- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
konulara başka yorum getirimiyor ama
bence günde sadece 3 kere yorum yazabilsin
sadece 3 kişi taciz etmiş olsun
Günlük 3kişinin ona yeteceğini sanmam
Yaş burç şehir bunları sorsa 1kişide biter:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konulara başka yorum getirimiyor ama
bence günde sadece 3 kere yorum yazabilsin
sadece 3 kişi taciz etmiş olsun
o değilde yaş kaç diye sorduğunda zipzipi kibleyenler, kib açıklamasına ne yazıyor çok merak ettim![]()
Kazen i banlıyacak bir babayiğit aranıyor.üye içerikli konu açmak yasak![]()
"Allah aşkına kurtarın bizi", "bunu buradan alır mısınız", "toptan 45 diyelim mi" gibi şeyler![]()
şu k.i.b. 'in uzun hali Kazen'e iletiyorum ben mio değilde yaş kaç diye sorduğunda zipzipi kibleyenler, kib açıklamasına ne yazıyor çok merak ettim![]()
konu sonuç olarak zipzip'e yazık oluyor'a geldi ama...
şu k.i.b. 'in uzun hali Kazen'e iletiyorum ben mi
not: hem cahilliğimden soruyorum hem de k.i.b lenicem diye tırsıyorum patrona çok karıştım bugün
Konusahibi yasini yazmissa hatta svgilisinin/esinin yazmissa nenesinin dedesinin yasini soruyor, bunun neresi normal, neresi merak? Sirf dikkat cekmek ve uyuz etmek... (Nenesi dedesi misal, yani yas yazildiysa bile konu icinde yazilmamis olanin yasini soruyor, illa bi yas soracak)...![]()
banada batıyorValla ben diyeceğimi dedim. Onun bu şekilde yazması site kurallarına uygunsa benim de istediğim yazıyı KİBlemem site kurallarına uygun. O sorduğu sürece ben de KİBlemeye devam edeceğim. Bana hiç sempatik gelmiyor, katlanmak zorunda da değilim.
şu k.i.b. 'in uzun hali Kazen'e iletiyorum ben mi
not: hem cahilliğimden soruyorum hem de k.i.b lenicem diye tırsıyorum patrona çok karıştım bugün
He he öyledir kesin.... Bende takacam birgün ya, ya sabir...ayyy cınım ama o takıntılıyMIŞ !
Mesela benim esim basak burcu ne zaman benim esimin has odunluklarina dahip bir konu sahibi esi gorsem burcu basak mi diye sorasim geliyor. Cogunlukla sormuyorum, arada soruyorumkesinlikle iki mesaja da katılıyorum.. çok ağır sorunları var acilen tedavi olmalı.. gerçek hayatta yana- yakıla derdimi anlattığım arkadaşım bana "burcu ne" dese burcu burcu yaparım onu.. çevresinin işi daha zor yani..
bir keresinde şuna denk geldimBana normal gelmiyo kendisi.
Tamam yasla ilgili sorulur da yastan bagimsiz olan konularda yas sormanin mantigi yok.Saplanti gibi.
Kendisi kusura bakmasin.Yanlis ta anlamasin beni.Oyledir demiyorum ama disaridan akli melekesi olarak saf olan birini cagristiriyor ne zaman denk gelsem bu sorusuna.Tekrarliyorum kusura bakmasin.
Hedehedeho:Ocaga fasulye koydum.Ne kadar da piser?
Zipzip:Yas kac canim?
Sormadan duramiyorum bir cevap degil bence..Sahsen konu acip fikir sorup yardim istesem arkadasin sordugu soruyu kaale almam.Dalga mi geciyosun der gecerim.
Bende yarattigi izlenim budur.Oylesin ya da degilsin demiyorum.Kirilip alinmasin.Banlanmasin da ama gozardi et butonu vardi sanirim.Dileyen bunu yapsin.