• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Zipzip ve Yaş Takıntısı

Bazen gerçekten çok sinir bozucu olabiliyor bu soru ama ceza alıcak bi durum oldugunu sanmıyorum...Ayrıca ceza verip durmayın bence çünkü daha fazla hirslanip bilenerek geri dönüyor hızını alamadan pes peşe her topikte soruyor zipzip bacı... :-)

konu sonuç olarak zipzip'e yazık oluyor'a geldi ama...

Valla ben diyeceğimi dedim. Onun bu şekilde yazması site kurallarına uygunsa benim de istediğim yazıyı KİBlemem site kurallarına uygun. O sorduğu sürece ben de KİBlemeye devam edeceğim. Bana hiç sempatik gelmiyor, katlanmak zorunda da değilim.

Konusahibi yasini yazmissa hatta svgilisinin/esinin yazmissa nenesinin dedesinin yasini soruyor, bunun neresi normal, neresi merak? Sirf dikkat cekmek ve uyuz etmek... (Nenesi dedesi misal, yani yas yazildiysa bile konu icinde yazilmamis olanin yasini soruyor, illa bi yas soracak)...:KK14:

ayyy cınım ama o takıntılıyMIŞ !

Ya bi yapmayın allasen ya.
Çoğumuz zıpzıp'ın yarı yaşı kadar zamandır internet kullanan insanlarız. Bu uzun bir süre demek.
Sanalda da "insan sarraflığı" pekala mümkün, Ben onun "gerçekten, sadece iyi niyetle, merak ettiğine" inanmıyorum.
Troll ya da değil, ortada her türlü bi psikolojik sıkıntı var, belli. Anlarım. Ama bunu burada "psikolojik sıkıntısını" açan diğer insanlardan çıkarmak her türlü yanlış bi hobi, terapi, neyse artık.

Valla ben diyeceğimi dedim. Onun bu şekilde yazması site kurallarına uygunsa benim de istediğim yazıyı KİBlemem site kurallarına uygun. O sorduğu sürece ben de KİBlemeye devam edeceğim. Bana hiç sempatik gelmiyor, katlanmak zorunda da değilim.
banada batıyor

Bana normal gelmiyo kendisi.
Tamam yasla ilgili sorulur da yastan bagimsiz olan konularda yas sormanin mantigi yok.Saplanti gibi.
Kendisi kusura bakmasin.Yanlis ta anlamasin beni.Oyledir demiyorum ama disaridan akli melekesi olarak saf olan birini cagristiriyor ne zaman denk gelsem bu sorusuna.Tekrarliyorum kusura bakmasin.

Hedehedeho:Ocaga fasulye koydum.Ne kadar da piser?
Zipzip:Yas kac canim?

Sormadan duramiyorum bir cevap degil bence..Sahsen konu acip fikir sorup yardim istesem arkadasin sordugu soruyu kaale almam.Dalga mi geciyosun der gecerim.

Bende yarattigi izlenim budur.Oylesin ya da degilsin demiyorum.Kirilip alinmasin.Banlanmasin da ama gozardi et butonu vardi sanirim.Dileyen bunu yapsin.

Harbiden konu nasil oldu da, zip zip a yazik durumuna geldi? Neden yazikmis? Hepimiz ban yiyiyoruz. Bizde bazen haksiz yere ban yedigimizi dusunuyoruz ama ne yapabiliyoruz? Hic! Cokca sikayet geliyorsa, ban yemesi gerekiyor zaten. Demekki insanlar rahatsiz oluyor. "Aman yazik, sormadan duramiyormus, artik kib' lemeyin" demeniz de haksizlik olmus diger uyelere. Sormadan duramayacak kadar bir rahatsizligi varsa, gitsin tedavisini olsun. Bu baskalarini sorulariyla rahatsiz edebilecegi anlamina gelmez. Ne bu yani, mahallenin delisi gibi KK nin delisi mi ki idare edilsin? Ben bu uyenin sorularindan rahatsizlik duymuyorum hatta cogu zaman gulumsetir beni bu yas sorusu ama duyanlara da saygi duymak lazim. Umarim beni de banlamazsin bu mesaj yuzunden Kazen.

bilginin yarisi soru sormaktan geçer derler..eger normal hayatındada araştırmacı meraklı biriyse güzel bişey.ama burda ilginç olan hep yaş soruyo...:KK48:

şu k.i.b. 'in uzun hali Kazen'e iletiyorum ben mi :KK45:

not: hem cahilliğimden soruyorum hem de k.i.b lenicem diye tırsıyorum patrona çok karıştım bugün

:KK70::KK70::KK70::KK70:
güzel yaklaşım ama yanlış cevap :KK53:
kötü içerik butonu açılımı :KK70:

kesinlikle iki mesaja da katılıyorum.. çok ağır sorunları var acilen tedavi olmalı.. gerçek hayatta yana- yakıla derdimi anlattığım arkadaşım bana "burcu ne" dese burcu burcu yaparım onu.. çevresinin işi daha zor yani..
Mesela benim esim basak burcu ne zaman benim esimin has odunluklarina dahip bir konu sahibi esi gorsem burcu basak mi diye sorasim geliyor. Cogunlukla sormuyorum, arada soruyorum :p

Yas?
Mesafe iliskisi mi?
Burc?
Ve O adamin ya da is arkadasinin birbirine karsi gerceklestirdigi gundelik hareketler altindaki gizli manalar.

Hatta hayati tesbih yaptim salliyorum mu ne oyle bir konusu vardi. Demistim O adam ya da O kadin paylasti birinden biri begendi bu da anlamini merak etti. Gercekten oyleymis.

Bana normal gelmiyo kendisi.
Tamam yasla ilgili sorulur da yastan bagimsiz olan konularda yas sormanin mantigi yok.Saplanti gibi.
Kendisi kusura bakmasin.Yanlis ta anlamasin beni.Oyledir demiyorum ama disaridan akli melekesi olarak saf olan birini cagristiriyor ne zaman denk gelsem bu sorusuna.Tekrarliyorum kusura bakmasin.

Hedehedeho:Ocaga fasulye koydum.Ne kadar da piser?
Zipzip:Yas kac canim?

Sormadan duramiyorum bir cevap degil bence..Sahsen konu acip fikir sorup yardim istesem arkadasin sordugu soruyu kaale almam.Dalga mi geciyosun der gecerim.

Bende yarattigi izlenim budur.Oylesin ya da degilsin demiyorum.Kirilip alinmasin.Banlanmasin da ama gozardi et butonu vardi sanirim.Dileyen bunu yapsin.
bir keresinde şuna denk geldim
bayada dertli biri kocasından filan şikayetleniyor , bayada sıkıntılı
zıpzıp burcunu sordu herifin, kadında söyledi, hayır söyledi birde medet umdu yani bişi söylicek filan sandı ama
devamı yok tabi

Back
X