ziraat bankası personel alımı

bnde başvurdum hepimiz için hayyırlısı olur umarım kpssdn umudum kalmadı umarım bu olur.

Ah peacım ah! Dün ne kadar moralimi bozdular bu konu yüzünden. Yok o göstermelik sınav, yok tanıdığı olan girer. Valla akşam ağladım resmen bu yüzden :5:

bende başvurdum sınav 24 kasımda 40 tane alan bilgisi var ne olacak bakalım
daha önce halkbanktan 38 almıştım :25:

Ah peacım ah! Dün ne kadar moralimi bozdular bu konu yüzünden. Yok o göstermelik sınav, yok tanıdığı olan girer. Valla akşam ağladım resmen bu yüzden :5:

canm sana çok net olarak söyleyebilriim ali toker uzaktan tanıdık kesinlikle sınvadan yeterli puanı almadan kimse giremiyor

canm sana çok net olarak söyleyebilriim ali toker uzaktan tanıdık kesinlikle sınvadan yeterli puanı almadan kimse giremiyor

Bir arkadşaım, beni alacaklar ama yine de sınava gireceğim falan dedi dün. iyice moralim bozuldu işte canım. :ssz:

gerçekten ne yazıkki torpil işliyor sevgili ülkemde ama yine de lise mezunları için banko asistanlığı bana göre çok iyi bir fırsat, olur inşallah.üzme kendini:(Allah istesin yeter ne kapılar açılır önünde sıkma canını...

canım üzgünüm ama öyle malesef şaibesiz bir sınav yok ki devlet bankası bu da torpili seven bir ülkeyiz ama umarım haksız cıkarım ve basarılar dılıyorum

bu arada kızlar bu ilan için her hangi bir bölümden mezun olması yeterlimi eşim için düşündümde bilgisayar mühendisliği mezunu

Bir arkadşaım, beni alacaklar ama yine de sınava gireceğim falan dedi dün. iyice moralim bozuldu işte canım. :ssz:

İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı canm bu bahsettiğim kişi o arkadaşı kim alıyomuş merak ettim
ha çalışmıştır alırlar zaten 60 üzeri alanı mülakata çağrıyorlar
bir ayrıntı daha kuzenim ziraatte hiç torpilsiz girdi

Kızlar Liseden Mezun olan herkes ( 25 yaşına kadar ) bu sınava girebiliyor.. Sınava katılım çok var.. 60 puanı aldık diyelim.. Mülakatta kesinlikle torpil istiyorlar .. :( Anlıcanız milleti sömürüyolar . .

canım üzgünüm ama öyle malesef şaibesiz bir sınav yok ki devlet bankası bu da torpili seven bir ülkeyiz ama umarım haksız cıkarım ve basarılar dılıyorum

bu arada kızlar bu ilan için her hangi bir bölümden mezun olması yeterlimi eşim için düşündümde bilgisayar mühendisliği mezunu

evet canım ama o servis görevlisi için başvurabilir bildiğim kadarıyla,yani daha üst mevkii için.bence kaçırmasın fırsatı.

İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı canm bu bahsettiğim kişi o arkadaşı kim alıyomuş merak ettim
ha çalışmıştır alırlar zaten 60 üzeri alanı mülakata çağrıyorlar
bir ayrıntı daha kuzenim ziraatte hiç torpilsiz girdi

Nasıl girdi canım ? :26:

Son düzenleme:

Canım nasıl böyle birşeyi yapabiliyorlar anlamıyorum ki. O kadar insan umut bağlıyor o sınava, sen tutup milletin omzuna basarak bir yerlere gelmeye çalışıyorsun. Çok ayıp birşey. :26:

Kuzenim dün sınav ücretini yatırmaya gitmiş..
Gişedeki bankacıya sormuş, torpil döner mi diye..
Döner demişler açık açık..

Back
X