Ziraat Kyk maaş kartını kredi kartına çevirmek

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.491
358
Merhaba hanımlar. Kyk'dan kredi alıyorum. Ziraat bankasindan alıyorum bunu.

Bu kartımı kredi kartına ve sanal alışverişine açtırma durumum var mı acaba? Ya da bu sekilde kullananlar?

Şu sıralar çok yoğunum ve bankaya gitme şansım yok, öncelikle buradan biseyler öğrenmek istedim. :)

bir ziraat bankası personeline denk geldin hemen cevaplayım :)
kartının arka yüzünde kredi kartı için numara varsa herhangi bir şubeye gidip bu özelliği aktif hale getirebiliosun.
yoksa da şubeye gidip bir kredi kartı özelliği olan genç bankkart alarak yine bu özelliği aktif hale getirebilirsin.
yani her halükarda şubeye bekliyoruz..

Ay allahın sevgili kuluymusum galiba
Numara yok kartın arkasında sanırım, 2 yıl oldu kartı alalı da sanırım o numara durumu yeni başladı? :)

Peki yeni kart cıkarttırmak ne kadar sürer? Giristeki veznelerden mi hallediliyor yoksa ust kattaki masalarda mı :) Bir de herhangi bir ücret ödeniyor mu ona göre gideyim giderken :)

herhangi bir ücreti yok. yeni kart çıkarttırmak da şube stokunda hızlı genç bankkart varsa anında olur. önce bireysele git mevcut kartını kapatsınlar.. sonra yine onlar eşref günündelerse tekrar açarlar yoksa gişenin hedefi tutmamışsa gişeye yönlendirirler..
ankaradaysan yanıma gel

Yok ya anlarada değilim tüh..
Yarın ugramaya çalışıcam bakalim merkeze. Insallah Eşref saatlerinde olurlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…