Zirt pirt gelen kadin kafayi yicem

Benim eşimin teyzesi sürekli yeni evlendiğimde gelin diye bunaltırdı.yemek yaparıö. Kapat boşver bizde yiyin derdi. Kayınpeder sağolsun uyardı bende iyilik kumkuması gözümle görmeden tavır alamam dedim. Neyse bir iki iyice hayata müdahaleye getirdi işi. Bir temiz tersleyip bağırdım o son oldu. Kusura bakmayın ama terslemeden olmaz o iş.

Ben kapiyi acmam actiysaniz hic musait degiliz deyip birsey demesine musade etmeden kapiyi kapatin bir dayanirim iki dayanirim en sonumda umursamam valla

Akıl sağlığı vahimse nerede delireceği belli olmaz.
Yeni evliyken bir komşu kadın bana gelirdi hep, oturup giderdi. Bir gün tam sohbetin ortasında "Allahüü ekbeer Allahü ekber" diye bağırmaya başladı ayağa kalkıp. Şoktan donakalmışım. Sonra susup oturup kaldığı yerden devam etti konuşmaya. Şok içinde eşimi aradım gittikten sonra. Bir daha eve almayacaksın dedi. Gelip zil çaldıkça açmadım korkudan.

Meğer Erenköy'de yatmış gariban bir süre. Şok tedavisi falan yapmışlar.

Bir gün ekmek bıçağını alıp sizi doğramayacağının garantisi yok. Bir an evvel birşeyler yapın.

Akıl sağlığı vahimse nerede delireceği belli olmaz.
Yeni evliyken bir komşu kadın bana gelirdi hep, oturup giderdi. Bir gün tam sohbetin ortasında "Allahüü ekbeer Allahü ekber" diye bağırmaya başladı ayağa kalkıp. Şoktan donakalmışım. Sonra susup oturup kaldığı yerden devam etti konuşmaya. Şok içinde eşimi aradım gittikten sonra. Bir daha eve almayacaksın dedi. Gelip zil çaldıkça açmadım korkudan.

Meğer Erenköy'de yatmış gariban bir süre. Şok tedavisi falan yapmışlar.

Bir gün ekmek bıçağını alıp sizi doğramayacağının garantisi yok. Bir an evvel birşeyler yapın.

Allah sifa versin. Korktum acikcasi bu kadininda tuhaf halleri var. Ama boyle birsey yapacagini dusunemiyorum. Allah korusun

Acma kapiyi iki kere de birak bahcede soguktan olmez merak etme bak bidaha geliyo mu misafirdir tabiki ama herkes yerini bilsin herseyin bi adabi vardir yuz verme

Sen söyle valla ben olsam lafı sokmuştum annende fazla yüzü yumuşak belliki buda gemiyi ağıza almis

bence babanız onu gördüğü halde pijamalarını giyip uzansın herhalde utanır gider
babanız yapamam der muhtemelen ama enesin en azından
sinir tiplerden

Back
X