Zirt pirt gelen kadin kafayi yicem

Ben de yüzsüz misafiri hiç sevmem ama aklıma bir şey geldi. Belki kadının evinde yiyecek bir şeyi yoktur, zor durumdadır o nedenle işi yüzsüzlüğe vurup size geliyordur. Biliyorum biraz ütopik ama bu ihtimali de değerlendirmek lazım :KK64:

Ay annemin bir arkadaşı vardı,Almanyadan dönüş yapmıştı,aynı sitede oturuyorduk fazlası var eksiği yoktu sizin arkadaştan.Sabah gelirdi akşamı ederdi bizde. Öğlen yemeği beklerdi,yerdi koltukta oturur halde horlaya horlaya uyuya kalırdı,arada uyanır toparlanır sonra yine devam. Birde hergün hergün konuşacak birşeyde bulunamazdı,kös kös oturulurdu boş boş.Şimdi anlatırken gülüyorum ama o zaman sinir olurdum. Hele o uyuması,ya yedin içtin kalk git evin yan bina,uyu evinde. Annem bir yere gidecek olurdu,peşine takılırdı kadın ve akrabaları vardı yine aynı sitede,onlara gitmezdi yada bir başkasına hep bizde. Annemi yumuşak karnından yakalamıştı kimsem yok,yanlızım diye diye. Uzun zaman bu böyle devam etti. Bizim ailenin parçası gibi olmuştu. Özelimiz yoktu artık.
Sonra annemle birşey oldu bu konudan bağımsız küstüde kurtulduk.
Gelme gitme kesildi. Arada yine kendi küsmemiş gibi anneme yanaşmaya çalıştı,anneme demiştik aman sakın anne,yaklaşma merhaba,merhaba yeter diye. Kadında yaklaşamadı yüz bulamayınca,artık gelemedi.
Kabus gibiydi.

Genelde oyle yapiyorum zaten ama bazen annem evde olmadiginda geldiginde mecburen yaninda oturuyorum. Ve yinede rahatsiz oluyorum artik biri bisey soylemeli.
Anneniz yokken gelince,almayın içeri,dışarda beklerim derse siz bilirsiniz ama geç gelecek,bende çıkıyorum deyip çantanızı alıp çıkın.

Son düzenleme:
Ben de yüzsüz misafiri hiç sevmem ama aklıma bir şey geldi. Belki kadının evinde yiyecek bir şeyi yoktur, zor durumdadır o nedenle işi yüzsüzlüğe vurup size geliyordur. Biliyorum biraz ütopik ama bu ihtimali de değerlendirmek lazım :KK64:
Hayir gercekten oyle bir durum yok cokk iyi biliyorum. Kadinin daireleri var parasi var ama harcamaya kiyamiyor ordan burdan birseyler istiyor

Ahahahah aynısı annemin başında da mrrvcut ama biz çook seviyoruz o teyzeyi:)

Sevmeseydik annem eve almazdı. Bizimkisi survivor delisi evlerindeki televizyonu da akıl hastası oğlu gizliyor kadından. Ben izlemiyorum ama haftada kaç gün survivor varsa teyze o akşam bizde:)

Ay annemin bir arkadaşı vardı,Almanyadan dönüş yapmıştı,aynı sitede oturuyorduk fazlası var eksiği yoktu sizin arkadaştan.Sabah gelirdi akşamı ederdi bizde. Öğlen yemeği beklerdi,yerdi koltukta oturur halde horlaya horlaya uyuya kalırdı,arada uyanır toparlanır sonra yine devam. Birde hergün hergün konuşacak birşeyde bulunamazdı,kös kös oturulurdu boş boş.Şimdi anlatırken gülüyorum ama o zaman sinir olurdum. Hele o uyuması,ya yedin içtin kalk git evin yan bina,uyu evinde. Annem bir yere gidecek olurdu,peşine takılırdı kadın ve akrabaları vardı yine aynı sitede,onlara gitmezdi yada bir başkasına hep bizde. Annemi yumuşak karnından yakalamıştı kimsem yok,yanlızım diye diye. Uzun zaman bu böyle devam etti. Bizim ailenin parçası gibi olmuştu. Özelimiz yoktu artık.
Sonra annemle birşey oldu bu konudan bağımsız küstüde kurtulduk.
Gelme gitme kesildi. Arada yine kendi küsmemiş gibi anneme yanaşmaya çalıştı,anneme demiştik aman sakın anne,yaklaşma merhaba,merhaba yeter diye. Kadında yaklaşamadı yüz bulamayınca,artık gelemedi.
Kabus gibiydi.

Iyiki kurtulmussunuz ben bi kurtulamadim
Bizimde ozelimiz kalmiyor bu kadin gelince mesela annemle tartisiyorum bu kadin karisiyor cok sinir oluyorum. Hemen tabiki annemi tutuyor gaza getiriyor. Cunku annem olmasa bu eve giremeyecek

Kağıda yaz gelme yeter artık hiç mi görgün yok diye kapıya yapıştır. Görsün gelemesin. Bir şeyler yap içimiz şişti yeminle :deli:

Ay inanin okurken fenalik gecirdim:olamaz:
Annenizin halletmesi lazim bunu, konussun kadinla.
Kizim bi sinava hazirlaniyor bi sure gelme desin, esim de rahatsiz oluyor desin :sus:

Mesafe her turlu iliskide sart :KK14:

bence bırkac gun ust üste siz gidin
annen alsın teyzenı halanı
sabah gidin akşama kadar oturun siz onu bunaltın belki anlar
en iyisi annenın konusması
eşim rahatsz oluyo diye guzel bi dille anlatacak
o bu yaptıgından utanmıyo da sız nıye söylemeye utanıyosyunuz
o kadar cok yasadık kı bu durumu asla sabrım tahammülüm yok::(

Ya canım senin kapıyı acmayinca arka bahçeden dolanıp içeri bakmasına çok güldüm:)) kurtuluşun yok Alcan yani:)) ne öyle ya gayri akil tavırlar:)

habersiz kendı annem bile gelmeye cesaret edemez cunku hiç hoşlanmam öyle şeyden degiilki bu tıp bir kadın

bence bırkac gun ust üste siz gidin
annen alsın teyzenı halanı
sabah gidin akşama kadar oturun siz onu bunaltın belki anlar
en iyisi annenın konusması
eşim rahatsz oluyo diye guzel bi dille anlatacak
o bu yaptıgından utanmıyo da sız nıye söylemeye utanıyosyunuz
o kadar cok yasadık kı bu durumu asla sabrım tahammülüm yok::KK43:

Evine gidemiyoruz cunku artik kendi evi yok dogru durust. Ya inanin bu kadin cok tuhaf onceden bir evi vardi cimrilikten kira odememek icin hep baskalarinda kalmayi tercih etti. Kesinlikle parasi var ama parayi mezarami goturcek anlamiyorum kendine hayatini zorlastiriyor. Az bi miktar para oduyor baskalarinda kaliyor. Ama kimse fazla dayanamiyor sonunda hep cikariyorlar evden. Kac ev degistirdi. El cantasina kocaman kilit takiyor falan sanki calan yirtip alamaz parayi :)) cok tuhaf biri. Cocuklariyla irtibatini da kesmisti suan nasil aralari bilmiyorum. Parami istiyorlar onlar ben biliyorum falan diyordu.

ya bu kadının gerçekten psikolojik sorunları ve davranış problemleri var. Ciddiyim bir tür hastalık bu da.
böyle bir şeyi başka şekilde açıklayamazsınız.
uzak durmanızı tavsiye ederim; eğer etrafta yakın akrabası varsa da bu durumdan onlara bahsedin, bir ruh ve sinir hastalıkları hastanesine götürsünler.

aklıma abiye kuzu geldi arka kapıdan gelip camdan beni görse bende kulaklıklarımi takar müzik dinlerim yada telefonla görusuyormus gibi yapar onu gormesini saglayip baska odaya gecerim

Ayakkabisinin icine tuz koyun:))
Biz kucukken oyle yapardik ve inandigimizdan midir nedir cabuk giderlerdi misafirler:-)

Evine gidemiyoruz cunku artik kendi evi yok dogru durust. Ya inanin bu kadin cok tuhaf onceden bir evi vardi cimrilikten kira odememek icin hep baskalarinda kalmayi tercih etti. Kesinlikle parasi var ama parayi mezarami goturcek anlamiyorum kendine hayatini zorlastiriyor. Az bi miktar para oduyor baskalarinda kaliyor. Ama kimse fazla dayanamiyor sonunda hep cikariyorlar evden. Kac ev degistirdi. El cantasina kocaman kilit takiyor falan sanki calan yirtip alamaz parayi :)) cok tuhaf biri. Cocuklariyla irtibatini da kesmisti suan nasil aralari bilmiyorum. Parami istiyorlar onlar ben biliyorum falan diyordu.
Ama evleri var demiştiniz. Onları da kiraya mı vermiş?

Annemin tanidigi bir kadin var annemle okadar samimi de degiller ama bu kadin sürekli zirt pirt geliyor cok sinirleniyorum. cocuklari uzakta oturuyor ama cevresi var bunu sadece bizde yapmiyormus. Hic haber vermiyor sormuyor musaitmisiniz diye bir kere bile sormadi. Hayatimda boyle yuzsuzluk gormedim. Bazen annem evde olmayinca ve onun geldigini anlayinca kapiyi acmiyorum ve kendisi bunu anliyor o yuzden cogu zaman dolanip arka bahceden geliyor bi bakiyorum camdan iceri bakiyor ödüm kopuyor cok sinirleniyorum. Bir kac kez aynisini mutfagin camindanda yapti. Veya geliyor annem evde yok diyorum iyi ozaman ben bahceye oturayim bekleyim diyor ama hava soguk kiyamadigimi biliyor iceri aliyorum bende ama sabrim kalmadi. Bir kac kez hafta sonu sabahin köründede geldigi oldu!! Bazende aksama dogru nasil kafasina eserse. Babamda rahatsiz oluyor cunku isten sonra rahat rahat pijamalarini giyior zirtttt zil caliyor kadin geliyor. Annemle bir kac kez bunun yuzunden tartistiklari da oldu. Bide makinali tufek gibi konusuyor. Annemde rahatsiz oluyor ama kiyamiyor. Ben bu kadina okadar gicik oldumki. Tepem atiyo. Mesela misafirimiz gelecek temizlik yapmam lazim is yapmam lazim zil caliyor diyorum suan musait degiliz misafirimiz gelecek diye. Azicik bir iki dakika iceri oturayim dinleneyim diyor. Sonrada kalkmiyor. Off yazarken bile cildiriyorum. Suan yine bizde :sinirli:
Annemler bir kac gun yoktu uzun yoldan geldi. Zil caliyor annemler gelmis arkalarindada bu kadin. Allahim kafayi yicem ya. Anneme soruyorum nerden geldi diye. Bizim evin onundemis bize geliyomus zaten. Ya insan demezmi bunlar uzun yoldan gelmis dinlensinler. Yokk geldi oturuyor suan. Bir gün kendimi tutamicam patlicam ya. Yanlis anlasilmak istemiyorum misafir gelince basimin ustunde yeri var guzelce agirlarimda ama bu resmen yuzsuzluk. Ne yapayim. Sonucta yine benim buyugum yanlis birsey demek istemiyorum. Birsey soylemek anneme dusmezmi?
Kadin çok yanlış yada yaşlı kimsesi yok mu

Back
X