- 29 Temmuz 2015
- 380
- 170
- 23
Annemin tanidigi bir kadin var annemle okadar samimi de degiller ama bu kadin sürekli zirt pirt geliyor cok sinirleniyorum. cocuklari uzakta oturuyor ama cevresi var bunu sadece bizde yapmiyormus. Hic haber vermiyor sormuyor musaitmisiniz diye bir kere bile sormadi. Hayatimda boyle yuzsuzluk gormedim. Bazen annem evde olmayinca ve onun geldigini anlayinca kapiyi acmiyorum ve kendisi bunu anliyor o yuzden cogu zaman dolanip arka bahceden geliyor bi bakiyorum camdan iceri bakiyor ödüm kopuyor cok sinirleniyorum. Bir kac kez aynisini mutfagin camindanda yapti. Veya geliyor annem evde yok diyorum iyi ozaman ben bahceye oturayim bekleyim diyor ama hava soguk kiyamadigimi biliyor iceri aliyorum bende ama sabrim kalmadi. Bir kac kez hafta sonu sabahin köründede geldigi oldu!! Bazende aksama dogru nasil kafasina eserse. Babamda rahatsiz oluyor cunku isten sonra rahat rahat pijamalarini giyior zirtttt zil caliyor kadin geliyor. Annemle bir kac kez bunun yuzunden tartistiklari da oldu. Bide makinali tufek gibi konusuyor. Annemde rahatsiz oluyor ama kiyamiyor. Ben bu kadina okadar gicik oldumki. Tepem atiyo. Mesela misafirimiz gelecek temizlik yapmam lazim is yapmam lazim zil caliyor diyorum suan musait degiliz misafirimiz gelecek diye. Azicik bir iki dakika iceri oturayim dinleneyim diyor. Sonrada kalkmiyor. Off yazarken bile cildiriyorum. Suan yine bizde 
Annemler bir kac gun yoktu uzun yoldan geldi. Zil caliyor annemler gelmis arkalarindada bu kadin. Allahim kafayi yicem ya. Anneme soruyorum nerden geldi diye. Bizim evin onundemis bize geliyomus zaten. Ya insan demezmi bunlar uzun yoldan gelmis dinlensinler. Yokk geldi oturuyor suan. Bir gün kendimi tutamicam patlicam ya. Yanlis anlasilmak istemiyorum misafir gelince basimin ustunde yeri var guzelce agirlarimda ama bu resmen yuzsuzluk. Ne yapayim. Sonucta yine benim buyugum yanlis birsey demek istemiyorum. Birsey soylemek anneme dusmezmi?

Annemler bir kac gun yoktu uzun yoldan geldi. Zil caliyor annemler gelmis arkalarindada bu kadin. Allahim kafayi yicem ya. Anneme soruyorum nerden geldi diye. Bizim evin onundemis bize geliyomus zaten. Ya insan demezmi bunlar uzun yoldan gelmis dinlensinler. Yokk geldi oturuyor suan. Bir gün kendimi tutamicam patlicam ya. Yanlis anlasilmak istemiyorum misafir gelince basimin ustunde yeri var guzelce agirlarimda ama bu resmen yuzsuzluk. Ne yapayim. Sonucta yine benim buyugum yanlis birsey demek istemiyorum. Birsey soylemek anneme dusmezmi?