla :KK54: Şaka bir yana da sorsun ya ne var bunda bence sorması mantıklı 18 yaşında biri evlilik hakkında konu açıyor diğer taraftan 38 yaşındaki de aynı konu üzerine konu açıyor yani yaşlarını bilerek kişinin yorum yapması daha mantıklı.
tamam ama sorusuna cevap geldikten sonra ortadan kayboluyor :KK53: yani sırf yaşa göre yorum yapmak istese anlarımda neyse :cool::KK49:

burda sizler diyene kadar hiç dikkatimi çekmemişti
zıpzıp sürekli yaş sordugu
hatta kendi konusunda gördüm herkes yaş sormuştu
o zaman ögrendim
sanırım alışkanlık

tamam ama sorusuna cevap geldikten sonra ortadan kayboluyor :KK53: yani sırf yaşa göre yorum yapmak istese anlarımda neyse :cool::KK49:

İşte bunu anlamamakta ısrar ediyor insanlar. Bir kişi daha ama 18 yaşındakine farklı öneride bulunulur 30 yaşındakine farklı derse kafayı kırıcam. Olaya bu kadar mı fransız olunur. Arkadaşın sadece ama sadece yaş sorduğunu akabinde hiç bir tavsiyede bulunmadığını bilmiyor mu bu insanlar anlamıyorum. Son zamanlarda birazcık ama birazcık bir çaba var ama o da ban korkusuna, ne insanların sinir olması umrunda ne de yorum yaptığı kişiler.

Valla ben de anlamadım, dini siyasi konu açmak yasak diye biliyorum kazen "bu sitede özgürlük yok" diye konu açmış, orayı okudum bi tane konuyu silmiş, erkek olduğunu da orda öğrendim, şimdi de üye içerikli konu. Yasak oldugunu sanıyodum.Anlamadım açıkcası :KK51:

Valla ben de anlamadım, dini siyasi konu açmak yasak diye biliyorum kazen "bu sitede özgürlük yok" diye konu açmış, orayı okudum bi tane konuyu silmiş, erkek olduğunu da orda öğrendim, şimdi de üye içerikli konu. Yasak oldugunu sanıyodum.Anlamadım açıkcası :KK51:

sitenin sahibi olmak böyle bişi :KK53:

İşte bunu anlamamakta ısrar ediyor insanlar. Bir kişi daha ama 18 yaşındakine farklı öneride bulunulur 30 yaşındakine farklı derse kafayı kırıcam. Olaya bu kadar mı fransız olunur. Arkadaşın sadece ama sadece yaş sorduğunu akabinde hiç bir tavsiyede bulunmadığını bilmiyor mu bu insanlar anlamıyorum. Son zamanlarda birazcık ama birazcık bir çaba var ama o da ban korkusuna, ne insanların sinir olması umrunda ne de yorum yaptığı kişiler.

diyelim aldatıldım ya da şiddet gördüm zipzip konuma gelip cicim yaşlar kaç ya da kocanın burcu ne dese o anda ağzına kürekle vurasım gelir

biz hep zipzip açısından düşünüyoruz bi de konu sahipleri var bu saçma sorulara maruz kalan

Zipzip in bir adama agir takintisi var bu adamla yasla ilgili bir sorunu oldugu muhakkak. Butun mesajlari ve sorulari bu adama takintisini pekistiriyor.
Bence acil tedavi olmasi lazim.

Farkedebildigim kadariyla zipzip hanim 2011 yilindan beri 27 yasinda oldugunu soyluyor hatta daha eski.Bu konuda ciddi bir takintisi oldugu belli ozellikle 27-28 yas doneminde.Bu konunun yetkini biz degiliz ama tedavi olmali.Yazdigi halde rahatsiz oluyoruz bir de normal gunluk hayatta siz dertlerinizi anlatirken 'yas kac canim?' dese ya da muhabbetin kilit noktasinda 'burcun ne canim?' dese hangimiz sakin kalabiliriz.Kendi hayati eminim cok daha zordur.Evet rahatsiz edici ama tahammul edebiliriz.

kesinlikle iki mesaja da katılıyorum.. çok ağır sorunları var acilen tedavi olmalı.. gerçek hayatta yana- yakıla derdimi anlattığım arkadaşım bana "burcu ne" dese burcu burcu yaparım onu.. çevresinin işi daha zor yani..

konu sonuç olarak zipzip'e yazık oluyor'a geldi ama...

çok fena afişe olmuş:)) soruda soramaz içine dert olur yazık ya.onuda böyle kabullensin bence herkes:))banada çok sempatik geldi her ortama lazım böyle renk katan biri.

Back
X