- 24 Ekim 2018
- 89
- 23
- 38
- 42
- Konu Sahibi TaylanveBen35
Çok meraklı görünmemek açısından![]()
Gerçekten böyle cenaze ortamları beni boğuyor. Merak yok sadece insanlık adına gidecektim. Çekine çekine çünkü aileden kimseyi tanımıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok meraklı görünmemek açısından![]()
Hayır siz tabi ki meraklı değilsiniz bozulursanız öyle düşünülür diye dedimGerçekten böyle cenaze ortamları beni boğuyor. Merak yok sadece insanlık adına gidecektim. Çekine çekine çünkü aileden kimseyi tanımıyorum
Hayır siz tabi ki meraklı değilsiniz bozulursanız öyle düşünülür diye dedim
Alın o çayı açın için bu kadar da olayı içselleştirmeyin sanki açırı yakın biri gibi bide evine mi gideceksiniz korona varken ailede böyle hassas dönemdeyken işleriyle alakalı olmanız daha büyük iyilik olur çay değil emin olun belli ki takıntılı birisiniz...Kafama taktığım yeni olay.
Geçen çalıştığım yerin patronun büyük abisi öldü. Şimdi tanıdığım kardeşi geçti yerine kendisi 20 yaşında. Kendisine başsağlığına geleceğimizi söyledim. Kendisi bana nasılsa cenazeye geleceksiniz eve gerek yok. İş yerinde size daha çok ihtiyacımız var. Hem daha geçti hep aynı insanlar geliyor bu ara evimize dedi. Ben şok oldum tabi. ( sanki iş saatinde gidecekmişiz gibi).
Şimdi ben abisine değer verdiğim için çay almıştım evlerine götürmek için. Bunun bir ortağı yani bundan büyük bir patronum daha var. Ona anlatıp çayı onunla evlerine göndermem uygun olur mu? Çok kötü oldum o lafları duyunca. Patronluk mu taslamak istedi anlamadım. Yerimde olsanız nasıl davranırdınız?
Usul olarak aranizda ust duzey bir samimiyet yoksa zaten eve gitmeniz dogru degil bence.İs saatinde gitmeyecenizi biliyodur illa ki.Lisan-i munasiple gelmeyin denmis size.Kafama taktığım yeni olay.
Geçen çalıştığım yerin patronun büyük abisi öldü. Şimdi tanıdığım kardeşi geçti yerine kendisi 20 yaşında. Kendisine başsağlığına geleceğimizi söyledim. Kendisi bana nasılsa cenazeye geleceksiniz eve gerek yok. İş yerinde size daha çok ihtiyacımız var. Hem daha geçti hep aynı insanlar geliyor bu ara evimize dedi. Ben şok oldum tabi. ( sanki iş saatinde gidecekmişiz gibi).
Şimdi ben abisine değer verdiğim için çay almıştım evlerine götürmek için. Bunun bir ortağı yani bundan büyük bir patronum daha var. Ona anlatıp çayı onunla evlerine göndermem uygun olur mu? Çok kötü oldum o lafları duyunca. Patronluk mu taslamak istedi anlamadım. Yerimde olsanız nasıl davranırdınız?
Kafama taktığım yeni olay.
Tabiki haklısınız. Dediğim gibi burada çok türk yok o yüzden üstüme vazife bildim belki. Zaten duyar duymaz iki gün sonra kendisini aradım ve görünce de başsağlığı verdim. 13 gün sonra cenaze toprağa verilecek gidicem.
bozulduysanız bellı etmeyın demıs arkadas sızde neden dıyorsunuz bende cevaplayayım cunku meraklı mahalle teyzelerı gıbı ızlenım yaratmayın dıye, patrona trıp atmak ne demek yahuNeden belli etmeyin dediniz? Bu bir eleştiri değil anlamak için soruyorum![]()